- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #12.961
internetten buldum. pardon 4.5 değilmiş, 5 aylıkmışKafamda deli sorular
Bu gün itibarıyla 5 aylık olduk o zamaninternetten buldum. pardon 4.5 değilmiş, 5 aylıkmış
GEBELİK HAFTALARININ DENK GELDİĞİ AYLAR
4 hafta 2 günlük gebelik = 30 günlük = 1 aylık hamile oluyorsunuz.
5 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 35 günlük = 1 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
6 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 42 günlük = 1 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
7 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 49 günlük = 1 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
8 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 56 günlük = 1 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
8 hafta 4 günlük gebelik = 60 günlük = 2 aylık hamile oluyorsunuz.
9 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 63 günlük = 2 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
10 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 70 günlük = 2 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.
11 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 77 günlük = 2 ay 17 günlük hamile oluyorsunuz.
12 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 84 günlük = 2 ay 24 günlük hamile oluyorsunuz.
12 hafta 6 günlük gebelik = 90 günlük = 3 aylık hamile oluyorsunuz.
13 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 91 günlük = 3 ay 1 günlük hamile oluyorsunuz.
14 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 98 günlük = 3 ay 8 günlük hamile oluyorsunuz.
15 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 105 günlük = 3 ay 15 günlük hamile oluyorsunuz.
16 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz.
17 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 119 günlük = 3 ay 29 günlük hamile oluyorsunuz.
17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.
18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.
19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.
27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.
28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.
29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.
32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.
33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.
34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.
35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.
39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz
Ama hakkaten kafa karıştırıyorlar değil mi ?internetten buldum. pardon 4.5 değilmiş, 5 aylıkmış
GEBELİK HAFTALARININ DENK GELDİĞİ AYLAR
4 hafta 2 günlük gebelik = 30 günlük = 1 aylık hamile oluyorsunuz.
5 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 35 günlük = 1 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
6 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 42 günlük = 1 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
7 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 49 günlük = 1 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
8 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 56 günlük = 1 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
8 hafta 4 günlük gebelik = 60 günlük = 2 aylık hamile oluyorsunuz.
9 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 63 günlük = 2 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
10 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 70 günlük = 2 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.
11 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 77 günlük = 2 ay 17 günlük hamile oluyorsunuz.
12 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 84 günlük = 2 ay 24 günlük hamile oluyorsunuz.
12 hafta 6 günlük gebelik = 90 günlük = 3 aylık hamile oluyorsunuz.
13 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 91 günlük = 3 ay 1 günlük hamile oluyorsunuz.
14 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 98 günlük = 3 ay 8 günlük hamile oluyorsunuz.
15 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 105 günlük = 3 ay 15 günlük hamile oluyorsunuz.
16 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz.
17 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 119 günlük = 3 ay 29 günlük hamile oluyorsunuz.
17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.
18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.
19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.
27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.
28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.
29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.
32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.
33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.
34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.
35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.
39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz
17 haftadan itibaren 4 bitiyor 5 aya giriyorsun doktorum öyle dedi bende sordum ki kağıdıma yazıyor her defasında şimdi tam 16 haftamız var bizim DoğumaAkşam akşam sinir oldum yaa kadının tekine vay efendim dördüncü aya yeni girmişim yanlış hesaplıyormuşum ya neresi yanlış vay arkadaş yaa biz kaç aylık oluyoruz şimdi dört aylık mı ??? Kadının biri açtır çatır yarıştı benle sanki többeee yaaa ......
Kuzum normal surec 40 hafta baz alınıyor. Normal doğum olması 38.haftanin doğumundan itibarenmis. 37 ve öncesine erken doğum deniliyormuş. İlk Dr.umun anlatımı bu.17 haftadan itibaren 4 bitiyor 5 aya giriyorsun doktorum öyle dedi bende sordum ki kağıdıma yazıyor her defasında şimdi tam 16 haftamız var bizim Doğuma
hayırlı olsun daha nice aylara :)Bu gün itibarıyla 5 aylık olduk o zaman
evet ya ben de karıştırıyordum. burda güzel anlatmışAma hakkaten kafa karıştırıyorlar değil mi ?
