- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.861
Hadi maşallahh , kız olursa evet benimkide şanslı herşey taze alınır ama oĞlan olursa oda eskilere devam :):)insallah canim insallahayy KIZIN diyince icim bir tuhaf oluyor okuyunca yuzumde bir Gülümseme belirdi evet yavas yavas hareketlerini hissediyorum cok sukur cadim benim .. 21 kasimda kontrol var o gunden sonra artik alisverise baslicam insallah. elime ne gecerse alacam cunku evde 2 tane abiş var maviler cöpe
belli degil mi . cinsiyetiniz daha . valla Ahsen dedim ama degisebilir belki. daha tam karar vermedik. insallah sende ogrenirsin. ben hemen alisverise baslamak istiyorum cunku A'dan Z'ye bir suru alinacak şey var. senin 2.ci bebek mi. ?Hadi maşallahh , kız olursa evet benimkide şanslı herşey taze alınır ama oĞlan olursa oda eskilere devam :):)
Adını da unutmadıım kızının :)Ahsen di değilmii. Haftaya da ben öğrenirim inşallahh yaa
Peki büyüyenmi daha iyidir yoksa sizinki gibi normal beşikmi? Yavaştan araştırma işine girdimdr ne alacağımıda bilmiyorum ki her kafadan bir ses çıkıyorYolk canim normal besik zaten bunda dogru duzgun hic uyumadi sadece ara sira gunduzleri okadar.geceleri bizimle uyuyor bir park yatagimizda var ama o doğduğundan beri bizim ortamızda uyuyir arada cani isterse park yatagina geciyor
Rahim mesaneye baskı yapıyor ondan oluyor önemli bir durum değil Merak etmeyin bende de aynı sorun varKızlar ben çoğu kez iç çamaşırıma idrar kaçırıyorum ve bunun hiç farkında değilim ve bi hapşırma öksürük sonrası olmuyor bu durup dururken bir de idrarım çok az geliyor sürekli WC’ye gitme hissi var gidiyorum çok geliyor ama az yapıyorum idrar tahlilim temiz çıktı ürem düşük çıktı kanda ondan olabilir mi acaba yoksa fazla ameliyatlara bağlı idrar torbası sarkması aklıma geliyor Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı
Tam 5 aydir hemde gayet normal canim.benim 4. Hamileligim digerlerinde kayinvalidemlerle birlikte otuyorduk. Tabi istedegin an yatip uyuyabilme gibi bir luksum olmuyordu. Bulasik yikarken tezgah basinda icimin gecmisligi bile olmusturKızlar sizde de bazen uyku basması gibi bir ağırlık oluyor mu? Bazen başımda bir ağırlık oluyor, gözlerimde de sanki uykum varmış gibi kapancak hissi oluyor. Ama şuan uykum yok.
Benimde kız olacak inşallah kuzum :))Amin canım Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın
Ben oğlumu bekliyorum inşşş
Senin bebişin cinsiyeti ne olacak
Canım geçmiş olsun normal bir durummuş bu rahim kasilmalarindan oluyormuş bi yazı buldum amineysen.com daSlm kızlar
2 gündür kasık ağrı/sancılarım var
Büyüyor bebek ondandır demi
Benimle aynı haftalarda olanlarda aynı şikayetler var gördüğüm kadar
Slm kızlar
2 gündür kasık ağrı/sancılarım var
Büyüyor bebek ondandır demi
Benimle aynı haftalarda olanlarda aynı şikayetler var gördüğüm kadar
Canım bende oluyor bazen o gerçekten dayanılmaz bi ağrı bazen ağrıyla uyanıyorum hastaneye gittiğimde sorduğumda hamile olduğunu unutma otururken arkana yastık koy bi yerlere uzanmaya çalışma eşin alsin ya da yakın yere koy yatarken sağına soluna yat ya da sırt üstü yat bebeğin küçük olduğu için sırt üstü yatabilirsin sonralarda yatma ve kalkarken dikkatli ol bol kalsiyum içerikli şeyler ye ayağında çorabın terliğin hep olsun dedi
