- 8 Ağustos 2016
- 311
- 320
- 23
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.501
Gecmis olsun canm ya. Nasil farkedildi peki? Tansiyonun mu yuksek?Merhaba kızlar nasılsınız?
Protein kaçağım çok olduğu için hastaneye yatırdılar kontrol altındayım
Korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Ne şikayetin vardı peki, genelde tansiyonu yükseltiyor diye biliyorum annemde de var.Merhaba kızlar nasılsınız?
Korkuyorum
20.haftada 360 gr di. Dr. Iri bebek dedi. O hafta ayrintiliya gittim irda sordum kaç gr diye. Oradaki dr. Bu haftalarda kilonun önemi yok 30. Haftadan sonra onemli o yuzden soylemiyoruz dedi.Arkadaslar iyi pazarlar:) benimle dogim tarihi ayni görünenler bebeklerinizn kilosu kaçtı ben dun acile gitmem gerekti de bebegi de ölçtü acil de dr. 280 gram dedi biraz ufak sanki dedi. Gerci oğlum da benim oyleydi hep haftasindan geri gibiydi fkt 3550 gram doğdu gayet iyiydi dogum kilosu. Cok kafama takmasam da bir sorayim size dedim. Netten baktim cok normal diyor 19 uafta için
Merhaba geçmiş olsun. Neden olmuş kaçak?Merhaba kızlar nasılsınız?
Korkuyorum
Sana da çok geçmiş olsun canım ben de hapşırıkla beraber öksürük de var..canim aslinda ben hasta denecek kadar hasta degilim ama geceleri öksürük tutuyor ölecek gibi oluyorum ama öyle böyle degilm icim disima cikacak gibi oluyor resmen. 3 yemek kasigi pekmez yiyorum anca o kesiyor valla. cok gecmis olsun.
Evet evi bol bol havalandırmak lazım, ben hormonlardan dolayı sürekli yandığımdan kaloriferi bile açmadım daha.. hiç üşümedim. Ama demekki üşüdüğümü anlamamışım bilemedim..Kizlar hic dışarı cikip usumeseniz bile yada hasta biriyle temas etmeseniz bile oluyor illaki. Çünkü hastalik soguktan ziyade havasizliktan oluyor. Eviniz sicak olsa bile bol bol havalandirmayi ihmal etmeyin. Ceryanda kalmadiginiz surece soğuk havasizlik kadar cok etkilemiyor insani. Bende bazen ev sicak bosuna sogumasn diye acmiyorum birgun. Hemen havasizliktan basim agriyip halsizlesmeye basliyorum. Dikkat etmek lazm
Ayy hayırlı olsun canım, güle güle kullansın inşallah minnak:) bende e-bebekten alacağım şeyleri kardeşime liste olarak yollıcam, ordaki mağazalar büyük, burda fazla bişey bulamıyorum. Birinde olmasa diğerinde bulur:)Kızlar bu arada haftasonu ankarada bir çok bebek mobilyası satan yeri gezdik, bugün en sonunda gidip çilek mobilyadan bebiş odamızı aldık
Bugün almamıza rağmen teslimat 12 ocakta yapılacak
O kadar yoğunlar ki sürekli ürün satılıyor.. 3 ay sonraya anca gönderiyorlar düşünün.. şimdiden alalım dedik..insan bebek mağazalarını gezince daha bi hevesleniyor
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaa aynen öyle cok takmiyorum kafama biliyorum çünkü tecrubem var :) ztn kendi doktorum gayet iyi dedi acil doktoru sinir etti iste işgüzarBenimde 20ye girdiğim hafta kontrolde dr.a ricayla ölçtürdüm :)) 300 gramdı. Ama bu ölçümlere hiç bakıpta canını sıkma kuzum, oğlumda 39+2de kontrole gittim ve bana 3 kilo belki doğar dedi ama suan 2800 2900 gibi dedi. 3 gün sonra doğuma gittim 3155 gram doğdu. Sende de aynı tecrübe var:) Dr bi de bana gülüp olsun kolay doğar diyodu ya pis şey :) önemli olan sağlıklı olmaları, takmamaya devam :) gerçi sağlık ocağındaki hemşire ikincide daha da fazla olur kilosu doğumda dedi iddaya girerim dedi :)) öyle olursa naparız acaba :)
Anladm cnm :) evet uni ürünlerinin fiyatlarıda yüksek dediğin gibi. Bende johnsons babynin büyük büy vücut losyonu ve şampuanını aldım buradaki avmden. Kampanyada 13 tl.ye aldım. Kokusuna bayıldım, şampuanıda yumuşacık yapıyor oğluşun saçını:)
Yok cnm ya baksana önemli degilmis bu haftalar da kilosu takma kafanaBana da 19+1 de 248 gr demişti canim. Bana da az gibi geldi ama dr normal dedi. Benimkinin de boyu kisa olacak sanirim
Gecmis olsun o nasil anlasiliyor acabaMerhaba kızlar nasılsınız?
