2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar burnumun ucu şişmiş sol tarafı. Dışardayım bi de. Hiç böyle olmamıştı. Bi sebep bulamadım hormonal mi acaba
Aynisi iki uc gundur bende de var canm tam tarif ettigin yerde. Hatta yara gibi oldu smdi ic tarafi biraz. Aciyo baya. Nezle grip falan da degilim nerden ckti anlamadm

Bak bu benim son yaptirdigim tahlil sonucum ordaki referans araligina gore doktor ayarlama yapitor.ben suan 200 mg ilac kullaniyorum benimde degerim 7 cikmisti.10 gun sonra tekrar tahlil yaptirip gostericem.benim birden fazla nodulum vardi kimi cok calisiyodu kimi az ameliyattan baska carem yoktu ben ameliyat olup hepsini aldirdim genede gebelikte yuksek cikti.sen icinin tahat etmesi icin bir doktora git.

Eklentiler

• Screenshot_20171019-161944.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
Iyi haftasonlari guzel anneler. Doktor kontrolunden geliyorum. 1 aydir raporluydum. Bu pazartesi baslayacaktim ama doktor bebek asagiya baski yapıyor 1 hafta daha dinlen erken dogum riski var gibi. haftaya tekrar kontrol edelim dedi. Moralim cok bozuldu

Şikayetin var mıydı? Benim birazcık yorulayim vajina m agriyor. .

Tamam canım sağol ben doktora da sordum gidip muayene olmak istiyorsan git yazmış bu doktorlar nasıl bu kadar rahatlar hiç riskli hemen git vs yazmamış

Ben de biraz ayakta kalsam hemen en alt kasikta baskı hissediyorum. Ben de raporluyum 32.haftaya kadar. İnşallah vaktinde saglikli sıhhatli gelirler yavrular

Kızlar 23 haftadayız sizler bugün bunu gördüm hafta olayı çok değişikmiş

Eklentiler

• AEC854E6-5701-4C7D-842C-FF4494B3C59D.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…