- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.381
Aynen arkadaşımız haklı.Bende hastayım ve sizin gibi hapiururken , öksürürken ve midem bulanıp çıkarırken , bende idrar kaçırıyorum.
Doktora bahsettim , kegel egzersizleri önerdi hem doğum ve ıkınmayada faydası olur kasların kuvvetlenir dedi.
valla kaciyor .. ne yapalim artik bebek buyuyor. katlanacazYaaa bende bendeöksürünce hapşırınca öğürürken kaçırıyorum
Kizlar donaxyl fitil kullanan varmi? Ben dun gece yatarken yaptim sonrada uyudum sabah 6gibi wc ye kalktim ve pit diye dustu tablet. Erimemis hic anlamadim yani nasil is? Acaba tam olarak uygulayamiyormuyum ki
Ayy cok güldüm yaa kufretmeneAyy ben de dun markette bi hapsirdim. Altima kacirdim. Bi de refleks olarak kufrettim
ben ,daha önceki gebeliğimde katater takıldı genişleme olduğu için bunda baktırmadım baksalar yine takarlar ama taktırmıycam
Benimki de 29 aylik oldu hala devam sutu içiyor doktorumuz da normal sütten iyidir demisti en son ben de o yuzden kasmiyorum bez konusunda da çişi kakayi soyluyor ama beyimiz bezine yapacakmis asla cikarmiyor bezi ben de zorlamiyorum bakalim nezaman aticazBenmkide hem yemiyor hem devam sütüne devam ediyor :) geceleri uyanmasıda cabası...altı açık olduğu müddetçe çiş yapmıyor ama artık çocuk çatlıcak diyorum.bezi takıyorum hooop şişirivermiş hemen. Yani tutmasını falan biliyor ama bizde çözüm bulamadık henüz. Bende daha sıcak bir dönemde yeniden deneyeceğim inşallah.
Sizin bebeğinizmiydi emziği bırakmaya çalışan geçen günlerde görüşmüştük , başarabildinizmi
Ayy ben de dun markette bi hapsirdim. Altima kacirdim. Bi de refleks olarak kufrettim
Geçmiş olsun bol sıvı tüketmek en iyi çözüm sanırım... ben gittim dr a idrar yolu enfeksiyonu olmuşum daha başındaymış neyse ki... buscopan ve monurol verdi... böbreklerde sıkıntı olmasından korkmuştum...
Teşekkür ederimmaman dikkat et olmasında çok zor oluyor gerçekten geçmiş olsun cnm
Bende sizin gibi düşünüyorum , inek sütünden tüm vitaminleri alamaz diye devam sütüyle ilerliyoruz şuan.Benimki de 29 aylik oldu hala devam sutu içiyor doktorumuz da normal sütten iyidir demisti en son ben de o yuzden kasmiyorum bez konusunda da çişi kakayi soyluyor ama beyimiz bezine yapacakmis asla cikarmiyor bezi ben de zorlamiyorum bakalim nezaman aticaz
Allaah allahKizlar bisey dicem... bebeklerinizle konusuyor musunuz? Ben normalde de micik micik bebek sevebilen rahat bir tip degilim. Tabiki kendi bebegi insanin bambaska. Cok mutluym sabirsizlikla kucagma almayı bekliyorum. Ama suan daha tam hissedemedigimden midir karnim yeterince belli olmadgmdan mi bilmiyorum sevip sevip konuşamıyorum karnimla :) biraz da komik geliyor acikcasi
Bir de kahvalti haberlerinde izledim sabah. Kadin hamileyken 24 doktora gorunmus midesinde problem var sadece demisler. Ultrasonlar vs... bebek bi doguyor midede hic bisey yok ama bebeğin bir kolu yok
Bu devirde boyle bir teknolojiyle bu nasil gorulmez şok oldum açıkçası. Tamam belki bunu bilselerdi de aldirmiycaklardi cocugu ama yani bir atiyorum dalak degil parmak degil koskoca kolu yok cocugun omuzu dahil. Nasıl farkedilmemis hic anlayamadim. Zaten evhamli bir insanim bole haberler de beni benden aliyor.. Allah hepimize sağ salim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaallaho ailenin de Allah yardimcisi olsun..
Aa evet bendim :) yok pes ettirdi 4 gun gunduz uyumadi geceleride uyutamadim 11 de yatiriyorum gene banamisin demiyor yataktan kaciyo agliyo uykuya dalamadi bir turlu sabahta 7 de ayakta gecede 3 seefer uyanip gene aglamaya basliyodu en sonunda esim yeter ver emsin dedi bende de hal kalmadi acikcasi kucakta sallamalar neler denedim.en sonunda verdim gunduz uykusunu birakabilir uyku duzeni bozulur diye korktum.2.cocukta gelince cok zorlanirdim yardimci olacak kimsem yok tekim.o sekilde geri verdim de uyumaya basladi.Benmkide hem yemiyor hem devam sütüne devam ediyor :) geceleri uyanmasıda cabası...altı açık olduğu müddetçe çiş yapmıyor ama artık çocuk çatlıcak diyorum.bezi takıyorum hooop şişirivermiş hemen. Yani tutmasını falan biliyor ama bizde çözüm bulamadık henüz. Bende daha sıcak bir dönemde yeniden deneyeceğim inşallah.
