2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım ben karıştırdm sanırım kbakma hangi markada marjinal gri acaba ben marshala biraz baktm ama emin olmadm karteladakinden koyu düşüyo çünkü renkler cottonda çok cici erkek bebek içinde çok uygun bide mavi renkte bi takım var çilekte bi bak bence çok cici benim evde çok var ikea mobilya pek tavsiye etmem hele öyle büyük mobilyalarda anca masifse alınır ben bi hata gardrobıda ordan aldm bi tarafı kapaksız şuan :))

Canım dediğin yere bakim ama ben bişi beğensemde eşim aldrmaz bilmediği yerden bu konuda pek katı gardropdan sonra böyle oldu adam :)))

Marjinal gri marshallda sanırım canim. Katalogda duvara sürülmüş hali vardı koyu durmuyordu. Siz bi Koçtaş'a falan bakın tabi. Bir sürü gri tonu var da. Bi isim öğrenmişsen söyleyim dedim :))) su kattıkça açılır rengi dedi bi de oradaki görevli. Yarın kısmet olur da yaparsa ben sonucu görünce sana da bilgi veririm :)
İkeadan hic bisey almadım su yasıma kadar :) oyuzden kullanmadığım icin bisey diyemiyorum.
Bakıyorum insanlar almış ordan. Fiyatlarda baya uygun.
Ya ben bu parmaklıklı sade beşikler cok hoşuma gitti. Ordan takıldım ben ikeaya sanırım. Ama sonradan onlar ne kadar kullanışlı bilmiyorum. Bir de anne yanı besik almam gerekecek. Cunku cilekten alirsam yanıma koyamam o yatagi. Koyarsam da odasına tasiyamam :)))
Chicco next2me var. 900lira falan. Ama ona da o para verilir mi. Al ikeadan on barı zaten cikiyor. Yatağa da aparatla sabitle. Ne kdar yanımda durmasını istiyorsam okadar dursun diyorum kendime.

Hangi filme gittiniz canim. Bizde bugun çilek mobilyaya gittik. Ordan Koçtaş'a gittik bebek odası icin boya aldık. Yarın evde ekşınnnn var :))))
Canım eşimin isteğiyle cingöz recaiye gittik kafa dağıtmak amacıyla :)
Çilek baby cotton’a baktın mı benim aldığım takıma? Beyaz renk almıştım ben de.. Boyanız da hayırlı olsun gr-sarı uyumunu ben de çok severim, daha doğrusu gri her renkle uyum sağlayabilen kurumsal bi renk.. ben bebişlerime yelek ördüm mesela, birini gri ördüm sarı geçişler verdim, diğerini sarı örüp gri geçişler verdim. Tam bi gri-sarı kombini yaptım yani :)
Odanız da eminim harika olacak :)

Acayip tepki veriyolar sese bende şok oldm bıgün elektrik süpürgesini bi açtım nasıl tekmeliyo minnakım demek ki ciddi ciddi duyuyolar artk herşeyi ay maşallah bebeklerimize ya :))
Aynen canım tüm sesleri duyuyorlar artık bugün ben de emin oldum. Yüksek ışığa bile tepki verebiliyorlarmış artık.. :)

Canım eğer öyleyse harikaymış. Bizim mobilyalar biliyorsun ocak ortasında gelecek. Satış çok yüksek olduğu için fabrika yetişemiyor dediler, bi de ben ankarada iki tane çilek mağazasına gittim ikisi de aynısını söyledi. Stok durumlarıyla siparş listelerini açıp gösterdiler, tarih tarih hangi ürünün nereye kime gönderileceği hepsi belli... 1 ay gayet güzel ve uygun bi süreymiş..

canım teşekkürler :) çileğin zararlı bişey kullanmadığını duymuştm evet başka markaları bilemiyorum ama burda biri 3ayda teslim ediyolar falan demişti ama bi sormam lazm yakındaki çileğe zaten ben 26-27den önce almayı düşünmüyorum

Canım dediğin yere bakim ama ben bişi beğensemde eşim aldrmaz bilmediği yerden bu konuda pek katı gardropdan sonra böyle oldu adam :)))
:)))) ikeaya gidersem aklıma geleceksin hep :))))
Bende nasıl bir yer bilmiyorum. Siteleri var. Baktım. Benim beğendiğim dolap besik fotosu bir de sifonyer fotosu var. Aradım hatta meraktan. Sagolsun baya ilgili bir insandı. Bilgi verdi. Ama her yeri gezdikten sonra gelirseniz kullandığımız ürünün kalitesini de fark edersiniz dedi. Bilmiyorum nasıl bir yerdir. Hic fikrim Yok. Ben o beyaz olup mavi yıldızlı tutma yerleri olan oda takımını begendim netten.
Çileke bir gidip gör. Malzeme guzel yanı. Netten bak bak yoruldum ben de :)
Bebek arabasını bu ay alıp konu kapansın diyoruz. Mamas papas mi mothercare mi derken kafam almak bullak oldu