38 ve sonrası miadında oluyor. 37 ve aşağısı erken doğumKuzum normal surec 40 hafta baz alınıyor. Normal doğum olması 38.haftanin doğumundan itibarenmis. 37 ve öncesine erken doğum deniliyormuş. İlk Dr.umun anlatımı bu.
Doğru ama benim 1 hafta önce alınıyor sezaryen 39 haftalık olunca yanıKuzum normal surec 40 hafta baz alınıyor. Normal doğum olması 38.haftanin doğumundan itibarenmis. 37 ve öncesine erken doğum deniliyormuş. İlk Dr.umun anlatımı bu.
Hepsi erken doğdu bakalım bu nasıl olacak inşallah zamanını bekler tontişimKuzum normal surec 40 hafta baz alınıyor. Normal doğum olması 38.haftanin doğumundan itibarenmis. 37 ve öncesine erken doğum deniliyormuş. İlk Dr.umun anlatımı bu.
Hayırlısıyla inşallah hepimiz vaktiyle alırız kucağımıza canım:)Hepsi erken doğdu bakalım bu nasıl olacak inşallah zamanını bekler tontişim
Doktorum marsa bile çıkabilirsin dediPlates ve zumbamiDr ne dedi bu duruma onayı varmı ben yatakta dönerken bişey olurmu diye tedirgin oluyorum sen zumbami yapıyorsun ben şok
Benide yeniden şevklendirdin. Hamile kalmadan önce çok fena zumba deliai olmuştum. Şimdide ufaktan ufaktan başlayım evde oğluşumla.Doktorum marsa bile çıkabilirsin dediplates ve yoga hareketleri fizik tedavi hareketleriyle aynı neredeyse karın üzerinde çalışmadığın sürece sıkıntı yok. Ayrıca kasların güçlenmesi açısından önemli ileride bebek büyüyünce tüm yük sırt ve bel ağrısına sebep olacak güçlendirmek lazım şahsi fikrim tabiki Zumba da dansın ne zararı olabilirki akrobatik hareketler yapmıyoruz sonuçta masterclasstada değilim. Inanın enerji veriyor insana yorgunluktan ziyade. Kişiye göre değişebilir ben mutluyum bebiş rahat doktor onaylı bi problem yok yani :)
Yaa çok hoşsunBende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Emanetleri Rabbime , sağlıkla gelainler inşallah...
Haa hanımlar unutmadan sorayım , hani ikinci trimestirda hormonlarımız coşacaktı cinselliğe daha yakın olacaktı.
Hiç istek yok bende , libidolarım ne zaman coşacak yaahu . Birde kız bebek anneleri daha düşkün olur diyorlar hamilelikte cinselliğe hani nerde
Yaa çok hoşsunBende bu zamana kadar hiçbir test yaptırmadım. Ne ikili ne üçlü ayrıntılıya gönlüm vardı , ona da doktorum çok sıcak bakmadı.
Emanetleri Rabbime , sağlıkla gelainler inşallah...
Haa hanımlar unutmadan sorayım , hani ikinci trimestirda hormonlarımız coşacaktı cinselliğe daha yakın olacaktı.
Hiç istek yok bende , libidolarım ne zaman coşacak yaahu . Birde kız bebek anneleri daha düşkün olur diyorlar hamilelikte cinselliğe hani nerde
De bakalım sende durumlar nasılYaa çok hoşsunkahkaha attım resmen
Benim ki yanmıyor bile sönmesi şurda dursun :)) hadım oldum resmenDe bakalım sende durumlar nasıl
Herşey yolunda mı ateşli hatunlardan oldunmu sen :):)
Sönüyor benim ateş :)
Hadi yaa demeee :)Benim ki yanmıyor bile sönmesi şurda dursun :)) hadım oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?