2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hadi maşallahh , kız olursa evet benimkide şanslı herşey taze alınır ama oĞlan olursa oda eskilere devam :):)
Adını da unutmadıım kızının :) Ahsen di değilmii. Haftaya da ben öğrenirim inşallahh yaa

belli degil mi . cinsiyetiniz daha . valla Ahsen dedim ama degisebilir belki. daha tam karar vermedik. insallah sende ogrenirsin. ben hemen alisverise baslamak istiyorum cunku A'dan Z'ye bir suru alinacak şey var. senin 2.ci bebek mi. ?

Yolk canim normal besik zaten bunda dogru duzgun hic uyumadi sadece ara sira gunduzleri okadar.geceleri bizimle uyuyor bir park yatagimizda var ama o doğduğundan beri bizim ortamızda uyuyir arada cani isterse park yatagina geciyor
Peki büyüyenmi daha iyidir yoksa sizinki gibi normal beşikmi? Yavaştan araştırma işine girdimdr ne alacağımıda bilmiyorum ki her kafadan bir ses çıkıyor benmde ilk bebiş tectübesizlik var

Rahim mesaneye baskı yapıyor ondan oluyor önemli bir durum değil Merak etmeyin bende de aynı sorun var

Kızlar sizde de bazen uyku basması gibi bir ağırlık oluyor mu? Bazen başımda bir ağırlık oluyor, gözlerimde de sanki uykum varmış gibi kapancak hissi oluyor. Ama şuan uykum yok.
Tam 5 aydir hemde gayet normal canim.benim 4. Hamileligim digerlerinde kayinvalidemlerle birlikte otuyorduk. Tabi istedegin an yatip uyuyabilme gibi bir luksum olmuyordu. Bulasik yikarken tezgah basinda icimin gecmisligi bile olmustur oturdugum yerde cok uyumuslugum vardır. Simdi yine biraksalar gunlerce uyurum.

Slm kızlar

2 gündür kasık ağrı/sancılarım var

Büyüyor bebek ondandır demi
Benimle aynı haftalarda olanlarda aynı şikayetler var gördüğüm kadar
Canım geçmiş olsun normal bir durummuş bu rahim kasilmalarindan oluyormuş bi yazı buldum amineysen.com da
Gebelikte Karın ve Kasık Ağrısı:
Karnının alt taraflarında ve kasıklarında hissettiğin ağrının nedeni büyüyen rahmi destekleyen kas ve dokuların gerilmesi. Kramp gibi keskin ve ani ya da daha çok ağrı gibi olabilir. Yataktan ya da sandalyeden kalkarken veya öksürdüğünde daha fazla hissedilebilir. Kısa da sürebilir, birkaç saat de. Tamamen normaldir.

Yanında ateşli titreme, kanama, baş dönmesi gibi başka semptomlar olmadığı sürece zararsızdır. Ayaklarını uzatıp rahat bir şekilde dinlenmenin faydası olacaktır. Fakat yine de içinin rahat etmesi için doktoruna bu ve bunun gibi ağrılarından bahsetmelisin.

Kızlar gece ağrı yaşayıp yatakta dönemeyen varmı ben gece özellikle yaşıyorum bacak aramda ve belimde bacakların birleştiği yerde çok fena ağrı yapıyor
Canim normalmiş bu durum anneysen.comdan yazı buldum
Haftalık Gebelikte Karın ve Kasık Ağrısı:

Karnının alt taraflarında ve kasıklarında hissettiğin ağrının nedeni büyüyen rahmi destekleyen kas ve dokuların gerilmesi. Kramp gibi keskin ve ani ya da daha çok ağrı gibi olabilir. Yataktan ya da sandalyeden kalkarken veya öksürdüğünde daha fazla hissedilebilir. Kısa da sürebilir, birkaç saat de. Tamamen normaldir.