çok uzun süre kullanmicaksan düşünebilirsin ikea masif mobilyalarıda gerçekten iyi boya için söyle söylim canım daha önce katalogdan şeçmiştim iki yıl evvel evi boyarken marshaldı koyu tuttu bi ton falan ondan dedim öyle ben koçtaşdan baktm geçen boyalar ama okadar yakınki tonlar birbirine kafam allak bullak oldu bilmiyom napcam sanatbebe senin söylediğin yerin sitesi canım baktm çok güzel cidden senin beğendiğin mobilyada süpermiş benim mutfak dolaplarına benziyo çok şirin cidden kulplar falan maşallah senin boya başlicak resim istiyorum mutlaka inşallah istediğin gibi olur :) o chicco gereksiz pahalı geliyo bana ben bebek olunca oda değiştircem bi süre bebek odasının yanında ufak beşik kendimede orda yatmak için ikea hemnes divan alıcam çok cici bişey orda takılcaz kızımla :)

Bebekler bugun ekşın yaşadılar desene. Kuzular nasıl da tepki vermiş :))
Gördüm canim takımını. Cok tatlı. Eşimle bi ona bi de ahşaba beyaz var ya. İkisi arasında kaldık. malzeme kaliteli beş yıl garantisi var. Ama diyelim ki beş yıldan sonra bisey oldu. Yedek parça temin edebiliyoruz falan dedi hanımefendi

Evet canım aynen ürünlerine çok güveniyorlar.. ben de merakla bekliyorum mobilyaları :) önce odayı duvar kağıdı yapmamız gerekli, onda da modele karar vermek zor.. sürekli bi karar verme süreci ve ben hamilelikte dünyanın en kararsız insanı oldum :)

Hem takım alıp hemde yanıma yatırmak icin ikeadan besik alsam sence mantıklı olur mu peki.
Boya insallah istediğimiz gibi olur. Olmazsa eşim ben yine boyarım modunda. Ama o mod geri yüklenir mi bilmiyorum :)))))))
Ikea hemnes divanda mantıklı. Allahım 90metrekare eve sanki 1500metrekareymis gibi hayal kuruyorum ben :)))))

gidersen mutlaka ağırlaşmadan git gezmeye acayip yoruyo insanı orası :)) benim karyola gardrop tv ünitesi büfe komidin masa sandalye mutfak hep ikea hatta banyo dolabıda :) çileğe bi kere meraktan girmiştim baya beğendim ürünler cillop cidden :). bebek arabası olayına şimdiden girmeyi düşünmüyorum bi 5-6ay pek kullanılmıyo zaten ama şu travel setler çok güzel ve çok pahalı :) bende kıyafetlere taktım carters ın sitesinden çıkamıyorum ama herşey tükenmiş yemişler siteyi resmen :))

Bugun renk tonlarına bakarken oradaki gorevliye sizce de bu netteki renk değil mi dedim sonunda artık :) ya acayip kararsızlık var bende de. Bu ay bebek arabasını halletcem halletmem lazım halletmem gerek moduylayim. Al gitsin yanı ne uzatıyorsun di mi. Netten okadar insanın yorumunu okudum kı. Bazı yorumları ezberlemişim. Ben bunu nerden biliyorum ya diyorum :)))

aynı ben :)) nasıl sığışıcaz bilmiyom takımın yanımda büyük kalır canım bak ben sana bi tane örnek gösterim görümcemin bebeği var 3aylık o tarz kullanıyo hani heryere götürebiliyo mutfakta yemek yaparken bebesi yanında:)

Ooo sen tam ikeayi damarlarına kadar yaşamışsın canim :))) mothercare journey travel sistem var. Kuzenim mothercare xpedior kullanıyor cok memnun. Bende ordan yürümeyi düşünüyorum :)
Anakucaksiz hastaneden çıkamıyoruz diye biliyorum. O yurtdışında miydi yoksa ya :)
Carters cok güzel gerçekten. Ya cok mobilya alıp içeriyi yığmak istemiyorum. Ama o lazim bu lazim mantıgiylada olmuyor. Acaba çilekten besik hariç alıp. İkeadan beşiği halledip. İlerde mi alsam besik kısmını. Ama ozaman da tuhaf olmaz mi. Aman niye tuhaf olsun canim. Ama tuhafta olabilir. Bana neler oluyor boyle :)

Aynen canım ben de o kadar çok araştırmıştım ki en son araştırmaktan ve aynı şeyleri okuyup durmaktan çok sıkıldın gittim aldım :) salonun köşesine koydum aksesuar gibi duruyor orda bakıp bakıp gülümsüyoruz eşimle

aa nie tuhaf olsun renkleri tuttuktan sonra hiç sorun olmaz zaten çileğin kendi sitesindede sallanan beşikleri var takımdan olmayan öyle alanlarda var nette gördüm gayet uyumlu duruyodu he bu arada inşallah boyan güzel olur yarın resimlerini bekliyorum bebek arabası hiç araştırmadm bilgim yok ama akşımda olsun söylediğin alcağım zaman bakarm ana kucaksız çıkarmıyolar mı ilkkez duydum bunu ama ondanda alırız :)) şu kumaş olanlarda. diyosn dimi ben bi kaç ay bebek arabası yerine onu kullanırım diyorum zaten

Bugun eşim diyor kı alalım gitsin niye bu kadar uzatıyoruz:) cidden ya niye uzatıyoruz kim uzatıyor bu konuyu yeter ya aaaa :)))))
Mothercare daki görevli ilerde baston puset almazsınız mamas papas alırsanız diyor. Eşim tam bir sayısalci. Evet baston puset ne kadar diyor. 600tl. Tamam journeye 600tl ekleyince mamas papas ediyor. Ozaman mamas papas mantıklı diyor. Allahım ben okadar yorum okudum netten. O bana fiyat performans analiziyle geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…