- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.981
%80/85 GIBI TAHMINDE BULUNULDU MERAKLANIYORUMEbebkte internet sitesinde cok indirime giriyor arada sürekli takip etmek gerekiyor mesela ben kızım için oyuncak vs 2tl ve 10 tl arası aldıgım seyler var. Ek gıda ürünleri cok uygun kıyafetlerde takımlar bazen 7tlye iniyor cok güzel indirimler var ben kızıma hep ordan aldım kalitesi mükemmel bence mothercare'e göre :)))
Aynı canım ama bazı ürünler kalmıyor sitede %70 indirim oldugu zaman gidip magazadan almak daha iyi :)) geçen baby&plus markalı bir beşik 600 tlden 99 tlye inmişti aldık cok memnun kaldıkkk :)))
Doktorlar daha iyi anlar canım ama bence %100 değildir...
Onuda alamadım kuzum yaaa dolmuş sıra , çok erken haftalarda gün almak gerekiyomuş burda kısmet bakalımAyyy yine mi yaa :)) kız amma inatçı çıktı senin bebiş. Devlet meselesine döndü cinsiyet işi :) olsun canım hayırlısı olsun artık. Günü ne zamana verdiler?
canım ben 5 kg aldım, bebişler henüz 250 gr civarı. 500 gr da eşleri suları filan olsa, yani 4 kg kendime almışım onlara değilSevgili ikiz Annecikleri acaba kaç kilo aldınız ne durumdasınız çok merak ediyorum
Ohooo ben 2. Battaniyeleri örüyorum
Canım benim 1 oglum var,bunun kız olmasını çok istiyordum .bende 2.oglum olacağını ogrendim.ister istemez bir burukluk oluyor ama sonra alisiyorsun.aslında bir yandan da oglum icin iyi oldu zaten o hep erkek kardes istiyordu.rabbim acılarını göstermesin,damatliklarini da görürüz inşallah.sağlıklı olsunlar da yeter.sen suan soktasın sonra alisirsin canımDün kontrole gittim bayanlar bebeğimizin cinsiyetine dair ilk defa bir yorum aldık.Büyük ihtimal erkek dedi dr.Ama kordonla da karıştırıyor olabilirim dedi devamında.Haftalar ilerledikçe tahminler değişebiliyor burda gördüm sizlerden.oğlumda 15. Haftada öğrenmiştik kesin olarak.Şuan tekrar bir oğlum mu oluyor kendimi çok tuhaf hissediyorum sebebini bilmiyorum. halbuki hiç cinsiyet ayrımı yapmamıştım içimden.Hep sağlıklısını Ve en hayırlısını istedim.Bu tuhaf duygu neyin nesi ağlamaklıyımBelirsizlikten hiç hoşlanmıyorum acaba bu mudur içime oturan ..
Ayyy yine mi yaa :)) kız amma inatçı çıktı senin bebiş. Devlet meselesine döndü cinsiyet işi :) olsun canım hayırlısı olsun artık. Günü ne zamana verdiler?
Kesinlikle katılıyorum yorumuna evet bir burukluk oluyor ama alışıyorsun bende 2 erkek anası olacağım evelallah napalim hayırlısı buymuş gelinleri severizCanım benim 1 oglum var,bunun kız olmasını çok istiyordum .bende 2.oglum olacağını ogrendim.ister istemez bir burukluk oluyor ama sonra alisiyorsun.aslında bir yandan da oglum icin iyi oldu zaten o hep erkek kardes istiyordu.rabbim acılarını göstermesin,damatliklarini da görürüz inşallah.sağlıklı olsunlar da yeter.sen suan soktasın sonra alisirsin canım
Boyunu sormadım doktorda soylemedi ama internwtte baktığım kadarıyla ultrason kağıdı üzerinde yazan FL ölçümünü 7 ile çarpınnca ortalama boyu çıkıyomuş bende kendi çapımda hesaplamaya çalıştıö 21.7 cm gibi bişeyler cıktı :)Maşallah boyu kaç cm
Kesinlikle katılıyorum yorumuna evet bir burukluk oluyor ama alışıyorsun bende 2 erkek anası olacağım evelallah napalim hayırlısı buymuş gelinleri severizCanım benim 1 oglum var,bunun kız olmasını çok istiyordum .bende 2.oglum olacağını ogrendim.ister istemez bir burukluk oluyor ama sonra alisiyorsun.aslında bir yandan da oglum icin iyi oldu zaten o hep erkek kardes istiyordu.rabbim acılarını göstermesin,damatliklarini da görürüz inşallah.sağlıklı olsunlar da yeter.sen suan soktasın sonra alisirsin canım
Maşallah senin prensesinede, gerçi bunların önemi yok ama işte insan yinede merak ediyo :)Ben de 18+0 da gittim doktora..kızım bir hafta ondeymis yani 19+1 gorunuyor..ve 270 gram dedi..ufak kalmış benim minnak sana göre. .
