- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #14.021
Bugün dikiş atılacaktı. Suan hastanede olsa gerek . İnşallah iyi geçmiştir.Bir arkadaş bardı serviks 6 mm ölçülmüştü o ne yapıyor acaba? Göremedim bir süredir...
ben hamile kalmadan önce diyetteydim 6 kg vermiştim, tabi diyetten sonra bırakınca kendini aldık geri, toplam 9 kg almışım daha beşinci ay, ilk 3 ay iki kg almıştım bu son iki ay noldu bilmiyom fırladı resmen,Maşallah canım hep böyle sağlıcakla devam eder inşallah. Kaç kilo almışsın toplamda? Şeker yüklemesini bende yaptırcam pazartesi detaylı var gittiğimde sorucam.
Viks yasakmıymışşYok canım korkma, benimde sinüzitle birlikte olmuştu aynı belirtiler. Ateşin olmadığı sürece hastanede bişey yapılmaz dedi aile hekimim. Bir de baş ya da burnunda tıkanıklıktan dolayı ağrın olursa sıcak su buharına tut yüzünü üzerini örterek. Bana iyi gelmişti. Viks yasak olmasaaa ah :)
Anladım canım, seni tetikleyen diyeti bırakmak olmuş çoğunlukla. Ben ilkinde son 3 4 ayda aldım bir anda. O da fenaydı. Şimdikinde 20.haftada toplam 5 kiloydu ama ben yaklaşık 8 9 haftayı ishal ile geçirmeme rağmen 5 kilo aldım. Seker felan mı var acaba diye içim içimi yiyor. Bilemiyorum artık ne normal ne değil.ben hamile kalmadan önce diyetteydim 6 kg vermiştim, tabi diyetten sonra bırakınca kendini aldık geri, toplam 9 kg almışım daha beşinci ay, ilk 3 ay iki kg almıştım bu son iki ay noldu bilmiyom fırladı resmen,
Yasakmış kuzum, ben hemen vikse sarılıyodum hiç eksik etmiyodum evden. Ama hemşiremiz yasak olduğunu söyledi.Viks yasakmıymışşbunu öğrendiğm iyi oldu bende eşime viksmi aldırsam diye düşünüyordum. Sağol canım:)
Bende viks değilde at kestanesi kremi varya biliyosunuz belki , farmasinin ...Yasakmış kuzum, ben hemen vikse sarılıyodum hiç eksik etmiyodum evden. Ama hemşiremiz yasak olduğunu söyledi.
Önemli olan göğüslerin büyümesi değilki canım neden yetmeyesin gayette iyi beslersin. Etrafımda çok var koca koca vallahi memeler süt yokKizlar selam. Ya ben kotuyum moralim bozuluyo artik goguslerim cok kucuk normalde 80 i zor dolduruyo bosluk bile kaliyo. Dedim ki hamile olunca buyur yok yine yok yine yok ucu da biraz kucuk. Ay Allahim bebegimi besleyemem diye cok korkuyrm aynaya bakmak istemiyrm artik gobek onde gogus filan yok
benimde dr şeker intoleransı olabilir şeker yükleme yapalım dedi, kilo almayı da hiç sevmem, böyle giderse doğuma kadar on altı kilo daha alırım yani her ay 4 kg alsam,Anladım canım, seni tetikleyen diyeti bırakmak olmuş çoğunlukla. Ben ilkinde son 3 4 ayda aldım bir anda. O da fenaydı. Şimdikinde 20.haftada toplam 5 kiloydu ama ben yaklaşık 8 9 haftayı ishal ile geçirmeme rağmen 5 kilo aldım. Seker felan mı var acaba diye içim içimi yiyor. Bilemiyorum artık ne normal ne değil.
Nar rahim kaslarını gevşetme etkisi gösterdiği için doktorum tüm hamilelik boyunca yasakladı.ıhlamur u da bir fincandan fazla içmemelisinizCanım miden kötüyse önce bi nane limon kaynat iç iyi geliyor, sonrasında ıhlamur kaynatıp limon sık iç, kivi, mandalina, nar hergün ye, bademciklerin şişse de günde iki defa ılık tuzlu suyla gargara yap Allah’ın izniyle inşallah biran önce atlatırsın ben 1haftadır daha tam atlatamadım ama o kötü dönemi 3günde geçirdim
valla bende başım ağırdıkça viks sürüyodum zararsız ilaç kullanmiyim diye söylediğiniz iyi olduBende viks değilde at kestanesi kremi varya biliyosunuz belki , farmasinin ...
Burun tıkanıklığı için arada sürüyodum ama şuan tereddüt ettim .
Bugün itibari ile de tartıldım toplamda üç kilo almışım şu zamana kadar normal ama diğer hamileliğimde 6. Aydan sonra çok aldım toplamda 13-14 kilo almıştım ve şüphelendiğimiz gibi şeker çıkmıştı. Dur bakalım bunda ne olacak...
