2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Wuhhuuu bayılırım oğluşla romantik anlar maşallah size :) dans edeceğiniz zamanlar gelsin hayırlısıyla
Ayyy insallah ya. Zaten diyorum yazın selimiyeye tatile gidelim bu müziklerimizi açalım. Ucumuz Deniz kenarında keyif yapalım falan filan hayaller hep :) Allah sağlıkla erdirir insallah ogunlere :)

Aynen aynen karnımızı kapatalım duymasınlar kötü seyleri :))))
Suan da gri kısmını bitirdi eşim. Sarı kısmına geçti. Bizimde içimize cok sinerek aldık renkleri.
Ben müzik açtım mutfaktan. Ona uzaktan eşlik ediyorum. Boyada Allahtan cok kokmuyor. Antibaktariyel aldık su bazlı. Bitsin foto atarım. Ama foto da niyeyse daha koyu görünüyor. Ama hic koyu değil. Anlamadım gitti :)

Ay kafam karıştı benim kaç tane bebek arabası alacağız ya ben sadece travel sistem düşünmüştüm
Bilgi için teşekkürler cnm

Tesekkur ederim en kisa Zamanda bulup inceliyim bende o bloglari. Tek tek anlatmissin Allah razi olsun :)

@gizli bilgi ilk resim puset ikinci anakucagı

Cok tesekkur ederim canm ozmn anakucagi sanki bana daha uygn gibi.

Kızlar günaydın 22+3 fünlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hep sağ tarafımda hissesiyorum bu normalmi, benim gibi tek taraflı hareket hissesen varmı
Benim kızımda sağ farafta ve tam sezeryan kesiğinin olduğu yerde 2 taraflı kıpırdıyor. Sol tarafa daha hiç geçmedi. Hatta eşimle espirisini yapıyoruz. Galiba bağırsaklarımı sol tarafa ittirdi o yüzden o tarafa geçemiyor diye :)

İlerleyen haftalardamı sağlı sollu hareket ediyo acaba, belkide erkendir :)

Sicak ütüyü tv ye bakarken dört parmakla tuttum. Buzluktaki o şeylerle dindirmeye calisiyorum.

Kizlar grip aşısı yapmayi dusunuyor musunuz. Doktorum aşı olmam gerektigini soyledi. Nette de bi sakinca yok diyor ama tereddütte kaldim
Canm beni sağlık ocağnda hemşire aradı ve dediki sağlk bakanlığndan yazı gelmş gebeler için grip aşısı olmalı diye.Snra ben doktoruma danştm yaptırmanı önerirm terch senn dedi.Bnde yaptrdm doktpruma güveniyorum.Normalde bende hiç yaptrmam

Benimde kız :) ama sağda hissediyrm, buarada isim düşündünüzmü :)
Bnde hep altta hissediyorm İsimde çook kararszm Zümra ve Buğlem şuanda en çok hoşuma gidenler Birde Nisa var seviyorm Hayrunnisa mı koysak diyorm .Snrada çok uzun isim diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…