2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Maşallah canım hep böyle sağlıcakla devam eder inşallah. Kaç kilo almışsın toplamda? Şeker yüklemesini bende yaptırcam pazartesi detaylı var gittiğimde sorucam.
ben hamile kalmadan önce diyetteydim 6 kg vermiştim, tabi diyetten sonra bırakınca kendini aldık geri, toplam 9 kg almışım daha beşinci ay, ilk 3 ay iki kg almıştım bu son iki ay noldu bilmiyom fırladı resmen,

Viks yasakmıymışş bunu öğrendiğm iyi oldu bende eşime viksmi aldırsam diye düşünüyordum. Sağol canım:)

Anladım canım, seni tetikleyen diyeti bırakmak olmuş çoğunlukla. Ben ilkinde son 3 4 ayda aldım bir anda. O da fenaydı. Şimdikinde 20.haftada toplam 5 kiloydu ama ben yaklaşık 8 9 haftayı ishal ile geçirmeme rağmen 5 kilo aldım. Seker felan mı var acaba diye içim içimi yiyor. Bilemiyorum artık ne normal ne değil.

Yasakmış kuzum, ben hemen vikse sarılıyodum hiç eksik etmiyodum evden. Ama hemşiremiz yasak olduğunu söyledi.
Bende viks değilde at kestanesi kremi varya biliyosunuz belki , farmasinin ...
Burun tıkanıklığı için arada sürüyodum ama şuan tereddüt ettim .
Bugün itibari ile de tartıldım toplamda üç kilo almışım şu zamana kadar normal ama diğer hamileliğimde 6. Aydan sonra çok aldım toplamda 13-14 kilo almıştım ve şüphelendiğimiz gibi şeker çıkmıştı. Dur bakalım bunda ne olacak...
Sen düşünüyomusun şeker yüklemesini ben yine yaptıracağım sanırım ama çok gözüme büyüyor yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sanırım hele o şekerli suları içmek insana fenalık hissi veriyor yaa

Kizlar selam. Ya ben kotuyum moralim bozuluyo artik goguslerim cok kucuk normalde 80 i zor dolduruyo bosluk bile kaliyo. Dedim ki hamile olunca buyur yok yine yok yine yok ucu da biraz kucuk. Ay Allahim bebegimi besleyemem diye cok korkuyrm aynaya bakmak istemiyrm artik gobek onde gogus filan yok

Önemli olan göğüslerin büyümesi değilki canım neden yetmeyesin gayette iyi beslersin. Etrafımda çok var koca koca vallahi memeler süt yok görüyorum bazende mnicik memişler maşallah süt bol...
Hem şuan üzüldüğünn şeylere ohh bee iyikide o kadar büyümemiş sarkacaktı diye mutlu bile olacaksın :)

benimde dr şeker intoleransı olabilir şeker yükleme yapalım dedi, kilo almayı da hiç sevmem, böyle giderse doğuma kadar on altı kilo daha alırım yani her ay 4 kg alsam, artık bişeyler yapmaya çalışıcam , hareketsizlik var bende çünkü çalışıyom bahanem var, yürümüyorum, bide sabah kahvaltı yapmak zor geliyodu hep simit yedim onlar yaptı galiba, onun dışınbda yemeklerimi çoğaltmadım

Nar rahim kaslarını gevşetme etkisi gösterdiği için doktorum tüm hamilelik boyunca yasakladı.ıhlamur u da bir fincandan fazla içmemelisiniz

valla bende başım ağırdıkça viks sürüyodum zararsız ilaç kullanmiyim diye söylediğiniz iyi oldu
ne kadar şanslısın benim iki kalıp birden büyüdü taşımakta zorlanıyorum çok sinir bozucu bişey bence takılma önemli olan süt bezleri

beni de simdiden dusunduren bir konu .. sız sanslıymıssınız benım ılk hamılelıgım ve sımdıden montlar acık hıc kapanmıyor. hamileler ıcın mont bakıyorum ve acıkcası gereksız pahalı geldıler .. bakalım yapacagız bır sekıldee. ama pancoda mantıklıymıs genıs bır panco ıs gorur heralde kar olmadıgı zamanlar

bi tek ıhlamur içiyodum oda soğuk algınlığına önlem olsun diyeydi, içmem aartık

Bende zararsızdır diye kullanıcaktım ama hemşire yasakladı. At kestanesi kremi kullanılır mı onuda bilmiyorum.
Şeker yüklemesi yaptırıcam ya içimde kuşku kalmasındansa. İlkinde çıkmamıştı.halbuki 17 kilo aldım toplamda.
Bunda 6 olmuştur çoktan. Kv gelicek yarın seker aletini istedim birkaç gün kendim bakıyım diye. Yükleme yapılana kadar da kontrol ederim.
Bende öyle, kilo alınca kabıma sığamıyomuşum gibi hissediyorum. Huzursuz ediyor. Bir de şimdi hamileyken almak daha da rahatsız edici oldu. Normalde de çabuk kilo alıyorum, çocuk bile benden fazla yiyodur yemeği düşün artık:) inşallah bişeyimiz çıkmaz

boyle sevinesim geldi birden. insallah sutumuz de yeter vucudumuzda guzel kalir.

Canım benim dr um at kestanesini kullanma dedi. Satan arkadaşa sordum oda hamilelere kullandırmıyoruz dedi

Canım benim dr um at kestanesini kullanma dedi. Satan arkadaşa sordum oda hamilelere kullandırmıyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…