- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.001
Gynefero sanol ben kullaniyorum yatarken iciyorum kabizlik degilde buyuk apdest cok pis kokuyo bide midem bulaniyo arkasindan kusuyorum.onun disinda bir problemim yok benim.Kızlar ben ferrum kullanıyordum, bitince kontrolde söyledim. gynoferon yazmış bu sefer. Kullananlar vardı diye hatırlıyorum, inşallah kabızlık yapmaz. Mide içinde gaviskon vs yerinde rabby-d yazmış. İlk aylarda da şişkinlik hazımsızlık vs için yazmıştı . 5 tane kullandım iyi gelmişti. Ona bıraktığım yerden devam edicem ama içinde hamilelikte ve emzirirken kullanmayın yazıyor. Acaba?
Bende ilk hamileligimde son aylarimda olmustu suan bel agrisi var ama kalcama vurmadi henuz.kizlar kalca agrisi ceken var mi aksam olunca yürürken resmen kalcalarima taş koymuşlar sanki sendeleyerek yürüyorum yaa bu sorunu ceken var mi yoksa bitek bende mi boyle acaba ?
Ben basladim ilk baslarda cok hata yapıp soktum ama sonra alistim. Dun asi oldugum icin fazla yapamiyorum kolum agriyor. Ama hizli ilerleyen bir ip e yumusacik. Esim bize de or bundan dediAyy bende baktim o iplere gercekten superler becerebilirmiyim acaba yapasim geldi.
Ekranı bana çevirdi gösterdi bak burası neresi dedi?kolu heralde dedim iyi salladin bacağı dedi falan.Kararı yine kendin verirsin canım ama Kadın doğum hastanesiyse bakılması gerekenlere bakmışlardır herhalde canım. ben de çarşamba cerrahpaşaya gittim, prof baktı ama bakarken benimle konuşmadı, kalbini beynini kemiklerini emin olana kadar incelediğini gördüm, bebeğin eşini de inceledi. ama benim anladıklarım oralarıydı, başka yerlere de baktı ben de o esnada sormadım dikkatini dağıtmamak için burası neresi filan diye. toplamda 7 dk filan sürdü. o sıra saate bakıyordum ekrandan çünkü ondan biliyorum.
ama oğlumu türkiye hastanesinde 4 boyutluda baktırmıştım, özele gidince içine muhabbet de giriyor, bakan kişi hem daha yavaş davranıyor ve seninle konuşarak bakıyor, sana anlatırken senin görmen için de bak gördün mü diye sana gösterirken de uzuyor muhabbet, işte kime benziyor bir bakın filan falan gülüşmeler, çok eğlenceli geçiyor, ama 10 -15dk sı o yüzden uzamıştı, toplamda 25-30 dk filan sürmüştü.
Tabi özelde hiç konuşmadan yarım saat detaylıya giren varsa onu bilmiyorum.
Onu ilk hamileliğimde kullanmıştım bende. Sabah aç karna yazdı dr ama Midemi bulandırdığından sabah kahvaltıyla birlikte aldırdıGynefero sanol ben kullaniyorum yatarken iciyorum kabizlik degilde buyuk apdest cok pis kokuyo bide midem bulaniyo arkasindan kusuyorum.onun disinda bir problemim yok benim.
Hadi ya bulamam diyodum iplerden ama orguden hic anlamam yapabilirmiyim acaba gaza geldim bak simdi.gule gule kullansin bebisin insallahBen basladim ilk baslarda cok hata yapıp soktum ama sonra alistim. Dun asi oldugum icin fazla yapamiyorum kolum agriyor. Ama hizli ilerleyen bir ip e yumusacik. Esim bize de or bundan dedi
Sagol canim yaparsin bi ip al dene bence. Cunku sonra hatira olur. Anne olarak en az bir el emegimiz olmali diye dusunuyorum..Hadi ya bulamam diyodum iplerden ama orguden hic anlamam yapabilirmiyim acaba gaza geldim bak simdi.gule gule kullansin bebisin insallah
bende internetten izledim videolari cok begendim yarin ilk işim ipleri alıp baslamak olucak heycanlandim yapabilirim insallah :)Sagol canim yaparsin bi ip al dene bence. Cunku sonra hatira olur. Anne olarak en az bir el emegimiz olmali diye dusunuyorum..