Korkuyorum
Sagolasin cnm cok şükür cok iri de olmasin ztn nromal doğuracm çünkü birinci de normaldi:)20.haftada 360 gr di. Dr. Iri bebek dedi. O hafta ayrintiliya gittim irda sordum kaç gr diye. Oradaki dr. Bu haftalarda kilonun önemi yok 30. Haftadan sonra onemli o yuzden soylemiyoruz dedi.
Iri ya da ufak denilmesi onemsizmis kafaya takma
Merhaba geçmiş olsun. Neden olmuş kaçak?
Ohhh isin en önemli kismi bitmiş cnm gule gule sağlıcakla kullansin yavrucuklar:)Kızlar bu arada haftasonu ankarada bir çok bebek mobilyası satan yeri gezdik, bugün en sonunda gidip çilek mobilyadan bebiş odamızı aldık
O kadar yoğunlar ki sürekli ürün satılıyor.. 3 ay sonraya anca gönderiyorlar düşünün.. şimdiden alalım dedik..insan bebek mağazalarını gezince daha bi hevesleniyor
Yaklaşık 1saattir Benimde sağ gözüm önce kan topladı sonra yanmaya baymaya başladı şuanda açamıyorum gözümü suni gözyaşı damlam vardı onu damlattım ama bakayım düzelecekmi?Merhaba hanimlar. Yorum yapamasamda devamli hepinizi takipteyim. Masallah Allah hepimize sagsalim kucagimiza almaui nasip etsin yavrularimizj. Bu sabah birden bire gözümde kan toplanmasi oldu hamileliktenmi acaba böyle birsey basina gelen varmi? Agri yanma batma gibi birsey yok ama iater iatemez tesirgin etti beni
İnternet sayfasından da alabilirsin canım, ben e bebekten ziyade babymall’i daha çok seviyorum..Ayy hayırlı olsun canım, güle güle kullansın inşallah minnak:) bende e-bebekten alacağım şeyleri kardeşime liste olarak yollıcam, ordaki mağazalar büyük, burda fazla bişey bulamıyorum. Birinde olmasa diğerinde bulur:)
Sağol canım evet karar vermek çok daha zordu.. :)Ohhh isin en önemli kismi bitmiş cnm gule gule sağlıcakla kullansin yavrucuklar:)
Ohhh isin en önemli kismi bitmiş cnm gule gule sağlıcakla kullansin yavrucuklar:)Kızlar bu arada haftasonu ankarada bir çok bebek mobilyası satan yeri gezdik, bugün en sonunda gidip çilek mobilyadan bebiş odamızı aldık
İnternette neye baksam tükendi yazıyor, bir de tabletten giriyorum internete bundan da bakmak seçmek zor oluyor. Bilgisayarımın şarjı bozulmasa takip ederdim. Babymall e de baktırıyım bi tşkler:) ankaraya gitme durumum olsa gezerdim ne güzel :)İnternet sayfasından da alabilirsin canım, ben e bebekten ziyade babymall’i daha çok seviyorum..
hem fiyatları daha uygun hem de çeşit bol..
