2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen mantıklıymış ölçüm cihazı şimdilik. Çevremde yok olsa benimde denemem lazım . Yaa ben iğneden korkmuyorum aslında ama o şeker ölçüm sırasında parmağı kesiyorya bir kötü oluyorum ki onda sorma.sanırım daha öncekinden kalma kötü anılar depreşiyor

Canım benim dr um at kestanesini kullanma dedi. Satan arkadaşa sordum oda hamilelere kullandırmıyoruz dedi
Aaa bilmiyordum çok tşkler...
Zorda kalmadıkça kullanmadım ama arada birde sürmedim değil
tuzlu çekmek en güzeli sanırım burun tıkanıklığı için...

Eczaneden serum suyu alip şırınga ile burnuma puskurmustum eskiden aile hekimi tavsiye etmişti. Icinde su ve tuz olan serumlardan.

Nar rahim kaslarını gevşetme etkisi gösterdiği için doktorum tüm hamilelik boyunca yasakladı.ıhlamur u da bir fincandan fazla içmemelisiniz
Nerdeyse hergün yiyorum narı araştırdım internetten oturup 3-4narı yersen yada koca bir bardak suyunu içersen ozaman teklileri oluyor canım herşeyin çoğu zarar kararında yedikten sonra birşey olmaz diye düşünüyorum dr umda öyle düşünüyor allahtan :)

Merhaba kızlar bende Kocaeli İzmitten katılıyorum aranıza. Uzun süredir okuyorum yazmak ancak nasip oldu diyelim. İlk gebeliğim bu arada beni de kabul edin aranıza :)

Bende panço düşünüyorum yalnız şu kaşe kalın olanlardan. Bakarken aklınızda bulunsun dedim.

Burun tıkanıklığı bende çok yaşıyorum. Serum gerçekten güzel açıyor. Yastığınızın başucuna bir pamuğa nane yağı veya okaliptüs yağı döküp koyarsanız gece boyunca tekrar kapanmasını engelleyebilir :)

Viks yasakmıymışş bunu öğrendiğm iyi oldu bende eşime viksmi aldırsam diye düşünüyordum. Sağol canım:)
Viks çok önerilmiyor canım gebelere. Bende sıcak su buharı yapmıştım Viks olmayınca naneli şeker atmıştım ağzıma öyle kapamıştım üzerimi iyi de gelmişti. Bir an önce iyileş inşallah

İyi akşamlar kızlar dün gece gittik hastaneye bebeğim iyi yalnız sol tarafa toplanıp rahimi zorlamış ondan dolayı olmuş ağrı iğne vurdular nst çekildi şükür bişeyimiz Yok
Cok gecmis olsun canim. Sukur bebegin iyi . bu haftalarda kasilma herkes yasadi gibi.. Sol tarafa toplanma sebebi neymis acaba

İyi akşamlar kızlar dün gece gittik hastaneye bebeğim iyi yalnız sol tarafa toplanıp rahimi zorlamış ondan dolayı olmuş ağrı iğne vurdular nst çekildi şükür bişeyimiz Yok
Geçmiş olsun canım benimde bugün hep sol tarafım ağrıyor ama önemli bişey değildir diye düşünüyordum ama şimdi endişelendim ne iğnesi vurdular acaba

Kadın dogumcumu o olmaz endokrin yada dahiliye ye git bence uzmanlık alanları farklı

Cok gecmis olsun canim. Sukur bebegin iyi . bu haftalarda kasilma herkes yasadi gibi.. Sol tarafa toplanma sebebi neymis acaba
Canı öyle istemiş herhalde korkmuş olabilir dedi veya öyle uyuyor olabilir dedi eğer bidaha ağrı vs olursa bekleme hastaneye gel dediler

Geçmiş olsun canım benimde bugün hep sol tarafım ağrıyor ama önemli bişey değildir diye düşünüyordum ama şimdi endişelendim ne iğnesi vurdular acaba
Ağrı olduğu için geçirmek için iğne vurdular gözetim altında kaldım 2 saat boyunca kımıldamadan uyudu uyanınca değiştirdi duruş şeklini

Kızlar bişey soracağım tiroit sıkıntısı olan arkadaşlar var mı yüksek seyredenlerin tiroidleri kaç çıkıyor benim 4.05 çıktı bu yüksek bi seviye mi bugün bi Arkadaşım yüksek dedi eğer öyleyse sıra alıp endokrinoloji bölümüne gitmek gerekiyormuş herhalde yardımcı olur musunuz bu konuda bilgisi olanlar ???

Oncelikle gecmis olsun cnm.tsh degerin yuksek cnm endokrinoloji yada dahiliyeye gidersen ilacla normal seviyeye getirirler.benimde ilk gebeligimde cikti ameliyat oldum surekli ilac kullaniyorum bu gebeligimde de degerler firladi endokrinolojiye gidiyorum ilacla duzenleme yapiyor.

Sağol canım tamam ben sıra alıp gideyim peki olumsuz olarak nasıl etkiliyor insanı tiroit bebeğe zararı oluyor mu endişelendim bugün çok

Sağol canım tamam ben sıra alıp gideyim peki olumsuz olarak nasıl etkiliyor insanı tiroit bebeğe zararı oluyor mu endişelendim bugün çok
Canım bende çıktı 3.80 25 lik ilaç verdi kullanıyorum her ay kan verip takip ediliyor ama ilaç kullanmazsan zararlı dedi doktor Allah korusun bebekte zeka geriliği oluyomus

Deneyimli anneler mamas papas alınca ilerde baston puset alınmasına gerek kalmıyor mu ???

Ağrı olduğu için geçirmek için iğne vurdular gözetim altında kaldım 2 saat boyunca kımıldamadan uyudu uyanınca değiştirdi duruş şeklini
Gecmis olsun canim. İkinizde iyisiniz şükürler olsun.
Allah bi daha korkutmasın boyle.

Ben mont isinde şanslıyım sanırım. Hani su kaşe kabanlar var. Önü boyle hani katlamalı ve iplerinden kendin bağlıyorsun. Zayıflığına şişmanlığına göre ayarlanıyor. Kapşonu boyle yayılıyor omuzlarda. Ay modeli anlatamadım. :) bi montum oyle olduğu icin sansliyim. Ama spor tarzı olanda su anda sınırlardayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…