2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ay cok tesekkur ederim cok utandım :)
Cok değerli sanatçılar gerçekten.
Anladığım kadarıyla sende dinliyorsun. Senin kuzun da cok şanslı :)
Ben de sizdenim, hayranim onlara.. Sonra Husnu Arkan, Eda Baba .. İcim almiyor klasik muzigi, gerci bazi doktorlar sevdiklerinizi dinleyin diyolar.. :)

Ay cok tesekkur ederim cok utandım :)
Cok değerli sanatçılar gerçekten.
Anladığım kadarıyla sende dinliyorsun. Senin kuzun da cok şanslı :)
Cok sevdigim sanatcilardir. Yorumunu gorunce dayanamayip yazdim :) evet ben de dinliyorum bu aralar ince saz ruzgar uyumus cok dinletiyorum hosuna gidiyor sanki benimkinin. oyle hissediyorum daha dogrusu

Ben de sizdenim, hayranim onlara.. Sonra Husnu Arkan, Eda Baba .. İcim almiyor klasik muzigi, gerci bazi doktorlar sevdiklerinizi dinleyin diyolar.. :)
Hüsnü arkan ah ah candır can :) Eda babayı son dört beş aydir sanırım Yen'i keşfettim sayılır. Ceylan ertem severim birde.
Klasik müzik ders çalışırken dinlerdim. Beni sakinleştiriyor. Ama daha dinletmedim :)

Cok sevdigim sanatcilardir. Yorumunu gorunce dayanamayip yazdim :) evet ben de dinliyorum bu aralar ince saz ruzgar uyumus cok dinletiyorum hosuna gidiyor sanki benimkinin. oyle hissediyorum daha dogrusu
incesaz eskiden dinlerdim kaç senedir belkide hic acmamisimdir.
Bende hep sunu dinlerim "yüzün ciceklerin en guzelidiiiir,senden başkasını seven delidiiiiir"
Sabahattin Alı ne güzel yazmış değil mi. Sezen Aksu da ne güzel söylemiş. Bu şarkıyı babası icin dinlerken şimdi bu cümlesinde yavrumu düşünmek cok hoşuma gidiyor :)

Sabahattin aliler, ahmet arifler, nazimlar bilen duyabilen nesiller yetistirebilirsek eminim dunya guzellesecek. Boyle aileler gordukce seviniyorum kendimce

Sabahattin aliler, ahmet arifler, nazimlar bilen duyabilen nesiller yetistirebilirsek eminim dunya guzellesecek. Boyle aileler gordukce seviniyorum kendimce

Hangi filme gittiniz canim. Bizde bugun çilek mobilyaya gittik. Ordan Koçtaş'a gittik bebek odası icin boya aldık. Yarın evde ekşınnnn var :))))

Kesinlikle canim kesinlikle
Bende boyle aileler gördükçe mutlu oluyorum. Ayrı bir sevindirik oluyorum :))

Acayip tepki veriyolar sese bende şok oldm bıgün elektrik süpürgesini bi açtım nasıl tekmeliyo minnakım demek ki ciddi ciddi duyuyolar artk herşeyi ay maşallah bebeklerimize ya :))

ayy çok cici ya ne renk aldn boyayı
Ben bu pinterestteki odalara hayran kalınca. Dedim ki duvarlar iki renk. Takım beyaz olsun. Tabi takımı daha almadık. Sonra griye Nil yesili olsun dedim. Sonra eşim griye sarıyı daha bi beğendi. Bende ikna olmaya cok müsaitmisim demekki :) bide ben boyamak istiyorum dedi.
Rengimizin biri marjinal gri diger rengimizde soft boyle sarı. Civciv sarısı gibi değilde. Bakalım sonuç nasıl olacak :)))

Acayip tepki veriyolar sese bende şok oldm bıgün elektrik süpürgesini bi açtım nasıl tekmeliyo minnakım demek ki ciddi ciddi duyuyolar artk herşeyi ay maşallah bebeklerimize ya :))
Gecende is yerinde erkekler şoyle boyle diye atıp tutuyor kızlar. Karnıma sarıldım. Dedim tum erkekler oyle değil ama lutfen :)))
Yada kötü bir konudan bahsediyorlarsa karnımı ellerimle örtüyorum :))))
Hanım haniiiiiimmmm çocuk var çocuk modunda :)

duyuyo artık ona göre deseydin :)

duyuyo artık ona göre deseydin :)
Basbasayken cok konuşuyorum karnımla ay bebeğimle :))) zaten konuşkan bir tipimdir.
Ama boyle tepki verince içim eriyor. İçimde bu kıpırtı ne güzel birseymis. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin :)

hadi hayırlı olsun canım valla benim tüm ev beyaz mobilya olarak zaten çilekten romantic baby yi beğendim onu almayı düşünüyorum duvarlardada gri pembe düşünüyordm yada gri ve pembe beyaz şeritli duvar kağıdı :) he bide erol mobilya demişsin canım sanırım nasıl ürünleri bu bebek mobilyalarında boya olayından dolayı koku oluyomuş aylarca geçmiyomuş diye duydm çilek newjoy falan buralarda farklı bi malzeme kullanıyolarmış koku olmuyomuş senin var mı bi bilgin

Ben pek dicek bişey bulamıyorum nedense :))) Gerçekten çok güzel tarifi mümkün değil kucağımıza sağlıkla alırız inşallah herbirimiz amin çok isteyen var çevremde Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

Marjinal griye bi bakın canim. Biz beğendik tonunu. Bende kızım olsaydi gri pembe düşünürdüm. Yada gri Nil yeşili. Duvar kağıdı da cok güzel oluyor.
Romantic baby gördüm bugun. Aaaa bu mağazalarda hep kızlara çalışıyor ya modundaydim:)))))
Erol mobilya demedim canim ben.
Cilekte cottonu beğendik. Bide beyaza ahşap vardı onu beğendik. ikea ninkileri netten gösterdim eşime. Beğenmedi o. Başka da mağaza ne var onu düşünüyorum.
İnstagramda birinin hesabında gördüm. Beyaz boyle tutma yerleri yıldız şeklinde. Eyüp sanat bebe diye bir yerden almış. Ben Anadolu yakasındayım. Ben ona gidene kadar ohoo. :)) ama bembeyaz.mobilya. Mavi yıldız şeklinde tutma yerleri. Şahane

jeliboni bugun cilektekk hanımefendi teslim suresini eskiden 1haftaydi. Şimdi stoklarımız eridi fabrika gece gündüz çalışıyor dedi. Oyuzden bir haftada teslim edemeyebilirim dedi ama uc aydan da bahsetmedi canim. Aklımda bir ay dedi diye kaldı sanırım.
pembeperi biz bugun gittiğimizde zaten boya kokusu almadık. Onlarda boya kokmadigini söylediler. Bebeğe uygun boya kullandıklarını söylediler. Yataklar cok genişti cidden biz bile sığarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…