2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
evet hafta başı sezeryen yerimin orada çok hissediyordum yer değiştirdi galiba şimdi göbek deliğimin 2 parmak üzerinde ve yan kısımlarımda hissediyorum cnm

belli degil mi . cinsiyetiniz daha . valla Ahsen dedim ama degisebilir belki. daha tam karar vermedik. insallah sende ogrenirsin. ben hemen alisverise baslamak istiyorum cunku A'dan Z'ye bir suru alinacak şey var. senin 2.ci bebek mi. ?
Yook kuzum yaa üçüncü benimde senin gibi.
İki tane oğlum var bakalım bu ne olacak bende senin gibi sabırsızlanıyorumm :):) sen kızı buldun darısı bize

Kızlar bişey sorcam burun kanaması yaşayan var mı aranızda
Evet canım bende yaşıyorum her hamileliğimde mutlaka iki üç kez normal sanırım.
En son üç aylıkken kanamıştı iki aydır bişey yok bunun yanında da sürekli bir burunda tıkanıklık ve kuruma sorunu yaşıyorum bitmedi gitti.

uzunca bir süredir yazmıyorum buraya hanımlar. herkese sağlıklı hamilelikler dilerim önce. benimle aynı haftasında olanlara bir sorum var. bebeğinizi hissedebiliyor musunuz? ben halen hiçbir şey hissetmiyorum bazen bir iki kasılma ve gerilmeyi yoruyorum ama çok zorlama oluyor. ayrıca ara ara göğüslerim sızlardı son günlerde göğüs acım ve sızım yok gibi. daha kontrol gününe on gün var zaman hiç geçmiyor sanki sivilcelerim vardı birkaç gündür onlar da kuruyor gibi. evhamdan öleceğim ya stresli bir işim var yolculukla geçiyor gebeliğim. ödüm patlıyor

şimdi mesajlara göz atıyorum benden geride olanlar bile bebeğinin hareketini hissediyor ya
Sıkma Canını senden neredeyse 2 hafta öndeyim ben daha pazar günü yani 21. Haftamda hissettim şimdi baya karnımda oynamalarını görüyorum canım ben de tedirgin oluyodum senin gibi ama var zamanı bekle 1 hafta daha rahatlarsın

şimdi mesajlara göz atıyorum benden geride olanlar bile bebeğinin hareketini hissediyor ya
İlk bebeğinse hissetmemen normal canım endişelenme.
Gerçi ben ikincisinde bile geç hissetmiştim 21. Haftanın sonlarıydı sanırım bu üçüncü benim 16. Haftadan beri net hissediyorum . Herşey yolumdadır evham yapma

evham yaptıkça hissedemezsin, belki uykucudur seninki yada hissetmemen kalın olduğu içindir derinin vs. merak etme bişey yoktur, olsa ağrıdan sancıdan duramazsın

Ben claxen kullandığım için kuruluk oluyor yan etkisi iğnenin

Kizlaaaarrr.... diş agrisindan ölüyorum resmenñ
Antibiyotik basladm dün ama sanrm etkisini göstermedi daha.. nasil dayanilir bilmiyorum resmen kulagima ve basima vurdu agrisi. Cok fena zonkluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…