2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim de 30 ekimde detay ultrason..dediğin gibi iyi olsunlar başka bir şey istemiyorum

Doktoruma kaç kere sordum. En son gittigimde rahim üstten basık gibi o yüzden kasiliyor sanirim dedi. Dikkat ederek bol istirahatle geçiyor o yüzden.
Benim ki de sakin heralde.. çok hareketli değil sanki. 22.haftadayim
Ay dikkat et canım doktor ne diyorsa allah korusun ilk bebek mi belki ondandır ya da karın için geniş olabilir

Kızlar benim göğüslerden süt geliyor ya sizde de böyle bişey oluyor mu şimdi gördüm bir de çok güzel kokuyor aynı bebek gibi

Kızlar benim göğüslerden süt geliyor ya sizde de böyle bişey oluyor mu şimdi gördüm bir de çok güzel kokuyor aynı bebek gibi
bendede oldu canim benim ilk gebeligim beyaz beyaz geldigini gordum süttür heralde dedim ama emin degilm doktorada hic sormadim

bendede oldu canim benim ilk gebeligim beyaz beyaz geldigini gordum süttür heralde dedim ama emin degilm doktorada hic sormadim
Benim de kızımda olmuştu ama sanki bunda daha erken şakın sıkma ama ağız sütü bebek için çok önemli

Hııı bak demek olabilirmş kızını ne zamndan snra hissetmştn bende hiç hissetmiom

ağız sütü derken o ne oluyor ?
Memeden gelen ilk süt antibiyotik değerinde bebeğe aşırı faydalı hatta rengi de sarımsı oluyor benden de öyle gelmiş bi kaç damla hemen pet koydum akmasın diye doktora sordum ılık suyla temizle pet koy dedi şakın elleme dedi göğüsleri uyarıcı hareketler rahim kasılmasına erken Doğuma neden oluyormuş öyle yazmış haberiniz olsun

bunu öğrendiğim iyi oldu cok saol bilgin icin

Evet canim ilk bebeğim olacak insallsh.kızım olacak..
O zaman çok çok normal canim. Hiç endişe etme. Benim ikinci bu. Erken başladı.
Kasılma yüzünden bende acile gitmistim geçen gün ama nst ye aldılar birşey çıkmadı canım. Toplanma benim de oluyor. Bir tarafa yigiliyor gibi. O da normalmiş. Erken başladı ama büyüdükçe olur demişti arkadaşımda. İlkinde benimde birkaç hafta daha geç olmuştu dışardan görünmesi ama bunda iki gündür var.

günde 4 km mi maşallah sanaa ben 30 adım atayım kasıklarım çok geriliyor neden acaba ilkinde de böyleydi
Canım ağır ağır yürüsende olur iş gereği hareketliyim ben o yüzden beş yıldızlı bir otelde şefim o yüzden alan çok büyük akşama kadar kontrol için geziyorum o yüzden o kadar çok yürümem:)

Akşam akşam sinir oldum yaa kadının tekine vay efendim dördüncü aya yeni girmişim yanlış hesaplıyormuşum ya neresi yanlış vay arkadaş yaa biz kaç aylık oluyoruz şimdi dört aylık mı ??? Kadının biri açtır çatır yarıştı benle sanki többeee yaaa ......

bu sorun bendede var valla bende kac aylik oldugumu cozemiyorum herkes farkli konusuyor

18 haftalıkken tam 4 aylık oldu bebeğimiz. 21.haftadaysan 4.5 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…