2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
%80/85 GIBI TAHMINDE BULUNULDU MERAKLANIYORUM

Dün kontrole gittim bayanlar bebeğimizin cinsiyetine dair ilk defa bir yorum aldık.Büyük ihtimal erkek dedi dr.Ama kordonla da karıştırıyor olabilirim dedi devamında.Haftalar ilerledikçe tahminler değişebiliyor burda gördüm sizlerden.oğlumda 15. Haftada öğrenmiştik kesin olarak.Şuan tekrar bir oğlum mu oluyor kendimi çok tuhaf hissediyorum sebebini bilmiyorum. halbuki hiç cinsiyet ayrımı yapmamıştım içimden.Hep sağlıklısını Ve en hayırlısını istedim.Bu tuhaf duygu neyin nesi ağlamaklıyım Belirsizlikten hiç hoşlanmıyorum acaba bu mudur içime oturan ..

Sevgili ikiz Annecikleri acaba kaç kilo aldınız ne durumdasınız çok merak ediyorum
canım ben 5 kg aldım, bebişler henüz 250 gr civarı. 500 gr da eşleri suları filan olsa, yani 4 kg kendime almışım onlara değil
Çok tatlı yiyorum çookk Ye tatlı doğur hakkıyı dedikleri doğru bence, hele ki iki tane oğlan olunca karnımda gece gündüz tatlı yemek istiyor canım
Ohooo ben 2. Battaniyeleri örüyorum

Keşke ben de örebilsem
O kadar yoğun çalışıyorum ki.. Bir yandan ders ver bir yandan doktora yap.. Bazen diyorum keşke çalışmıyor olsaydım da şu süreci evimde huzurlu rahat ve bebeklerime hazırlanarak geçirebilseydim.. Tabiki şükürler olsun iyi bir işim var ama şu süreçte insan kariyer hedefinden uzaklaşıp sadece bebeklerine yoğunlaşmak istiyor..

Canım benim 1 oglum var,bunun kız olmasını çok istiyordum .bende 2.oglum olacağını ogrendim.ister istemez bir burukluk oluyor ama sonra alisiyorsun.aslında bir yandan da oglum icin iyi oldu zaten o hep erkek kardes istiyordu.rabbim acılarını göstermesin,damatliklarini da görürüz inşallah.sağlıklı olsunlar da yeter.sen suan soktasın sonra alisirsin canım

Ayyy yine mi yaa :)) kız amma inatçı çıktı senin bebiş. Devlet meselesine döndü cinsiyet işi :) olsun canım hayırlısı olsun artık. Günü ne zamana verdiler?

Canım hangi hast gittin bende devletten randevu almak istiyorum ama her hast ayrıntılı usg yokmuş.. ornegin bağcılar devlet bahçelievler devlet bakırköy devlet çok yoğun zaten orda randevu yok

Kesinlikle katılıyorum yorumuna evet bir burukluk oluyor ama alışıyorsun bende 2 erkek anası olacağım evelallah napalim hayırlısı buymuş gelinleri severiz

Kesinlikle katılıyorum yorumuna evet bir burukluk oluyor ama alışıyorsun bende 2 erkek anası olacağım evelallah napalim hayırlısı buymuş gelinleri severiz

Canım ikincilerde mi böyle oluyoruz acaba. Bende aynı olmuştum ki benim kızım olacakmış. Ben oğluma erkek kardeş gelsin diye geçiriyordum içimden ama kısmet böyleymiş, hayırlısı olsun da napalım. Bir de ilk tahminde net değildi kıza benziyor demişti. Bende bir burukluk hissettim bir süre. Bunu yaşayan birkaç kişi daha olmuştu.

Canım hangi hast gittin bende devletten randevu almak istiyorum ama her hast ayrıntılı usg yokmuş.. ornegin bağcılar devlet bahçelievler devlet bakırköy devlet çok yoğun zaten orda randevu yok
Canım ben farklı bir şehirdeyim. Burda önce k.dogum dr.una randevu alıp geliniyor muayene sonrası dr detaylı usg istemi yapıyor, usg bölümüne gidip randevunu alıyorsun.

Bugün kadın doğum hastanesinde ayrintiliya girdim 3 boyutlu. 5 dk inceledi sadece. Bir sorun yokmuş rabbime şükürler olsun. Ama ozeller de yarım saat inceliyorlarmiş. Bi de özel e gidipte mi yaptırsam acaba? Yoksa bebisimi 2 de bir ultrasona sokmasam mı?
Kaç gr dedim bu haftalarda bi önemi yok kilosuna bakmiyoruz dedi. Kendi doktorum salı gunu 360 gr demişti ve bu dr.dan daha fazla incelemisti.

Ben ben önce kız olduğunu söyleyip 3 hafta sonra erkek demişti coooook üzülmüştüm coook ama alışıyor insan zamanla ve doğru söyledin ikinciler de böyle oluyor beklentiler farklı

Herkese merhaba. Kontrolden geldim oğlum oluyorinşallah. Bebeğim inanılmaz hareketliydi doktor ben de dans edecem şimdi onunla dedi sorun yokmuş çok şükür. Bu arada elevit ve gyno ferro sanol yazdı tekrar. Devam eden varmı ferro sanol karın ağrısı yapıyor diye şurup yazdı. Henüz kilom da yok. Bir bir alırsan aylık artık dedi.

Ay maşallah ben taaaaam 10 kilo almışım doktor diyetisyene gönderecem bu gidişle dedi ve çok kızdı

Kararı yine kendin verirsin canım ama Kadın doğum hastanesiyse bakılması gerekenlere bakmışlardır herhalde canım. ben de çarşamba cerrahpaşaya gittim, prof baktı ama bakarken benimle konuşmadı, kalbini beynini kemiklerini emin olana kadar incelediğini gördüm, bebeğin eşini de inceledi. ama benim anladıklarım oralarıydı, başka yerlere de baktı ben de o esnada sormadım dikkatini dağıtmamak için burası neresi filan diye. toplamda 7 dk filan sürdü. o sıra saate bakıyordum ekrandan çünkü ondan biliyorum.
ama oğlumu türkiye hastanesinde 4 boyutluda baktırmıştım, özele gidince içine muhabbet de giriyor, bakan kişi hem daha yavaş davranıyor ve seninle konuşarak bakıyor, sana anlatırken senin görmen için de bak gördün mü diye sana gösterirken de uzuyor muhabbet, işte kime benziyor bir bakın filan falan gülüşmeler, çok eğlenceli geçiyor, ama 10 -15dk sı o yüzden uzamıştı, toplamda 25-30 dk filan sürmüştü.
Tabi özelde hiç konuşmadan yarım saat detaylıya giren varsa onu bilmiyorum.

Kızlar ben ferrum kullanıyordum, bitince kontrolde söyledim. gynoferon yazmış bu sefer. Kullananlar vardı diye hatırlıyorum, inşallah kabızlık yapmaz. Mide içinde gaviskon vs yerinde rabby-d yazmış. İlk aylarda da şişkinlik hazımsızlık vs için yazmıştı . 5 tane kullandım iyi gelmişti. Ona bıraktığım yerden devam edicem ama içinde hamilelikte ve emzirirken kullanmayın yazıyor. Acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…