2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sağol canım ayrıntılı ultrasonum güzel geçti gerçi çok kısaydı bence 12dk sürdü ama bi problem çıkmadı şükür burnum o günden sonra kanamadı bidaha bende dikkatli davranıyorum gerçi şuan gribimi atlatmakla meşgulüm Her sabah 5gibi geniz akıntımla öksürüğüm başlıyor istifra istifra 1saat banyodan çıkamıyorum kilo verdim resmen bu dönemde uykusuzluk iştahsızlık ve istifradan

Hamilelikte 2.5 ustu istemiyorlar. .

Bende carpinti yapiyordu,sinir ve kilo alamiyordum.bebekle ilgili nette kotu haber tellalligi yapiyorlar ama doktorum ilacla kontrol altina alindigini korkulacak birsey olmadigini soylemisti bana.
Benim aşırı kilom yok zayıfta değilim ama sinir hat safhada bir an önce doktora gitmeliyim bunun farkındayım yani gebeliğe bile bağlı olsa kontrol altına alınması gereken bi yükseklik var değil mi benim tiroidlerimde seviyesi 4.05 çıkmış bu arada canım

Ben yokum

Ben yokum

Ben yokum

Ben yokum

Kizlar 23. Haftada olanlar bebislerin gramini yazar misiniz ?

Merhaba guzel anneler.bugun asiri duygusalim.tv de dizi izlerken agla agla icim disima cikti.adet zamanimi kontrol etmek icin telefonuma indirdigim uygulamaya baktim.bugun adet günümmus.gecen ayda bakmistim kendimi böyle hissettigimde.adet olmasamda etkileri var cok ilginc.cenemde sivilce bile cikmis gece :) duygusalligimi yemekle asmak istesemde bisey yiyesimde yok.

Aynısının bordosundan mevcut bende :))) çok iyi tarif etmişsiniz bence :)))

Kızlar burnumun ucu şişmiş sol tarafı. Dışardayım bi de. Hiç böyle olmamıştı. Bi sebep bulamadım hormonal mi acaba

Bebegin daha fazla kilo almasini saglamam lazim ne yapabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…