2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gebelikte tehlikeli olmasın rakı

Bilmiyorumki şeker ölçülürken hep çizik atarak baktılar parmağıma belkide alet farkından dolayı öyleydi

Bilmiyorumki şeker ölçülürken hep çizik atarak baktılar parmağıma belkide alet farkından dolayı öyleydi
Olabilir canım, genelde koldan alınan kanda sekerede bakılıyor. Bir de işte bu şeker cihazlarıyla olan var. O da iğneli. O çizik çok zonklatıyor ya iyi dayanıyosun

saol canim. Rabbim korudu.

Gelmiş geçmiş olsun canım dikkat et kendinede yiğenimize de iyi bak.. allah korumuş
Canim ayrıntılı ultrason nasıldı. Yazmışındir ama ben göremedim hepsini okuyamadığım günler oldu. Burnunun kanadigini söylemişsin. Gecmis olsun icin biraz gec kaldım kusura bakma lutfen. İyisindir suan insallah

Günaydın kızlar.bende uyandım bir daha uyuyamadım .benimde keyfim yoktu birkaç gündür.havalar soğudu usuttum biraz galiba.oglumda gece çok oksurdu zor uyudu oglusum.bugün sağlık ocağı açık mıdır sizce bir dr gotursem diyorum

Gecmis olsun ikinize de canim. Sağlık ocağı açık olmaz diye biliyorum. Acile gtr istersen. Hava kötü ya. Sicak sıcak evde dinlenin.

Günaydın kızlar 2 haftadır yatıyorım ve 2 kilo daha almışım. İnşallah sonumuz hayır olur :) bir der Pazartesi renkli dopplere gideceğiz çok heyecanlıyım :)

günaydın kızlar

aynen bende öyle hissediyorum, aynı senin gibi az ye hemen al vaziyetindeyim, emzirince verilir diyolar inş öyledir
hoşgeldin canım
iyi aksamlar kizlar ... ben bugun merdivenlerden dustum. hastaneye gittik cok sukur iyiyiz ama kalca kemiklerim cok agriyor. sadece agri kesici verdi. Allahim korudu. valla.
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…