Canım ikincilerde mi böyle oluyoruz acaba. Bende aynı olmuştum ki benim kızım olacakmış. Ben oğluma erkek kardeş gelsin diye geçiriyordum içimden ama kısmet böyleymiş, hayırlısı olsun da napalım. Bir de ilk tahminde net değildi kıza benziyor demişti. Bende bir burukluk hissettim bir süre. Bunu yaşayan birkaç kişi daha olmuştu.Dün kontrole gittim bayanlar bebeğimizin cinsiyetine dair ilk defa bir yorum aldık.Büyük ihtimal erkek dedi dr.Ama kordonla da karıştırıyor olabilirim dedi devamında.Haftalar ilerledikçe tahminler değişebiliyor burda gördüm sizlerden.oğlumda 15. Haftada öğrenmiştik kesin olarak.Şuan tekrar bir oğlum mu oluyor kendimi çok tuhaf hissediyorum sebebini bilmiyorum. halbuki hiç cinsiyet ayrımı yapmamıştım içimden.Hep sağlıklısını Ve en hayırlısını istedim.Bu tuhaf duygu neyin nesi ağlamaklıyımBelirsizlikten hiç hoşlanmıyorum acaba bu mudur içime oturan ..
Canım ben farklı bir şehirdeyim. Burda önce k.dogum dr.una randevu alıp geliniyor muayene sonrası dr detaylı usg istemi yapıyor, usg bölümüne gidip randevunu alıyorsun.Canım hangi hast gittin bende devletten randevu almak istiyorum ama her hast ayrıntılı usg yokmuş.. ornegin bağcılar devlet bahçelievler devlet bakırköy devlet çok yoğun zaten orda randevu yok
Ben ben önce kız olduğunu söyleyip 3 hafta sonra erkek demişti coooook üzülmüştüm coook ama alışıyor insan zamanla ve doğru söyledin ikinciler de böyle oluyor beklentiler farklıCanım ikincilerde mi böyle oluyoruz acaba. Bende aynı olmuştum ki benim kızım olacakmış. Ben oğluma erkek kardeş gelsin diye geçiriyordum içimden ama kısmet böyleymiş, hayırlısı olsun da napalım. Bir de ilk tahminde net değildi kıza benziyor demişti. Bende bir burukluk hissettim bir süre. Bunu yaşayan birkaç kişi daha olmuştu.
Ay maşallah ben taaaaam 10 kilo almışım doktor diyetisyene gönderecem bu gidişle dedi ve çok kızdıHerkese merhaba. Kontrolden geldim oğlum oluyorinşallah. Bebeğim inanılmaz hareketliydi doktor ben de dans edecem şimdi onunla dedi sorun yokmuş çok şükür. Bu arada elevit ve gyno ferro sanol yazdı tekrar. Devam eden varmı ferro sanol karın ağrısı yapıyor diye şurup yazdı. Henüz kilom da yok. Bir bir alırsan aylık artık dedi.
Kararı yine kendin verirsin canım ama Kadın doğum hastanesiyse bakılması gerekenlere bakmışlardır herhalde canım. ben de çarşamba cerrahpaşaya gittim, prof baktı ama bakarken benimle konuşmadı, kalbini beynini kemiklerini emin olana kadar incelediğini gördüm, bebeğin eşini de inceledi. ama benim anladıklarım oralarıydı, başka yerlere de baktı ben de o esnada sormadım dikkatini dağıtmamak için burası neresi filan diye. toplamda 7 dk filan sürdü. o sıra saate bakıyordum ekrandan çünkü ondan biliyorum.Bugün kadın doğum hastanesinde ayrintiliya girdim 3 boyutlu. 5 dk inceledi sadece. Bir sorun yokmuş rabbime şükürler olsun. Ama ozeller de yarım saat inceliyorlarmiş. Bi de özel e gidipte mi yaptırsam acaba? Yoksa bebisimi 2 de bir ultrasona sokmasam mı?
Kaç gr dedim bu haftalarda bi önemi yok kilosuna bakmiyoruz dedi. Kendi doktorum salı gunu 360 gr demişti ve bu dr.dan daha fazla incelemisti.
Maşallah canım. Rekor sende mi ne :) ilk aylar iştahım yoktu sonrasında da dikkat ediyorum inşallah sonuna kadar gidebilirim böyleAy maşallah ben taaaaam 10 kilo almışım doktor diyetisyene gönderecem bu gidişle dedi ve çok kızdı
Ayy bende baktim o iplere gercekten superler becerebilirmiyim acaba yapasim geldi.Oyyy insallah saglikla dogar da sarip sarmalarim onualize puffy e bir bak netten cok guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?