2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Vallaa aynı benim oğlan. Yedikleri şeyler bile aynı. Küçükken iştahlı bir çocuktu şuan cılız kaldı
Aynen bebekken tombuldu, ek gidada vermedigim sey yoktu enginarindan tut brokolisine ama suan yemiyor.1 yasina kadar tatli tuzlu vermedim ordami hata yaptim naptim anlamadim hep ona ozel yapiyodum.bi yerde hata yaptimda nerde

Sorma bende cok etkileniyorum gece ruyalarma bile giriyor durduk yere stres yaratiyorum kendime

benim oğlum 28 aylık hala wc eğitimine başlamadım sanırım önümüzdeki yaza kaldı

2 gundur cok feci hastayim. Soguk alginligi... Dun saglik ocagina gittim dr hicbirsey veremem dedi. 22 haftadayim asiya yonlendirdi. Tetanos asisi vurdular kolum cok agriyor o da cabasi oldu. Bugun yine eczaneye sordum cok kotu oluyorum geceleri uyuyamiyorum ne yapabilirim diye. Serum fizyolojik onerdi sadece. Digerlrrinin hepsinde ilac var dedi. Eskiden viks surerlerdi ise yarar mi dedim. Onu da kullanmasaniz iyi olur dedi. Adacayi onerdu ozellikle simdi onu demledim iciyorum. Aman siz siz olun hasta olmayin cok agir geciyor. Kendimi el kadar bebege sorumlu ve mahcup hissediyorum

Canm adni hatirlamiyorum ama ben de fitil kullandim. Ilk gun tam beceremedigim icin benim de disari cikmisti. Iyice icine iktirmek gerekiyormus sanirim ondan oldu. Parmagin gittigi kadar ileri iktir ozaman olur muhtemelen.
Canim korkuyorum ya bebegime bisey olcak diye aslinda sacma bi korku biliyorum ama elimde degil kasiyorum kendimi. Fitili orda birakip kaciyom

benim oğlum 28 aylık hala wc eğitimine başlamadım sanırım önümüzdeki yaza kaldı
Kendileri hazır olunca zaten , zorlamayacaklar bizi inşallah. Yaz da geç olmazmı yaa kışın yine denemeye çalışıcam ben . Kalorifer yanıyor zaten üşütr diye mi endişeleniyorsunuzki?

Kızlar bugün kontrol vardı olması gerekenden 3 gün geride. Sizin bebeklerde durumlar nasıl doktor normal dedi ama genelde herkesin önden gidiyor sanki. benim durumumda olan varmı bu arada tüp bebek döllenme zamanı belli

A
Adaçayımı eminmisin adaçayı hamilelikte kesinlikle yasak olan bitki çayı arkadaşım, nanelimon kaynat, ıhlamur kaynat ama iki fincanı geçirme ve bence adaçayı içme

Ben de adacayi en basta yasak olan bitkilerden biri diye biliyorum canim aman iyi arastir.

Canim korkuyorum ya bebegime bisey olcak diye aslinda sacma bi korku biliyorum ama elimde degil kasiyorum kendimi. Fitili orda birakip kaciyom
:) ben de ilk kez kullandim canm cok tedirgin oldum ama soyle düşün ilsikide daha fazlasi oluyor sonucta ve yasak degil o o yuzden rahat ol. Parmagn nekdr ileri gidebilirki zaten düşünsene. Biraz sinir bozucu bir islem ama mecbur :)

Kendileri hazır olunca zaten , zorlamayacaklar bizi inşallah. Yaz da geç olmazmı yaa kışın yine denemeye çalışıcam ben . Kalorifer yanıyor zaten üşütr diye mi endişeleniyorsunuzki?
evet evimiz pek iyi ısınmıyor hasta olmasından korkuyorum . aslında bu yaz ilgileneyim dedim çok sorunlu bi çocuk değil çünkü ama hamilelik engel oldu yani çok fazla miğde bulantısı olunca ilgilenemezdim mecburen önümüzdeki yaza kalıyor

Aynen bebekken tombuldu, ek gidada vermedigim sey yoktu enginarindan tut brokolisine ama suan yemiyor.1 yasina kadar tatli tuzlu vermedim ordami hata yaptim naptim anlamadim hep ona ozel yapiyodum.bi yerde hata yaptimda nerde
ayy benim oğlumda öyle bebekken herşeyi yedirdim güzel güzel yiyiyordu ama bu aralar hiç bişey yemiyor çok seçiyor .

ayy benim oğlumda öyle bebekken herşeyi yedirdim güzel güzel yiyiyordu ama bu aralar hiç bişey yemiyor çok seçiyor .
Hayırlısı bakalım. Zaten şimdi bıraksa , kardeşler gelince kıskançlıktan falan yeniden başlarsa diyede zaten endişeliydim kaldı , kalsın bakalım :)
Sizin oğlunuz kaç aylıktı

Lirrac Çatlak kremi sipariş vermiştim bugün elime ulaştı inşallah işe yarar. Var mı arkadaşlar lierac kullanan ?

Benimde 4gün geriden geliyor. Doktorun normal dediyse sıkıntı yoktur inşallah canım.
Evet canım teşekkür ederim bugünkünü öyle deniyim bakalım

Lirrac Çatlak kremi sipariş vermiştim bugün elime ulaştı inşallah işe yarar. Var mı arkadaşlar lierac kullanan ?
Ben eczaneden almaya gittigimde. L'rouge var. Bunu da tercih ediyorlar. Fiyati biraz daha uygun dedi. (Lierac 120 ydi. L'rouge 70 tl ydi) Ondan aldim. Bugun de aktardan kakao yağlı (kayısı, hindistan cevizi ve bir kaç yağın da olduğu) bir çatlak önleyici krem aldım. Sabah birini aksam digerini sürcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…