Yanında ateşli titreme, kanama, baş dönmesi gibi başka semptomlar olmadığı sürece zararsızdır. Ayaklarını uzatıp rahat bir şekilde dinlenmenin faydası olacaktır. Fakat yine de içinin rahat etmesi için doktoruna bu ve bunun gibi ağrılarından bahsetmelisin.

günaydın kızlar bu gece ilk kez wc yw kalkmadan yattım ve böbrek ağrısı çekmedim yukarı çıktı galiba
hadi gözün aydın iyi bu zamanlarda çıkıyosa benimde az kaldı demektir wcye çıkmadgm günlere gerçi ben hamile değilkende iki kez falan kalkıyodm ama :) sen hareketlerini yukarıda hissediyomusn ben bazen göbeğimin çevresinde bazen yine kasık kısmında hissediyorum ters mü duruyo acaba :)

Canım çok tşk ederim verdiğin bilgiler için

Salı günü randevum var, doktoruma anlatacağım mutlaka

Son hamileliğimin üzerinden 10 sene geçti, unutmuşum çok şeyi

Wc hissi enfeksiyon varsa oluyor enfeksiyon yoksa böbreklere içerden baskı var demektir.ah şu bebeler :) Hamileliğin en zoru bir bulantı dönemi iki ilerleyen süreçte bitmeyen geceler.Oğlumda da aynıydı durum bu defa da o yolda ilerliyoruz.Ben ilkinde de ferro sanol kullandım hiçbir yan etkisi olmadı.Doktorundan rica etsen değiştirse ilacını olabilir bence.Yan etki yapan ilaç ferrum fort muydu ?

Evet canım alışveriş çok heyecanlı nereden başlayacağını bilmiyorsun önce başlayınca hepsi sıraya giriyor ben oda yapmayacağım mesela kardeşim başta olmak üzere bi çok arkadaşım oda yaptı bi kez bile kullanamadı ben bu yüzden sadece park yatak aldım bi tane kaliteli şifoniyer almadım çünkü mobilya ve dekorasyoncu varsa çevrenizde en kral 4 çekmeceliyi 250 tl ye yapıyor yoksa en basiti 500 tl sen başlıyor iyisimi siz tasarlayın onlar yapsın bebek arabasına gelince 360 derece dönenleri tavsiye ederim benim hoşuma gitti şahsen ben bu ay sadece yatak uyku seti takımını hallettim önümüzdeki ay bakım ürünlerini halledeceğim herşey yavaş yavaş olsun yoksa sonra çok birikecek :)

Kızlar gece ağrı yaşayıp yatakta dönemeyen varmı ben gece özellikle yaşıyorum bacak aramda ve belimde bacakların birleştiği yerde çok fena ağrı yapıyor
geçmiş olsun canım, bende öyle bi durum olmaıd henüz çok şükür
tavsiyeler için sağol canım
ya bende kitaptan okuyup hayatıma uyguladığım şeylerde hep pişman olmuşumdur, o yüzden çocuğumda hiç okumak istemiyorum
bendede oluyor bikaç günde bir malesef çok kötü bi durum özellikle evde kaldığım günlerde
helal olsun 1,6 kg aldın demek ben bu sabah tartıldım 8 kg almışım çok kötü hissediyorum
Kızlar sizde de bazen uyku basması gibi bir ağırlık oluyor mu? Bazen başımda bir ağırlık oluyor, gözlerimde de sanki uykum varmış gibi kapancak hissi oluyor. Ama şuan uykum yok.
benimde bazı gnler oluyo
Arkadaslar sac boyası hakkında dokturuyla konusan oldu mu . boyatmak istiyorum fkt henuz kontrolume var soramadm
valla bende saç boyatmak güzelleşmek istiyorum umarım tehlike geçmiştir, kg aldık zaten

Kizlar ayrintili ultrasonda bebegimin kalbimde beyazlik goruldu delik gibi birde bir bobreginde buyume var. Nolur dua edin cok endiseliyim. Insallah duzelir yavrumu sag salim alirim kucagima(
Canım üzülme belki biraz erkendi organ taraması için öyle düşün güzel düşün güzellikler gelsin hep inşallah öyle bişey yoktur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…