Canim normalmiş bu durum anneysen.comdan yazı buldumKızlar gece ağrı yaşayıp yatakta dönemeyen varmı ben gece özellikle yaşıyorum bacak aramda ve belimde bacakların birleştiği yerde çok fena ağrı yapıyor
hadi gözün aydın iyi bu zamanlarda çıkıyosa benimde az kaldı demektir wcye çıkmadgm günlere gerçi ben hamile değilkende iki kez falan kalkıyodm ama :) sen hareketlerini yukarıda hissediyomusn ben bazen göbeğimin çevresinde bazen yine kasık kısmında hissediyorum ters mü duruyo acaba :)günaydın kızlar bu gece ilk kez wc yw kalkmadan yattım ve böbrek ağrısı çekmedim yukarı çıktı galiba
İnşallah canım kontrolde doktoruma söyleyeceğimRahim mesaneye baskı yapıyor ondan oluyor önemli bir durum değil Merak etmeyin bende de aynı sorun var
Canım geçmiş olsun normal bir durummuş bu rahim kasilmalarindan oluyormuş bi yazı buldum amineysen.com da
Gebelikte Karın ve Kasık Ağrısı:
Karnının alt taraflarında ve kasıklarında hissettiğin ağrının nedeni büyüyen rahmi destekleyen kas ve dokuların gerilmesi. Kramp gibi keskin ve ani ya da daha çok ağrı gibi olabilir. Yataktan ya da sandalyeden kalkarken veya öksürdüğünde daha fazla hissedilebilir. Kısa da sürebilir, birkaç saat de. Tamamen normaldir.
Yanında ateşli titreme, kanama, baş dönmesi gibi başka semptomlar olmadığı sürece zararsızdır. Ayaklarını uzatıp rahat bir şekilde dinlenmenin faydası olacaktır. Fakat yine de içinin rahat etmesi için doktoruna bu ve bunun gibi ağrılarından bahsetmelisin.
Sıkışınca kalkmazsam sıkıntı oluyor. Ama bazen yatarken wc hissi geliyor ya işte o zaman kalkasım gelmiyor çünkü birkaç damla için kalkmış oluyorum. O sancı varken sıkışmışsam zaten kalkıpta gidene kadar kıvranıyorum. Benim kontrol pzts günü ben sorayım canım. Detaylı var o gün. Monovitte de var mı acaba? Ben kan ilacımıda yan etkileri yüzünden bıraktım mahvetti midemi ve bağırsaklarımı. İlkinde ferro sanol kullandım ve bir kere bile sorun yaşamamıştım. Bu dr.un çıkarı olduğunu düşünüyorum artık ilaçlardan, başka açıklama bulamıyorum.
Evet canım alışveriş çok heyecanlı nereden başlayacağını bilmiyorsun önce başlayınca hepsi sıraya giriyor ben oda yapmayacağım mesela kardeşim başta olmak üzere bi çok arkadaşım oda yaptı bi kez bile kullanamadı ben bu yüzden sadece park yatak aldım bi tane kaliteli şifoniyer almadım çünkü mobilya ve dekorasyoncu varsa çevrenizde en kral 4 çekmeceliyi 250 tl ye yapıyor yoksa en basiti 500 tl sen başlıyor iyisimi siz tasarlayın onlar yapsın bebek arabasına gelince 360 derece dönenleri tavsiye ederim benim hoşuma gitti şahsen ben bu ay sadece yatak uyku seti takımını hallettim önümüzdeki ay bakım ürünlerini halledeceğim herşey yavaş yavaş olsun yoksa sonra çok birikecek :)Ne bileyim. Tansiyon oynuyor diye. Anneyi riske atmayalim diye dusunuyorlarmis diye duydum. Bence bir yandan anneyle ugrasmak istemiyor da olabilirler. Cunku benim panik atak krizlerim bir berbat. Yıkarım ortalığı kıyamet kopuyor sanırsınız. Sinir krizi seklinde giriyor.
Alışverişlere başladınız mı arkadaşlar? Onu da merak ettim. Detaylı araştırmaya girdik. İhtiyac listesi çıkardık. Hediye gelen kıyafetlerden başka bir şeyimiz yok şuan. Büyük eşya olarak da yatak ve travel system bebek arabası almaya karar verdik. Cumartesi de büyük ebebek'i gezicez. Heyecan yaptım. Böyle dükkanları gezmek çok heyecan verici.
