2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım orvital yumurtayı nerden alıyorsun her markette bulunuyormu?

Kahve iciyorum ben misafir geliyo canim cok istiyo napim kan tahlili istedi doktorum bakalim kansizligim ne durumda cikicak merak ediyorum.

Benim kan degerlerim dusuk cikti. Kahve ve cay minimum seviyede olacak dedi. Ben hala iciom hala istiom. Cok seviom cayı. Caysız yasayamam.

Kizlaaaarrr.... diş agrisindan ölüyorum resmenñ
Antibiyotik basladm dün ama sanrm etkisini göstermedi daha.. nasil dayanilir bilmiyorum resmen kulagima ve basima vurdu agrisi. Cok fena zonkluyoo

Dis tedavisi 2. Trimester da yapilabiliyor diye biliyorum. Doktoruna sor bence. Gecici olarak parol kullanabilirsin. Parolde bi sorun yok ama diş fena. Ömrüm boyunca cektim biliyom. Insallah gebelikte cekmem.

Canım orvital yumurtayı nerden alıyorsun her markette bulunuyormu?
Ben Migros'tan aldım canim. Sitesine girdiğinde almak istediğin ürünü seciyorsun. Migros ve macrocenter var iki seçenek. Marketi seciyorsun. Sonra ili seciyorsun. Hangilerinde var sana söylüyor. Yakınımda Migros vardı. Orda gösteriyordu. Gittim ve oradaydı. :) ben cok memnun kaldım. Tadı cok hoşuma gitti.

Teşekkürler canım bende organık yumurta araştırıyordum iyi denk geldi:) sitesinden girip bakayım bi belki yakınımdaki migrosta vardır. Tavuğu filanda varmış galiba bi denemek lazım:)

Teşekkürler canım bende organık yumurta araştırıyordum iyi denk geldi:) sitesinden girip bakayım bi belki yakınımdaki migrosta vardır. Tavuğu filanda varmış galiba bi denemek lazım:)
Aynen bende yumurta da tamamdır dedim. Sıra tavukta :))) fark olmaz yaaa nolacak diyordum ama pişirince anladım :)

Kızlar bebek odasında su son dönemdeki gri parmaklıklı beşikleri cok begendim. İnternette insanların fotoğraflarında görüyorum. Fakat satış olarak hic bi yerde internette göremiyorum. Cok hoşuma gitti.

Ilk gebeligimden bilirim o korkuyu nettede sag olsunlar oyle aciklamalar yapmislarki insanin korkmamasi imkansiz.

Kanının düşük olduğu için zaten vücudun çay istiyor.
Ne güzel bazı hamileler tiksiniyo çaydan hamilelikte bende senin gibiyim

Kızlar bebek odasında su son dönemdeki gri parmaklıklı beşikleri cok begendim. İnternette insanların fotoğraflarında görüyorum. Fakat satış olarak hic bi yerde internette göremiyorum. Cok hoşuma gitti.
İyi bir marangozla konuşursanız fotoları gösterip hem daha uyguna mâl edersiniz hemde istediğiniz gibi olur.bulamazsanız mağazalarda...

Bende kahvaltida bir kupa iciyorum caysiz kahvalti yapamam.2.ayda yapilan tahlilde dusuktu degerim bakalim simdi tekrar istedi doktorum nasil cikicak.

Beşiklere baktım bugün
Büyüyen beşik, fiyat; 2500 tl

Sadece beşik, dolabı vsss yok

Baktığım yerde: bellona

Uçmuş fiyatlarrr

Kızlarıma full takım genç odası aldım
Country tarzı
4000 tl di

Ayyy çilekde vardı, çok begendim ama çok büyükdü

Hayal ettim, içine bende yatarım bebişleee

Kızlar ben çok kötüyüm sol kaşığımdan üste doğru feci bi kasılma oluyor sancıyla beni resmen kıvrandırıyor eşimi de korkutmak istemiyorum arayıp sizlerde de böyle şeyler oluyor mu allahım ne olur bişeu olmasın

Gittim canim dun sabah disciye. Antibiyotik verdi basladm ama suana kdr daha bi etkisini gostermedi. Sabirla bekliyorum ama dayanilcak gibi degil

3419 Oluyor ama tarif ettiğin derecede değil.Stres yapma ve ilk iş doktoruna danış en sağlıklı ve içine sinecek olan cevabı ondan alırsın.

Meltem bebeğe hic bakma canim. Orası da fena :))) çilek daha uygun fiyatları bazı modellerde

3419 Oluyor ama tarif ettiğin derecede değil.Stres yapma ve ilk iş doktoruna danış en sağlıklı ve içine sinecek olan cevabı ondan alırsın.
Eşim gelsin geçmezse acile gideceğiz nşallah geçer hastanelere taşınmak olumsuz şeyler görüp duymak istemiyorum korkuyorum

Eşim gelsin geçmezse acile gideceğiz nşallah geçer hastanelere taşınmak olumsuz şeyler görüp duymak istemiyorum korkuyorum

Rahim büyüdükçe her birimiz çok farklı sıkıntılar yaşıyoruz ağrı sancı olarak.Aslında kanama olmadığı sürece çok ciddiye almıyor doktorlarda bu tarz şikayetleri.Geçen gün arkadaşım sizin gibi oldu karnı kasılmış meğer,su içmemişsin,Bol su iç istirahat et demiş doktor.Alacağın cevap yaklaşık böyle olacak bence panik yapma ve rahat edemezsen içine sinmesi içinde git görün eğer devam ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…