2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ana kucağı hastanenin yaratına bir şey değil sizin yavrunuzun güvenliği açısından çok da doğru bir uugulama.keşke tamamiyle her hastane uygulansa.ki avrupada da bu böyle.bebeğinizi anankucağı olmadan hasteneden çıkaramazsınız.ve ilerleyen zamanlarda da oto koltuğunuz yoksa ceza yersiniz çocuğunuzun hayatını tehlikeye attığınız için.ama bizim ülkede malesef minnacık bebekle önde oturan anneler var ki akıllara zarar!maddi durumunuzu çocuğunuza göre ayarlayın mümkünse kucakta bebek taşımayın arabalarda

Arabamiz yok ve otobusle gidip gelmek zorundayız heryere maalesef. O yuzden bana mantiksiz geldi bu uygulama. Arabaya bindiginde kullanilan koltuk tabiki cok onemli ve hayati. Bende onu sonuna kdr destekliyorum. Ama hastaneden cikarken puset olmadan çıkış olmamasi bana cok garip geldi.

Allah askina biri bana puset anakucagi yok oto koltugu bunlarin farkini yada resimini gondersin hic bilmiyorum kafam iyice karisti benm simdi oncelikle hangisini almam gerekiyor arabamiz yok acil durumlarda sadece taksi kullanabilirim onun disinda otobüs. Ben smdi neyi kullanicam encok anakucagimi pusetmi?

Kesinlikle...ben yurtdışında zorunlu olduğunu ve Turkiyeye de geldiğini okumuştum. Ama hic bir arkadasım bahsetmemişti bundan.
Geçen gün trafikte bir kadın arabayı kullanıyor. Önünde de bir yaşına daha geldiğini düşünmüyorum. Daha hani oturmaya başlamış bir bebekti. Kucağındaydı. Umarım trafikte ceza yazmışlardır.

Puset dediğimiz şey bebek arabası aslında.
Ana kucagi dediğimiz şey bu travel sistemlerde küçük hanı üste takılıyor ya. Onlardan. Ayrıca bir yaşına kadar da oto koltuğu olarak kullanılıyor.
Portbebe ise daha boyle düz olan. Hatta bunu bebekleri kucakta taşımak icin olanı da var. Bazı bebek arabalarinda bu ayrı satılıyor. Chicco trio love serisi gibi. Bazılarında ise pusetin oldugu yer zaten portbebe olarak kullanılıyor.
Gözünde canlandı mi bilmiyorum canim. Ama nete bebek arabası parçaları gibi bisey yazarsan. Tek tek anlatan bloglarda vardı :)

Yanlış fikir vermiş olmuyum da. Sadece anakucagi alsan yeter gibi duruyor. Ama burda deneyimli anneler sana yol gösterecektir :)

Canim biraz sonra ben benimkileri cekip gondereyim

Ozaman normal dimi tek taraflı hissetmek azonce bı arkadasla konustum korkuttu beni neden tek tarafta hissediysn sorun vardır belki doktora sorsaydın dedi benimde içime kurt düştü:)

Görmeden sevdirene bin şükür Bende her kıpırdadığında dokunmam gerekiyormuş gibi hemen elimi karnıma götürüyorum kıpırtısı kesilene kadar bekliyorum. değişik tarifsiz duygular :) kötü bişiler bahsediliyor ortamda yine karnımı tutuyorum duyma kızım sen böyle şeyleri diye konu değiştiriyorum
Odanın son halini merak ediyorum renkler gaurt başarılı bence kolay gelsin sen çok yorma kendini dikkat et

Kızlar günaydın 22+3 fünlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hep sağ tarafımda hissesiyorum bu normalmi, benim gibi tek taraflı hareket hissesen varmı
büyük ihtimalle ayakları o taraftadır ben iki üç yerde hissediyorum ama ayaklarının olduğu taraftakiler çok daha ayırt edici şiddette

Ozaman normal dimi tek taraflı hissetmek azonce bı arkadasla konustum korkuttu beni neden tek tarafta hissediysn sorun vardır belki doktora sorsaydın dedi benimde içime kurt düştü:)
benim ki kız ayakları sağ tarafta genelde. bazen de göbeğimin 10 cm yukarısında tam ortada tekmeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…