2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ana kucagi bu hanı travel sistemde bebek bir yaşına gelene kadar takılan hemde araba koltuğu olan şey.
Ben yurtdışında boyle bir kural var diye biliyorum. Türkiye de var mi fikrim Yok canim :)
Senin dediğin gibi de bir degerlendiriyim bu oda isini canim :)

ahahha çok güldüm gece gece
Alemsiniz valla

İnsan her yönüyle hesaplamak istiyor o da haklı bir bakıma.. biz de kampanya bulunca kaçırmayıp alalım demiştik ikiz anneleriyle konuşup önerileri aldıktan sonra gözümüzü karartıp aldık.. Memnun olmayan hiçkimseyi duymadım aldığım üründen. Bakalım bebişler doğunca göriciiiizz :))

he anladm canım cahilliğim diz boyu :) öyle bi kural varsa burda değildir bence:)) hadi bakalım odanı alıncada bekliyoruz paylaşımlarını :)

Her gün farklı bir fikirle gidiyorum eşime. O da artık napsin :)))). Diyorum mamas papas 3100lerde 2500e düşmüş. Bence pahalı o araba diyorum. Niye oyle düşünüyorsun uzun soluklu birsey ama diyor. Tam alinmis olsun dursun diyor.
boyle guzel anılar biriktiriyor tosbik bize :)

he anladm canım cahilliğim diz boyu :) öyle bi kural varsa burda değildir bence:)) hadi bakalım odanı alıncada bekliyoruz paylaşımlarını :)
Sende aldıkça beni haberdar et canim :) Keske iç mimar falan olsaymisiz. Ne fikirler ne fikirler var bizde di mi:))

Kızlar ben de bebek odası düşünüyordum ama vazgeçtim. Seneye yurt dışına taşınma ihtimalimiz var eşimin işlerinden dolayı. Anne yanı sallanan beşik alacağım. 2 yaşına kadar Benim yanımda uyusun diyorum. Bir de eşimin çok eşyası olduğu için ona bir dolap almıştık onu boşaltıp balkona kumaş dolabın içine koyacağım. O dolap da bebek dolabı olacak inş. Benek arabası da travel system çok güzel ama 1 seneden sonra bastona geçiliyor. Üstelik gereksiz pahalı. Ben de yenidoğandan itibaren kullanılabilen baston arabalardan alacağım hem toplu taşımada hem araçta yer kaplamıyor. Alışverişe 30lu haftalardan sonra bakmayı düşünüyorum... daha erken geliyor bana.. Bebeklerimiz vaktinde gelsin de hayırlısı ile inşallah.. her şeyler olur :)

Aynisi iki uc gundur bende de var canm tam tarif ettigin yerde. Hatta yara gibi oldu smdi ic tarafi biraz. Aciyo baya. Nezle grip falan da degilim nerden ckti anlamadm
Allah allah ne ki bu ya, kv farketti bnmde. Bi baktım böcek sokmuş gibi :) ama kızarık felan değil. Dikkatli bakınca tuhaf duruyo ya. Ben henüz yara hissetmedim acaba bnmde mi öyle olcak bakalım. Soguktan diyip duruyolar ama evin sıcağına rağmen istikrarlı bi şekilde duruyor:))

Travel sistem bebek atabası niye 1yasına kadar kullanılıyor ki bana magazadaki görevli 3-4yasına kadar kullanır demişti ama

Travel sistem bebek atabası niye 1yasına kadar kullanılıyor ki bana magazadaki görevli 3-4yasına kadar kullanır demişti ama

Benim gözlemlediğim çocuk biryaşına girip sıralamaya, yürümeye başlayınca yere daha yakın olmak istiyor. Adım atmaya hevesli oluyor. Travel sistemler biraz daha yüksek oluyor. Bir de annenin kullanımı bakımından baston daha pratik

Evet canım o arabaya sabitlenen aynı zamanda 9aylık olana kadar bebek arabasında kullanılan puset olmadan hastaneden çıkış yaptırılmıyor türkiyede de

Gece bunda uyuyor di mi canim. Ben yere yakın diye korktum. Benim yatak yüksek. Gece o yerde gibi durur mu kı.
Bizde de bundan var tiny love marka yalniz bunu biz 5 ay anca kullandik bebek dönmeye basladimi kullanilmiyor bizimki erken donmeye baslamıştı 4.5 5 ay kullanabildik ustunde ışık müziği de var bunun çok hoşlarina gidiyor bebislerin.oturur pozisyona da gelebiliyor bu ek gida surecinde kullananlar da var ama biz kullanmadik hic o şekilde.normal pusetimizde vardi ama ilk 5 ay evde gündüzleri falan hrp bunda uyudu yattı eğlendi.simdi iki numaramda kullanacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…