2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar nasılsınız?
Protein kaçağım çok olduğu için hastaneye yatırdılar kontrol altındayım
Korkuyorum

20.haftada 360 gr di. Dr. Iri bebek dedi. O hafta ayrintiliya gittim irda sordum kaç gr diye. Oradaki dr. Bu haftalarda kilonun önemi yok 30. Haftadan sonra onemli o yuzden soylemiyoruz dedi.
Iri ya da ufak denilmesi onemsizmis kafaya takma

Korkuyorum
Merhaba geçmiş olsun. Neden olmuş kaçak?

Merhaba hanimlar. Yorum yapamasamda devamli hepinizi takipteyim. Masallah Allah hepimize sagsalim kucagimiza almaui nasip etsin yavrularimizj. Bu sabah birden bire gözümde kan toplanmasi oldu hamileliktenmi acaba böyle birsey basina gelen varmi? Agri yanma batma gibi birsey yok ama iater iatemez tesirgin etti beni

Sana da çok geçmiş olsun canım ben de hapşırıkla beraber öksürük de var..
hepimiz bir an önce kavuşalım sağlığımıza inşallah..

Evet evi bol bol havalandırmak lazım, ben hormonlardan dolayı sürekli yandığımdan kaloriferi bile açmadım daha.. hiç üşümedim. Ama demekki üşüdüğümü anlamamışım bilemedim..

Kızlar bu arada haftasonu ankarada bir çok bebek mobilyası satan yeri gezdik, bugün en sonunda gidip çilek mobilyadan bebiş odamızı aldık
Bugün almamıza rağmen teslimat 12 ocakta yapılacak

O kadar yoğunlar ki sürekli ürün satılıyor.. 3 ay sonraya anca gönderiyorlar düşünün.. şimdiden alalım dedik..insan bebek mağazalarını gezince daha bi hevesleniyor
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ayy hayırlı olsun canım, güle güle kullansın inşallah minnak:) bende e-bebekten alacağım şeyleri kardeşime liste olarak yollıcam, ordaki mağazalar büyük, burda fazla bişey bulamıyorum. Birinde olmasa diğerinde bulur:)

Yaa aynen öyle cok takmiyorum kafama biliyorum çünkü tecrubem var :) ztn kendi doktorum gayet iyi dedi acil doktoru sinir etti iste işgüzar

Bana da 19+1 de 248 gr demişti canim. Bana da az gibi geldi ama dr normal dedi. Benimkinin de boyu kisa olacak sanirim
Yok cnm ya baksana önemli degilmis bu haftalar da kilosu takma kafana
Korkuyorum
Gecmis olsun o nasil anlasiliyor acaba

Sagolasin cnm cok şükür cok iri de olmasin ztn nromal doğuracm çünkü birinci de normaldi:)

Ohhh isin en önemli kismi bitmiş cnm gule gule sağlıcakla kullansin yavrucuklar:)

Yaklaşık 1saattir Benimde sağ gözüm önce kan topladı sonra yanmaya baymaya başladı şuanda açamıyorum gözümü suni gözyaşı damlam vardı onu damlattım ama bakayım düzelecekmi?

İnternet sayfasından da alabilirsin canım, ben e bebekten ziyade babymall’i daha çok seviyorum..
hem fiyatları daha uygun hem de çeşit bol..

Ohhh isin en önemli kismi bitmiş cnm gule gule sağlıcakla kullansin yavrucuklar:)
Sağol canım evet karar vermek çok daha zordu.. :)

İnternet sayfasından da alabilirsin canım, ben e bebekten ziyade babymall’i daha çok seviyorum..
hem fiyatları daha uygun hem de çeşit bol..

Sağol canım evet karar vermek çok daha zordu.. :)
İnternette neye baksam tükendi yazıyor, bir de tabletten giriyorum internete bundan da bakmak seçmek zor oluyor. Bilgisayarımın şarjı bozulmasa takip ederdim. Babymall e de baktırıyım bi tşkler:) ankaraya gitme durumum olsa gezerdim ne güzel :)

Evet sende uyguna almışsın:) güle güle kullansın kuzucuklar allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Yaaa canim oncelikle geçmiş olsunlar Allah şifa versin. Gece insan üstünü cok açıyor. Üşütmüşsündur belki oyle. Mandalina candır. Hem kendiliğinden dilimlenmiş. Hem kabugu bıçaksız soyuluyor :)))
Mobilyanızda hayırlı olsun. Hangi takımı aldın canim bende bakmıştım netten oraya. Güle güle kullanın canim. Bende daha karar veremedim. Ikea dan kendim mi takım yapsam diyorum. Sonra Yok ya gir bi yerden al diyorum.

Gel beraber gezelim canım ben her haftasonu başka bi bebek mağazasındayım son bi aydır

Sağol canım valla mandalina candır diyorum başka da bişi demiyorum :))

Çilek mobilya- baby cotton canım netten bakabilirsin. İki tane büyüyebilen beşik aldım, şifonyeri rafları filan da var. İkeaya iki hafta önce gittim ama orada satılan beşiklerin hiçbiri büyüyebilen türden değil. O yüzden bana işlevsel gelmedi ve açıkçası ürün kalitesini beğenmedim.. Çilekte her şeyi düşünmüşler, ürün kalitesi, ürünlerde boya olmaması, beşik aralıklarının asansörlü olması ve bebişlerin ellerinin ayaklarının sıkışmaması için esneyebilen malzeme olması vb vb bir sürü özellik var..
İkeada Sadece dolap içlerine organizerler alıcam bol bol.. kutular filan..

merhaba ben 20. haftamdayım ve çok sert karnım ve çok kasılıyor ilkinde de böyleydi her defasında dr söyledim normal demişti bunda daha söylemedim ama sanırım benimki normal

Aynı şeyleri bende hissediyorm bi haftadr bende yarn doktora sorcam.

Kızlar bu sertleşme ve kasılmalarınıza magnezyum iyi gelecektir doktorlariniz vermedi mi
Aslnda verdi ama içemedm pek ya ondan mıdır ki.

Mandalinayı ne de güzel anlatmşsın yaaa :))

jeliboni oh ohh benim içinde gez valla :) sen nerede oturuyosun ankarada? Kontrolde dr.ile görüşüp gitmeyi düşünüyorum eğer sıkıntı olur demezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…