2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet çok güzel bi dönem bu :) birlikte çok farklı paylaşımlar yapıp sürekli bi telaş içindeyiz :)
Onu mu alsak bunu mu alsak napsak netsek modundayız :)

Travel sistem bebek atabası niye 1yasına kadar kullanılıyor ki bana magazadaki görevli 3-4yasına kadar kullanır demişti ama
Üstüne eklenen ana kucağından bahsediyorum canim. O anca bir yaşına kdar sığabiliyor ona. Sonra bebek arabasına geçiyorsun. Bir de aklınızda bulunsun yaşa takılmayın arabalarda. Mothercare daki adam hep kilo olarak düşünün. Yaş olarak düşünmek pek olmuor cunku çocuklarında kilosu farklılık gösteriyor.

Mrb kızlar bende bugun cinsiyerini ögrendim .Bi oglum olcak insaALLAH .Bulantilar hafiflesede devam ediyo.Ve istahım yok yemeklerden hala tijsiniyorum.Böyle okan varmı daha
Bende senin gibiyim canım midem ara sıra hala bulanıyor çalışıyorsan daha zor tabi

Kizlar grip aşısı yapmayi dusunuyor musunuz. Doktorum aşı olmam gerektigini soyledi. Nette de bi sakinca yok diyor ama tereddütte kaldim

Peki gece uyurken bunda yatırılır mi canim. Yatağın asagisinda kalıyor ya. Oyuzden bisey olur mu diye endişe ettim

Kizlar grip aşısı yapmayi dusunuyor musunuz. Doktorum aşı olmam gerektigini soyledi. Nette de bi sakinca yok diyor ama tereddütte kaldim
Bence gerek yok hatta ben tetenozu olup oyle gittim kendi doktoruma hic gerek yoktu dedi.artik hastaneler eskisi degil her sey steril dedi.ona bile sicak bakmadı.ben gebelik dışında rutin grip asisi yaptiran birisiyim ama hamileyken düşünmüyorum

Bence gerek yok hatta ben tetenozu olup oyle gittim kendi doktoruma hic gerek yoktu dedi.artik hastaneler eskisi degil her sey steril dedi.ona bile sicak bakmadı.ben gebelik dışında rutin grip asisi yaptiran birisiyim ama hamileyken düşünmüyorum

Evet canım o arabaya sabitlenen aynı zamanda 9aylık olana kadar bebek arabasında kullanılan puset olmadan hastaneden çıkış yaptırılmıyor türkiyede de
Ilk kez duyuyorum bunu hastane pusetede mi karışıyormuş yoksa ben mi yanlış anladim canim bize hic soran olmamısti oğlumda yeni bir sey mi bu.

Evet canım o arabaya sabitlenen aynı zamanda 9aylık olana kadar bebek arabasında kullanılan puset olmadan hastaneden çıkış yaptırılmıyor türkiyede de
Ilk kez duyuyorum bunu hastane pusetede mi karışıyormuş yoksa ben mi yanlış anladim canim bize hic soran olmamısti oğlumda yeni bir sey mi bu.

Ben hic grip aşısı olmadim. Ama bebegi ilk bir yil gripten koruyor diye okudum o yuzden kafam karisti

Ben hic grip aşısı olmadim. Ama bebegi ilk bir yil gripten koruyor diye okudum o yuzden kafam karisti
Dün show da çocuk doktoru konuşuyordu. Bebeklere yanlış hatırlamıyorsam 6aydan sonra miydi emin değilim. aşı yaptırın diyordu. Ama biz hamileler icin bisey demedi.

Puset değil canim ana kucagi. Şoyle düşün hastaneden çıkıp arabaya biniyorsun. Ve otokoltuksuz bebegi eve gtrmen güvenlik açısından uygun değil. Ana kucagi da ilk bir yıl oto koltuk olarakta kullanıldığı icin.
Ben kendime bunu boyle açıkladım:)

Nee pusetsiz çıkılmıyor mu ????

Ay bana da çok saçma geldi ya. Ilk defa duyuyorum. Mantigi ne acaba? Ya benim durumum yoksa alamiycaksam nolcak rehin mi kalacak bebeğim? :) bunu arastirmak lazm canm uyarin icin sağol. Onca dogum yapan arkadaslarm oldu hicbiri demedi bak boyle bisey. Onlara da sorayim bide..

Yok bizim pusetimiz vardi ama hastaneye indirmedik bile arabadaydi bebegi de kucagimizda götürdük arabada koyduk ama hastaneden cıkılmasina izin vermiyorlar demisya arkadas acaba o yeni bi sey mi dedim yoksa oto koltugu turkiyedede zorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…