Sağol canım evet karar vermek çok daha zordu.. :)
Evet sende uyguna almışsın:) güle güle kullansın kuzucuklar allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahBenimde 20ye girdiğim hafta kontrolde dr.a ricayla ölçtürdüm :)) 300 gramdı. Ama bu ölçümlere hiç bakıpta canını sıkma kuzum, oğlumda 39+2de kontrole gittim ve bana 3 kilo belki doğar dedi ama suan 2800 2900 gibi dedi. 3 gün sonra doğuma gittim 3155 gram doğdu. Sende de aynı tecrübe var:) Dr bi de bana gülüp olsun kolay doğar diyodu ya pis şey :) önemli olan sağlıklı olmaları, takmamaya devam :) gerçi sağlık ocağındaki hemşire ikincide daha da fazla olur kilosu doğumda dedi iddaya girerim dedi :)) öyle olursa naparız acaba :)
Anladm cnm :) evet uni ürünlerinin fiyatlarıda yüksek dediğin gibi. Bende johnsons babynin büyük büy vücut losyonu ve şampuanını aldım buradaki avmden. Kampanyada 13 tl.ye aldım. Kokusuna bayıldım, şampuanıda yumuşacık yapıyor oğluşun saçını:)
Yaaa canim oncelikle geçmiş olsunlar Allah şifa versin. Gece insan üstünü cok açıyor. Üşütmüşsündur belki oyle. Mandalina candır. Hem kendiliğinden dilimlenmiş. Hem kabugu bıçaksız soyuluyor :)))Kızlar bu arada haftasonu ankarada bir çok bebek mobilyası satan yeri gezdik, bugün en sonunda gidip çilek mobilyadan bebiş odamızı aldık
Gel beraber gezelim canım ben her haftasonu başka bi bebek mağazasındayım son bi aydırİnternette neye baksam tükendi yazıyor, bir de tabletten giriyorum internete bundan da bakmak seçmek zor oluyor. Bilgisayarımın şarjı bozulmasa takip ederdim. Babymall e de baktırıyım bi tşkler:) ankaraya gitme durumum olsa gezerdim ne güzel :)
Sağol canım valla mandalina candır diyorum başka da bişi demiyorum :))Yaaa canim oncelikle geçmiş olsunlar Allah şifa versin. Gece insan üstünü cok açıyor. Üşütmüşsündur belki oyle. Mandalina candır. Hem kendiliğinden dilimlenmiş. Hem kabugu bıçaksız soyuluyor :)))
Mobilyanızda hayırlı olsun. Hangi takımı aldın canim bende bakmıştım netten oraya. Güle güle kullanın canim. Bende daha karar veremedim. Ikea dan kendim mi takım yapsam diyorum. Sonra Yok ya gir bi yerden al diyorum.
merhaba ben 20. haftamdayım ve çok sert karnım ve çok kasılıyor ilkinde de böyleydi her defasında dr söyledim normal demişti bunda daha söylemedim ama sanırım benimki normal
Aynı şeyleri bende hissediyorm bi haftadr bende yarn doktora sorcam.Canim ben varim gun icinde 2 3 kere rahimde sertlk ve 10 saniye kadar suren adet agrisi gibi agri oluyo anlayamadim.3 gun once ayrintili ultr.vardi doktor sorun yok dedi ama doktordan geldim basladi kasilma daha 20 gun var kontrole nedir bilemiyorum..
Aslnda verdi ama içemedm pek ya ondan mıdır ki.Kızlar bu sertleşme ve kasılmalarınıza magnezyum iyi gelecektir doktorlariniz vermedi mi
Mandalinayı ne de güzel anlatmşsın yaaa :))Yaaa canim oncelikle geçmiş olsunlar Allah şifa versin. Gece insan üstünü cok açıyor. Üşütmüşsündur belki oyle. Mandalina candır. Hem kendiliğinden dilimlenmiş. Hem kabugu bıçaksız soyuluyor :)))
Mobilyanızda hayırlı olsun. Hangi takımı aldın canim bende bakmıştım netten oraya. Güle güle kullanın canim. Bende daha karar veremedim. Ikea dan kendim mi takım yapsam diyorum. Sonra Yok ya gir bi yerden al diyorum.
Gecmis olsun canm ya. Nasil farkedildi peki? Tansiyonun mu yuksek?
Geçmiş olsun canım. Ne şikayetin vardı peki, genelde tansiyonu yükseltiyor diye biliyorum annemde de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?