Sen düşünüyomusun şeker yüklemesini ben yine yaptıracağım sanırım ama çok gözüme büyüyor yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sanırımhele o şekerli suları içmek insana fenalık hissi veriyor yaa
ne kadar şanslısın benim iki kalıp birden büyüdü taşımakta zorlanıyorum çok sinir bozucu bişey bence takılma önemli olan süt bezleriKizlar selam. Ya ben kotuyum moralim bozuluyo artik goguslerim cok kucuk normalde 80 i zor dolduruyo bosluk bile kaliyo. Dedim ki hamile olunca buyur yok yine yok yine yok ucu da biraz kucuk. Ay Allahim bebegimi besleyemem diye cok korkuyrm aynaya bakmak istemiyrm artik gobek onde gogus filan yok
ben bi demlik ıhlamur içiyorumNar rahim kaslarını gevşetme etkisi gösterdiği için doktorum tüm hamilelik boyunca yasakladı.ıhlamur u da bir fincandan fazla içmemelisiniz
Yook bir demlik içmeyin aman sakın gerek yok.bitki çayının fazlası zarar.adaçayı da aynı şekilde.hatta bazı doktorlar adaçayını tamamen yasaklıyor .nane limonda bir sakımca yok diye biliyorum yine de danışmak lazımben bi demlik ıhlamur içiyorumiyiki söylediniz yaa
beni de simdiden dusunduren bir konu .. sız sanslıymıssınız benım ılk hamılelıgım ve sımdıden montlar acık hıc kapanmıyor. hamileler ıcın mont bakıyorum ve acıkcası gereksız pahalı geldıler .. bakalım yapacagız bır sekıldee. ama pancoda mantıklıymıs genıs bır panco ıs gorur heralde kar olmadıgı zamanlarBenimde şimdilik oluyor kabanım ama şişman bi hatun gibi görünüyorum.
İlerisi için panço kullanıcam var daha önceki hamileliğimde kışa denk gelmişti . Yenisini almayı düşünmüyorum kaldı şurda Allahın izni ile dört ay
bi tek ıhlamur içiyodum oda soğuk algınlığına önlem olsun diyeydi, içmem aartıkYook bir demlik içmeyin aman sakın gerek yok.bitki çayının fazlası zarar.adaçayı da aynı şekilde.hatta bazı doktorlar adaçayını tamamen yasaklıyor .nane limonda bir sakımca yok diye biliyorum yine de danışmak lazım
Bende zararsızdır diye kullanıcaktım ama hemşire yasakladı. At kestanesi kremi kullanılır mı onuda bilmiyorum.Bende viks değilde at kestanesi kremi varya biliyosunuz belki , farmasinin ...
Bugün itibari ile de tartıldım toplamda üç kilo almışım şu zamana kadar normal ama diğer hamileliğimde 6. Aydan sonra çok aldım toplamda 13-14 kilo almıştım ve şüphelendiğimiz gibi şeker çıkmıştı. Dur bakalım bunda ne olacak...
Sen düşünüyomusun şeker yüklemesini ben yine yaptıracağım sanırım ama çok gözüme büyüyor yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sanırımhele o şekerli suları içmek insana fenalık hissi veriyor yaa
Bende öyle, kilo alınca kabıma sığamıyomuşum gibi hissediyorum. Huzursuz ediyor. Bir de şimdi hamileyken almak daha da rahatsız edici oldu. Normalde de çabuk kilo alıyorum, çocuk bile benden fazla yiyodur yemeği düşün artık:) inşallah bişeyimiz çıkmazbenimde dr şeker intoleransı olabilir şeker yükleme yapalım dedi, kilo almayı da hiç sevmem, böyle giderse doğuma kadar on altı kilo daha alırım yani her ay 4 kg alsam,artık bişeyler yapmaya çalışıcam , hareketsizlik var bende çünkü çalışıyom bahanem var, yürümüyorum, bide sabah kahvaltı yapmak zor geliyodu hep simit yedim onlar yaptı galiba, onun dışınbda yemeklerimi çoğaltmadım
Önemli olan göğüslerin büyümesi değilki canım neden yetmeyesin gayette iyi beslersin. Etrafımda çok var koca koca vallahi memeler süt yokgörüyorum bazende mnicik memişler maşallah süt bol...
Hem şuan üzüldüğünn şeylere ohh bee iyikide o kadar büyümemiş sarkacaktı diye mutlu bile olacaksın :)
Canım benim dr um at kestanesini kullanma dedi. Satan arkadaşa sordum oda hamilelere kullandırmıyoruz dediBende viks değilde at kestanesi kremi varya biliyosunuz belki , farmasinin ...
Canım benim dr um at kestanesini kullanma dedi. Satan arkadaşa sordum oda hamilelere kullandırmıyoruz dediBende viks değilde at kestanesi kremi varya biliyosunuz belki , farmasinin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?