Biliyorum cok abarttim ama kizim evlenince de ona veririm senin battaniyendi ben ordum derim diye hayal ediyordum orerken
Annem de benim bebeklik yastigimi saklamis onu kullanicam duygulandim
Ben daha once hic battaniye ormemistim. Bunu rahatca yapiliyor. Ahhh kolum agrimasaydi yarilamistim simdiye. Yardimci olabileegim bisey olursa yazarsinbende internetten izledim videolari cok begendim yarin ilk işim ipleri alıp baslamak olucak heycanlandim yapabilirim insallah :)
tamam canim yazarim sen bizden once bitirirsin son halini de at heveslenirim bitirmek icin :)Ben daha once hic battaniye ormemistim. Bunu rahatca yapiliyor. Ahhh kolum agrimasaydi yarilamistim simdiye. Yardimci olabileegim bisey olursa yazarsin
Canım benim 1 oglum var,bunun kız olmasını çok istiyordum .bende 2.oglum olacağını ogrendim.ister istemez bir burukluk oluyor ama sonra alisiyorsun.aslında bir yandan da oglum icin iyi oldu zaten o hep erkek kardes istiyordu.rabbim acılarını göstermesin,damatliklarini da görürüz inşallah.sağlıklı olsunlar da yeter.sen suan soktasın sonra alisirsin canım
Canım ikincilerde mi böyle oluyoruz acaba. Bende aynı olmuştum ki benim kızım olacakmış. Ben oğluma erkek kardeş gelsin diye geçiriyordum içimden ama kısmet böyleymiş, hayırlısı olsun da napalım. Bir de ilk tahminde net değildi kıza benziyor demişti. Bende bir burukluk hissettim bir süre. Bunu yaşayan birkaç kişi daha olmuştu.
Tamam canim atarim bitirincetamam canim yazarim sen bizden once bitirirsin son halini de at heveslenirim bitirmek icin :)
Hepimiz bebeğimi zi saglikla kucagimiza alalım da..dediğin gibi bunların hiç önemi yok canım.Maşallah senin prensesinede, gerçi bunların önemi yok ama işte insan yinede merak ediyo :)
Ben bugün 17+5Sanırım bebeğim hıçkırıyor şuan. Tekme sanmıştım ama 3 saniye arayla 1,5 2 dakika kadar sürdü. Tedirgin olup baktım netten, forumda da buldum cevabı. Bu haftadan sonra hissedilmesi normalmiş. Ayy bi garip oldum, çok hareketli bugün maşallah vurup duruyor :)
Aynen canimBana iki farklı doktor
İki farklı tahmin verdi
Benimde ayın 18 ne randevum
Allahdan sadece iki seçenek var
Tatlım ben bugün 19+1 im doktorum geçen 3 gün önden gidiyosun dediği halde hala bebeğimin hareketlerini net hissetmedim ben de merakla sabırla bekliyorum :) az kalmıştır inşallahBen bugün 17+5
Hareketlerini net olarak ne zaman hissederim ? 2 gün önce 1-2 kez gaz baloncuğu gibi şeyler yakalamıştım ama bugün falan oda olmadı.
Sabırsızlanıyorum ne zaman olacak kıpırtılar yahu
Hormonlarımızdan dolayı sanırım canım yaa. Ben de aynısını yaşadım , iki tane oğlum var sanırım Allahın gönlüne hoş gelsin ama yine mi erkek istitordum bilemiyorumki doktor büyük ihtimal kız deyince şaşırdım , sevindimmi bilemedim resmen şok oldum , hisssizleştim hatta burayada yazdım diye neden olduğunu da anlamadım :):)Bende hep erkek olsa oğluma arkadaş olur kız olursa onu da tatmış oluruz diyordum.Dr büyük ihtimal erkek diyince hatta sevinerek öyle mii dedim..Ama sonra oldu ne olduysa.Kendimi çok farklı hisler içinde buldum gün boyu.Üzgün müyüm mutlu muyum bilemedim.En son bu sabah üzgün gibi hissettim gözlerim dolarken de buraya yazdım hatta..Ama sizde yaşamışsınız demek ki olağan bir durum ..Çok sağolun kızlar buraya yazınca daha yorum gelmeden bile rahatlıyorum. Allah hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin inşallah.Girdiğim haleti ruhiyeden ötürü bebeğimden de özür diledim.İnşallah burukluğumu hissetmemiştir.onu çok seviyorum ve heyecanla kavuşacağımız günü bekliyorum
Ah canım maşallah onaTatlım ben bugün 19+1 im doktorum geçen 3 gün önden gidiyosun dediği halde hala bebeğimin hareketlerini net hissetmedim ben de merakla sabırla bekliyorum :) az kalmıştır inşallah
Saol tatlım :)Ah canım maşallah ona
Yani hareketlerini hissettsem hem endişe azalacak hemde resmen özlüyorum onu içimde iyi gelecek hissettsem bende sabırsızlıkla bekliyorum doktorsa bu haftadan sonra bekle dedi bana...
Benim tam günü gününe gidiyor adetle bebeğin haftası...Ne yiyip ne içiyon kuzum öne geçmiş.
Ben bu hafta kalsiyum ve magnezyuma başladım bakalım ek olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?