2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar sizde de bazen uyku basması gibi bir ağırlık oluyor mu? Bazen başımda bir ağırlık oluyor, gözlerimde de sanki uykum varmış gibi kapancak hissi oluyor. Ama şuan uykum yok.
Benim de gün içinde çok uykum geliyor. Gözlerin kendiliğinden kapanıyor ben de tutmuyorum kendimi uyuyorum demek ki vücudun uykuya ihtiyacı var ki böyle oluyor :)

Kizlaaaarrr.... diş agrisindan ölüyorum resmenñ
Antibiyotik basladm dün ama sanrm etkisini göstermedi daha.. nasil dayanilir bilmiyorum resmen kulagima ve basima vurdu agrisi. Cok fena zonkluyoo
Karanfil koy bastır canım iyi geliyo uyuşturuyo ben de yakın zamanda diş sorunu yaşadım geçici dolguyla rahatladım

ayy çok tatlısınız çok teşekkür ederim rahatladım

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu gece ilk kez wc yw kalkmadan yattım ve böbrek ağrısı çekmedim yukarı çıktı galiba
İnşallah bundan sonrada sorunun olmaz canım.
Bende ilkinde hiç sorun yoktu yanma dışında. Ufak tefek seylerdi. Bunda tavan yaptı herşey. İlk ferrum kullandım biraz sıkıntı oldu ama alışmıştım. Kan ilacım bitti dedim gynoferon yazmış bu kez de. Birkaç gün kullandım midem bağırsaklarım mahvoldu. Gün aşırı içtim yine aynı. En son mideme giren o feci ağrıyla bıraktım. Söylicem adam akıllı bnm istediklerimi yazsın bu kez ya. Yazmazsa da almam değiştiririm dr.u. gittiğimden bişey anlamıyorum resmen.

Canım hiiiç korkma en azından 22.haftanın sonunaakadar vaktin var daha mutlaka hissediceksin. İnanmıcaksın ama 6 ayı doldurana kadar hissetmemiş birini tanıyorum. İç karnı geniş ve kalınmış. Bebekte içe doğru vuruyormuş.
Kuzular yaa bu arada kahve ve yeşil çay içebiliyor muyuz artık ??
Ben canım istediğinde içiyorum hiçbişeyi kısmadım. Sadece aşırıya kaçmıyorum. 32 haftalık arkadaşım var tiryaki oldu bildiğin:))
Kizlaaaarrr.... diş agrisindan ölüyorum resmenñ
Antibiyotik basladm dün ama sanrm etkisini göstermedi daha.. nasil dayanilir bilmiyorum resmen kulagima ve basima vurdu agrisi. Cok fena zonkluyoo
Rakı koy dicem canım ama elini altında olmayabilir. İlkinde azı dişim oyuldu 1 hafta sabahladım rakıyla. Antibiyotik 2.günden sonra etki ediyo bende. Umarım çabuk atlatırsın geçmiş olsun

Mrb kızlar bende bugun cinsiyerini ögrendim .Bi oglum olcak insaALLAH .Bulantilar hafiflesede devam ediyo.Ve istahım yok yemeklerden hala tijsiniyorum.Böyle okan varmı daha
Hayırlı olsun.
Bulantilar 20.haftada tamamen geçti benim.

Maşallah canım. Bende ilkte kv ile oturuyodum. Dediğin gibi uyumak lüks oluyor :) ilk zamanlar uyku basıyodu ama geçmişti o 2 aydır. Bu ara yine başladı, ya akşamüstü uykum geliyor ya da geceye doğru uykum olmasada başımda ağırlık oluyor.

Mrb kızlar bende bugun cinsiyerini ögrendim .Bi oglum olcak insaALLAH .Bulantilar hafiflesede devam ediyo.Ve istahım yok yemeklerden hala tijsiniyorum.Böyle okan varmı daha
Gözünaydın canım hayırlı olsun. Benimde 18.haftada geçmişti bulantım. Arada bir oluyor ama tiksinme durumu pek yok

merhaba hanımlar benim kafam yine birşeye takıldı da yine geldim buraya.benim hipotroidim var.geçen ay kontrollerde tsh 4 çıkmıştı doktor 2,5 un altında olması gerek dedi ilacın dozunu arttırdı.pazartesi de sağlık ocağında aşı oldum orda kan değerlerinide kontrol edelim dediler.ben sonuçlara baktım tsh yine 4 çıkmış.dozu arttıralı 1 ayı geçti.doktorla randevumda 13 kasımda.ben ne yapmalıyım sizce?internette kafa karıştırıcı şeyler yazıyor.benim gibi olan varmı?

Dün akşam yemekte elimde yanlışlıkla çavdar ekmeğinden beyaz ekmeğe gitmiş. Eşimin uyarısıyla irkildim. Elini cek bakıyım ordan dedi. Dalmışım bende. Bi korktum :)))
Doktor ne dediyse o. Yok sana karbonhidrat modunda. Çavdar ekmegine de takmış. Ona izin vermeyen buna izin verir mi diyor.
Allahım bi tek işyerinde rahatım. Ama ozamanda ben yemiyorum:)
A andromeda7 canim orvital yumurtayı denedim. Uzun suredir yumurta yemediğimi anladım. Boyle lezzetli ayrica kokmayan yumurta yemek ne kıymetliymiş. Ben buldum ürünümü :)

Ben troid ameliyati oldum subat ayinda. surekli ilac kullaniyorum buna ragmen tshim birden firlari ve 7 cikti endokrin bolumune gidiyorum 15 gunde bir tahlil istedi ve 15 gun oncesi 0.39 dusmustu kontrol suresini 1 aya cikardi doktorunuzu arama imkaniniz varsa arayip soylerseniz ilac dozunda ayarlama yapar.ilk gebeligimde troidim cikti benim ve oglumda bir problem yok cok sukur doktorlar onu ayarliyorlar sizde korkmayin birsey olmaz allahin izniyle.

inşallah canım bende henüz numarası yok doktorun ama bulurum herhalde.en azından sorarım kaç mg kullanayım diye.ilk gebeliğimde yoktu benimde doğumdan sonra çıktı bu yüzden korkuyorum riskleri de var diye.evham yaptım işte çok sağol yorumun için.ben doktoruma ulaşmaya çalışayım.

kızlar bızde randevumuzu cumratesıye aldık bakalım nasıl gececek gorusmemeıs bebısle. gecen ay doktor bır dahakı aya detaylı ultrason bakacagım demıstı . bız de o yuzden heyecanlıyız bakalım ınsallah saglıgı yerındedır, gelısımı guzeldır.. rabbım nazarlardan korusun ınsallah..

Yook kuzum yaa üçüncü benimde senin gibi.
İki tane oğlum var bakalım bu ne olacak bende senin gibi sabırsızlanıyorumm :):) sen kızı buldun darısı bize
Insallah canim insallah Rabbim gonlune gore versin insallah saglikli bir sekilde hoş ben hala şoktayim 21 kasimda tekrar rendevu var o zman tekrar sorim kesinlessin ondan sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…