Sizin bebeğinizmiydi emziği bırakmaya çalışan geçen günlerde görüşmüştük , başarabildinizmi
Benimki ilk baslarda sut icmiyodu tadi gelince birakiyodu gece uyurken verdim bir kac sefer az icti ama icti oyle oyle biraktirdim.geceleri onceden acikip uyaniyodu ama suan uyanmiyo bizde el tutma aliskanligi var kalkinca benim elimi tutuyo geri daliyo besikle yatagimiz yanyana.yeme konusunda da kahvaltimiz yok yemekleri birakti sadecevcorba patates kizartmasi makarna yogurt bunlar disinda bisi yemiyo.bebekken her seyi yediriyodum suan asla agzini acmiyor.yemeyen cocukta cok zor insallah dogacak olan cocuklarimiz yerler.Benmkide hem yemiyor hem devam sütüne devam ediyor :) geceleri uyanmasıda cabası...altı açık olduğu müddetçe çiş yapmıyor ama artık çocuk çatlıcak diyorum.bezi takıyorum hooop şişirivermiş hemen. Yani tutmasını falan biliyor ama bizde çözüm bulamadık henüz. Bende daha sıcak bir dönemde yeniden deneyeceğim inşallah.
Oyy kuzum yaa , nasıl sarılmıştır emziğe şimdi. Bizimki bıraktırdırdığımız dönemde oyuncaklarının içinden yedek emziği bulmuş nasııll sevinerek , emiyordu anlatamam öyle görünce kıyamadım zaten , devam etsin dedim. Sonra sıpa kendiliğinden bıraktı kötü diyo emziğe sürpriz yaptı bize :):)Aa evet bendim :) yok pes ettirdi 4 gun gunduz uyumadi geceleride uyutamadim 11 de yatiriyorum gene banamisin demiyor yataktan kaciyo agliyo uykuya dalamadi bir turlu sabahta 7 de ayakta gecede 3 seefer uyanip gene aglamaya basliyodu en sonunda esim yeter ver emsin dedi bende de hal kalmadi acikcasi kucakta sallamalar neler denedim.en sonunda verdim gunduz uykusunu birakabilir uyku duzeni bozulur diye korktum.2.cocukta gelince cok zorlanirdim yardimci olacak kimsem yok tekim.o sekilde geri verdim de uyumaya basladi.
Vallaa aynı benim oğlan. Yedikleri şeyler bile aynı. Küçükken iştahlı bir çocuktu şuan cılız kaldıBenimki ilk baslarda sut icmiyodu tadi gelince birakiyodu gece uyurken verdim bir kac sefer az icti ama icti oyle oyle biraktirdim.geceleri onceden acikip uyaniyodu ama suan uyanmiyo bizde el tutma aliskanligi var kalkinca benim elimi tutuyo geri daliyo besikle yatagimiz yanyana.yeme konusunda da kahvaltimiz yok yemekleri birakti sadecevcorba patates kizartmasi makarna yogurt bunlar disinda bisi yemiyo.bebekken her seyi yediriyodum suan asla agzini acmiyor.yemeyen cocukta cok zor insallah dogacak olan cocuklarimiz yerler.
Gunde 1 bardaktan fazlasi kansizlik yapiyor onun disinda bir zarari yok.Bende sizin gibi düşünüyorum , inek sütünden tüm vitaminleri alamaz diye devam sütüyle ilerliyoruz şuan.
Bez konusunda da benzermiş durumumuz , farkInda ama inat çocuk kabul etmiyor , zorlamıyorum bende.
Kardeşleri doğmadan tuvalet eğitimini tamamlasak güzel olurdu aslında ama kısmet işte.
Birde geceleri iki kez uyanıyor mama için , zorlanmaya başladım keşke kesebilsem gece beslenmesini. Siz veriyormusunuz geceleri , veya kestiyseniz nasıl başardınız
Uyurken veriyorum ama gunduzde agliyo istiyo su ara 2 yas sendromundami ne anlamadim her seye aglak uysal cocuk gitti aglak hircin cocuk geldi.emzigi biraktirirken bende sinek yedi demistim ucunu kesip yenisini verince sinek anne yedi bak diyo agzina koyuyo cikario bakiyi cok mutlu oldu tabi :) mumkun oldugunca vermemeye caliaitorum bakalim ne zaman birakicak.Oyy kuzum yaa , nasıl sarılmıştır emziğe şimdi. Bizimki bıraktırdırdığımız dönemde oyuncaklarının içinden yedek emziği bulmuş nasııll sevinerek , emiyordu anlatamam öyle görünce kıyamadım zaten , devam etsin dedim. Sonra sıpa kendiliğinden bıraktı kötü diyo emziğe sürpriz yaptı bize :):)
Sadece uykuya dalarken verseniz , belki işe yarar bırakmakta tiryakilik olmaz . Uyurkende alın unutur zamanla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?