2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gynefero sanol ben kullaniyorum yatarken iciyorum kabizlik degilde buyuk apdest cok pis kokuyo bide midem bulaniyo arkasindan kusuyorum.onun disinda bir problemim yok benim.

kizlar kalca agrisi ceken var mi aksam olunca yürürken resmen kalcalarima taş koymuşlar sanki sendeleyerek yürüyorum yaa bu sorunu ceken var mi yoksa bitek bende mi boyle acaba ?
Bende ilk hamileligimde son aylarimda olmustu suan bel agrisi var ama kalcama vurmadi henuz.

Ayy bende baktim o iplere gercekten superler becerebilirmiyim acaba yapasim geldi.
Ben basladim ilk baslarda cok hata yapıp soktum ama sonra alistim. Dun asi oldugum icin fazla yapamiyorum kolum agriyor. Ama hizli ilerleyen bir ip e yumusacik. Esim bize de or bundan dedi

Ekranı bana çevirdi gösterdi bak burası neresi dedi?kolu heralde dedim iyi salladin bacağı dedi falan.
ArkadAşlar yarım saat sürdü, parmaklarını saydi falan diye anlatmıştı şaşırdım.
Benim kine prof değil radyolog bakti.
Özelde mutlaka konuşuyor lardir. Arkadsdima cd vermişler yüzünü bana göndermişti ağzını açıp kapatıyordu.
Bunlar çok önemli değil belki ama ne biliyim kararsiz kaldım.

Gynefero sanol ben kullaniyorum yatarken iciyorum kabizlik degilde buyuk apdest cok pis kokuyo bide midem bulaniyo arkasindan kusuyorum.onun disinda bir problemim yok benim.
Onu ilk hamileliğimde kullanmıştım bende. Sabah aç karna yazdı dr ama Midemi bulandırdığından sabah kahvaltıyla birlikte aldırdı

Ben basladim ilk baslarda cok hata yapıp soktum ama sonra alistim. Dun asi oldugum icin fazla yapamiyorum kolum agriyor. Ama hizli ilerleyen bir ip e yumusacik. Esim bize de or bundan dedi
Hadi ya bulamam diyodum iplerden ama orguden hic anlamam yapabilirmiyim acaba gaza geldim bak simdi.gule gule kullansin bebisin insallah

Sanırım bebeğim hıçkırıyor şuan. Tekme sanmıştım ama 3 saniye arayla 1,5 2 dakika kadar sürdü. Tedirgin olup baktım netten, forumda da buldum cevabı. Bu haftadan sonra hissedilmesi normalmiş. Ayy bi garip oldum, çok hareketli bugün maşallah vurup duruyor :)

Son düzenleme:
Hadi ya bulamam diyodum iplerden ama orguden hic anlamam yapabilirmiyim acaba gaza geldim bak simdi.gule gule kullansin bebisin insallah
Sagol canim yaparsin bi ip al dene bence. Cunku sonra hatira olur. Anne olarak en az bir el emegimiz olmali diye dusunuyorum..
Biliyorum cok abarttim ama kizim evlenince de ona veririm senin battaniyendi ben ordum derim diye hayal ediyordum orerken
Annem de benim bebeklik yastigimi saklamis onu kullanicam duygulandim

bende internetten izledim videolari cok begendim yarin ilk işim ipleri alıp baslamak olucak heycanlandim yapabilirim insallah :)

Bende hep erkek olsa oğluma arkadaş olur kız olursa onu da tatmış oluruz diyordum.Dr büyük ihtimal erkek diyince hatta sevinerek öyle mii dedim..Ama sonra oldu ne olduysa.Kendimi çok farklı hisler içinde buldum gün boyu.Üzgün müyüm mutlu muyum bilemedim.En son bu sabah üzgün gibi hissettim gözlerim dolarken de buraya yazdım hatta..Ama sizde yaşamışsınız demek ki olağan bir durum ..Çok sağolun kızlar buraya yazınca daha yorum gelmeden bile rahatlıyorum. Allah hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin inşallah.Girdiğim haleti ruhiyeden ötürü bebeğimden de özür diledim.İnşallah burukluğumu hissetmemiştir.onu çok seviyorum ve heyecanla kavuşacağımız günü bekliyorum

Ben bugün 17+5
Hareketlerini net olarak ne zaman hissederim ? 2 gün önce 1-2 kez gaz baloncuğu gibi şeyler yakalamıştım ama bugün falan oda olmadı.
Sabırsızlanıyorum ne zaman olacak kıpırtılar yahu

Ben bugün 17+5
Hareketlerini net olarak ne zaman hissederim ? 2 gün önce 1-2 kez gaz baloncuğu gibi şeyler yakalamıştım ama bugün falan oda olmadı.
Sabırsızlanıyorum ne zaman olacak kıpırtılar yahu
Tatlım ben bugün 19+1 im doktorum geçen 3 gün önden gidiyosun dediği halde hala bebeğimin hareketlerini net hissetmedim ben de merakla sabırla bekliyorum :) az kalmıştır inşallah

Hormonlarımızdan dolayı sanırım canım yaa. Ben de aynısını yaşadım , iki tane oğlum var sanırım Allahın gönlüne hoş gelsin ama yine mi erkek istitordum bilemiyorumki doktor büyük ihtimal kız deyince şaşırdım , sevindimmi bilemedim resmen şok oldum , hisssizleştim hatta burayada yazdım diye neden olduğunu da anlamadım :):)
Şimdi alıştım , prensesim geliyor diyorum

Tatlım ben bugün 19+1 im doktorum geçen 3 gün önden gidiyosun dediği halde hala bebeğimin hareketlerini net hissetmedim ben de merakla sabırla bekliyorum :) az kalmıştır inşallah
Ah canım maşallah ona
Yani hareketlerini hissettsem hem endişe azalacak hemde resmen özlüyorum onu içimde iyi gelecek hissettsem bende sabırsızlıkla bekliyorum doktorsa bu haftadan sonra bekle dedi bana...
Benim tam günü gününe gidiyor adetle bebeğin haftası...Ne yiyip ne içiyon kuzum öne geçmiş.
Ben bu hafta kalsiyum ve magnezyuma başladım bakalım ek olarak.

Saol tatlım :)
İnşallah hissederiz yakında ben de çok özlüyorum bebeğimi, bazen senin gibi tedirgin oluyorum içerde napıyo acaba iyi mi diye :)

Özellikle bişey yiyip içmedim canım süt içiyorum bu ara ısıtıp.. meyveli yoğurt yapıyorum kendim, sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum hep iyi geldi sanırım.. muz ceviz fındık vs..

Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhatler versin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…