Biberon, bebek arabası, deterjan, temizlik ve bakım ürünleri markası araştırmaları yaptım. Karar da verdim ama almak için erken daha, yeni yıla girelim de dedik.
Aynen bende iğneden bi gün sonra ağrıdan yatamadım bile :)Ben de gecen hafta oldum tetanoz aşısı. Hic acımadı. Yarın görcem ben seni. Sonrasında 3 gün ağrıdan mahvoldum.
geçmiş olsun canım, bende öyle bi durum olmaıd henüz çok şükürKızlar gece ağrı yaşayıp yatakta dönemeyen varmı ben gece özellikle yaşıyorum bacak aramda ve belimde bacakların birleştiği yerde çok fena ağrı yapıyor
tavsiyeler için sağol canımCanım bende oluyor bazen o gerçekten dayanılmaz bi ağrı bazen ağrıyla uyanıyorum hastaneye gittiğimde sorduğumda hamile olduğunu unutma otururken arkana yastık koy bi yerlere uzanmaya çalışma eşin alsin ya da yakın yere koy yatarken sağına soluna yat ya da sırt üstü yat bebeğin küçük olduğu için sırt üstü yatabilirsin sonralarda yatma ve kalkarken dikkatli ol bol kalsiyum içerikli şeyler ye ayağında çorabın terliğin hep olsun dedi
ya bende kitaptan okuyup hayatıma uyguladığım şeylerde hep pişman olmuşumdur, o yüzden çocuğumda hiç okumak istemiyorumEvet canım.Oğlum iki üç aylıkken karşılaştım Ve birçok tavsiyesini uyguladım çok olumlu sonuçlar aldım.Sütten kesme yatak ayırma tuvalet eğitimi herbirinde ayrı ayrı sorunsuz bir şekilde üstesinden geldik.Onaylamadığım öngörüleri de var ama genel anlamda görüşleri tarzıma uyum sağlıyor
bendede oluyor bikaç günde bir malesef çok kötü bi durum özellikle evde kaldığım günlerdeKızlar ben çoğu kez iç çamaşırıma idrar kaçırıyorum ve bunun hiç farkında değilim ve bi hapşırma öksürük sonrası olmuyor bu durup dururken bir de idrarım çok az geliyor sürekli WC’ye gitme hissi var gidiyorum çok geliyor ama az yapıyorum idrar tahlilim temiz çıktı ürem düşük çıktı kanda ondan olabilir mi acaba yoksa fazla ameliyatlara bağlı idrar torbası sarkması aklıma geliyor Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı
helal olsun 1,6 kg aldın demek ben bu sabah tartıldım 8 kg almışım çok kötü hissediyorumBen de aşı oldum bugün azıcık acıdı hafifde şiştibiraz ağrıyabilirmiş bakalım şimdilik yok bişi. Kızımın kalp atışlarını dinledik uyuyorsa herhalde 137 140 arasında çok derinden geliyordu sonra birden hareketlendi 154 atıyor kiloma baktık 300 gr daha almışım 1 kilo 600 gram oldu toplamda 10 Kasım da ayrıntılı 4 aralıkta da aşının ikinci dozu var. Kalp atışlarını duymak iyi geldi özlemişim
benimde bazı gnler oluyoKızlar sizde de bazen uyku basması gibi bir ağırlık oluyor mu? Bazen başımda bir ağırlık oluyor, gözlerimde de sanki uykum varmış gibi kapancak hissi oluyor. Ama şuan uykum yok.
valla bende saç boyatmak güzelleşmek istiyorum umarım tehlike geçmiştir, kg aldık zatenArkadaslar sac boyası hakkında dokturuyla konusan oldu mu . boyatmak istiyorum fkt henuz kontrolume var soramadm
Canım üzülme belki biraz erkendi organ taraması için öyle düşün güzel düşün güzellikler gelsin hep inşallah öyle bişey yoktur ...Kizlar ayrintili ultrasonda bebegimin kalbimde beyazlik goruldu delik gibi birde bir bobreginde buyume var. Nolur dua edin cok endiseliyim. Insallah duzelir yavrumu sag salim alirim kucagima(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?