2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bende çıktı 3.80 25 lik ilaç verdi kullanıyorum her ay kan verip takip ediliyor ama ilaç kullanmazsan zararlı dedi doktor Allah korusun bebekte zeka geriliği oluyomus
Ay gerçekten mi ya içim içimi yer şimdi benim benim daha öncede bu seviyelerde çıktı ama doktorum ilaç yazmadı Allah Allah ya neden acaba çözemedim bunu bi türlü hemen doktora gitmeliyim

Canım bende çıktı 3.80 25 lik ilaç verdi kullanıyorum her ay kan verip takip ediliyor ama ilaç kullanmazsan zararlı dedi doktor Allah korusun bebekte zeka geriliği oluyomus
Ay gerçekten mi ya içim içimi yer şimdi benim benim daha öncede bu seviyelerde çıktı ama doktorum ilaç yazmadı Allah Allah ya neden acaba çözemedim bunu bi türlü hemen doktora gitmeliyim

Canım süt olmasının gögüsün büyük yada küçüklüğüyle ilgisi yok benimde senin gibi minnaklarım var ve anneme çekmişim oda öyle 4 çocuk emzirmiş bide süt kardeşim var üstüne düşün artık :))

Sağol canım tamam ben sıra alıp gideyim peki olumsuz olarak nasıl etkiliyor insanı tiroit bebeğe zararı oluyor mu endişelendim bugün çok
Bende carpinti yapiyordu,sinir ve kilo alamiyordum.bebekle ilgili nette kotu haber tellalligi yapiyorlar ama doktorum ilacla kontrol altina alindigini korkulacak birsey olmadigini soylemisti bana.

Kadin dogum doktorlari genelde yonlendirme yapiyor cnm kendileri ilac ayarlamasi yapmiyor.

iyi aksamlar kizlar ... ben bugun merdivenlerden dustum. hastaneye gittik cok sukur iyiyiz ama kalca kemiklerim cok agriyor. sadece agri kesici verdi. Allahim korudu. valla.

iyi aksamlar kizlar ... ben bugun merdivenlerden dustum. hastaneye gittik cok sukur iyiyiz ama kalca kemiklerim cok agriyor. sadece agri kesici verdi. Allahim korudu. valla.
Gecmis olsun. Allah korumuş ikinizi de. Dinlen güzelce. Kuzuyla birbirinize iyi bakın. Tekrardan Allah korusun Allah şifa versin canim

Kv aksam geldi sürpriz :) aksam ölçtüm tokken 135 cıktı ama ben seker ölçücem diye normalden biraz fazla yedim. Yarın aç ve tok sekilde ölçüm yapıp not alıcam pzts götürürüm. Belki gerek kalmaz şeker yüklemesine.
Kan alırken neden kesiyolar kuzum? Ben sadece kan grubuna bakılırken kestirdim parmağımı.
Canım cok geçmiş olsun Allah korumuş. İkinizde iyisiniz ya önemli olan o. Dinlen güzel güzel.

Son düzenleme:
Evet yüksek ve bebek için iyi değil ihmal etme hemen git

Merhaba, ben hipertiroidi hastasıydım, sürekli alevleniyordu rahatsızlığım, iyileşemediğim için ameliyatla tiroidimi tamamen aldırmak zorunda kaldım. Şu anda 3-4 haftada bir kontrole gidiyorum, gebelik başlangıcında benim tsh değerim 2 haftada 1'lerden 7'lere çıktı, çok endişelendim, fakat bu kadar sürede bir zararı olmaz dendi fakat yüksek dozda hızlıca düşürmeye çalıştık. Zaten düzenli Euthyrox kullanıyordum, doktor dozajını arttırdı, şimdi 0.3 civarı ve doktorum bunu düşük buluyor biraz daha arttırmaya çalışıyor. Son kontrolde yıllardır gittiğim doktorumun bana söylediği ilk 3 ay 2.5 altında olması önemli. 3. aydan itibaren ise 3.5 civarında seyredebilir dedi. Benim testimi yaptırdığım hastanede üst değer 4.9 sizin değeriniz yani 4.05 çok yüksek değil öncelikle bir problem olur diye sakın endişe etmeyin. Ama mutlaka bir endokrin doktoruna görünün, herhangi bir dahiliyeci bile yardımcı olur bu konuda, hiç olmadı kadın doğum doktorunuza danışın o kesin yardımcı olur, eğer değeri görüp de tepki vermediyse de o şekilde uygun görmüştür. En düşük dozda 25mcg mesela euthyrox verebilir vermeyebilir de. Stres bebişi daha çok etkiliyor :)

Endokrine gidemezsen bile dahiliye uzmanına git 3.2 benim 025 mg eutroux kullaniyorum

Çok hızlısınız hanımlar sizlere katilamiyorum. 22 aylık bebe ve 11 yaşındaki ergenle , artık çok yoruluyorum. Evden muhasebe işi yapıyorum kendi işimiz lakin bu göbek çok büyüdü beni çok zorluyor. Ev herşey yarım yarısı bitti diğer zaman nasıl geçecek merak icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…