2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
aynı duruyor bakalım. progestan kullanıyorum günde 2 kere. inşallah herkes için herşey yolunda gider.
senin de mi serviks kısaydı

gunaydın kızlar; 4 gundur öksürükten mahvoldum gece bıle uykularımdan uyanıyorum karnıma sankı agrılar gırıyor. denemedıgım sey kalmadı turp bal lımon sırke tarcın vb. öksürüğün bebege zararı olur mu? bır fıkrı olan var mı endıselendım bazı yerlerde yok öksürünce kordon dolanması oluyormus yok acılma oluyormus vs seyler okudumda. fıkrı olan?

Canım mesajını çok geç gördüm ben park yatağı yeni aldım kumaşı koton kumaş iskeleti çelik ve yatağıyla cibinliğiylr alt açmasıyla birlikte 550 markası kraft kesinlikle tavsiye ederim tabiki normal fiyatı bu değil 800 dü ben çok sağlam pazarlıkçıyım bunu nasıl yaptığımı Anlatayım size mağazaya girdik görünce çok beğendim zaten dönencesi bile içinde her neyse çok beğendiğim her halimden belli ama 800 kusur çok geldi . Ya bu benim ilk bebeğim lara ve Işık’lara falan bi gideyim gezeyim dedim adam bu fiyata bu kalite kaçmaz falan dedi ben yermiyim ayol yok dedim peynir ekmek değil ya bu akşama kadar satarsanız artık nasipte yokmuş der başka bişey alırım dedim adam direk 120 tl düştü sonra biraz daha çene abla sen gitme ben sana yatağıyla cibinliğiyle 550 yapıcam dedi esnaf sıcak parayı sever neticede e hadi olsun madem dedim ama gerçekten mükemmel ürün tavsiye ediyorum hatta aynı modeli gitti gidiyorda var incelemenizi tavsiye ederim

Kızlar bebek arabası konusunda herkes kararsız İstanbul’da Pendik te nokta bebek var instagram da sayfalarıda var acayip uygun fiyata süper arabalar var kız kardeşim haftaya İstanbul’a gidecek ve inceleyecek benim için o deneyimli bir anne eğer ürün almaya değer güzel ise okey verecek eğer unutmazsanız bana burdan etiketle cevap berin ben ordan almayı düşünüyorum çok kaliteli görünüyor 650 tl falan bence ekonomide önemli en fazla 12 kg olana kadar kullanacağız nasıl olsa...

Canım merhaba öksürüğün bebeğe zararı olmuyormuş ilk üç ay ben çok hastaydım çok endişeleniyordum doktorum korkma bebeği kesedeki sıvı koruyor hiç bişey olmaz demişti şeytan kulağına kurşun bidaha olmadı ama keçi boynuzu pekmezi iç bir t. kahvesi fincanı o acayip iyi geliyor

Ayyy hoş geldin Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

ay sagol canım ıns oyledır öksürdükce karnımda agrınca ıyıce korktum. üzüm pekmezı ıcıyordumda kecı boynuzu pekmezı deneyelım bıde.

Kızlar benim bişikayetim var bebeğim iki gündür çok az hareket ediyor neden acaba korkuyorum yaa bu gün neredeyse uyanmadı daha şimdi sert bi kahve içsem acaba tepki verir mi ?

Kızlar benim bişikayetim var bebeğim iki gündür çok az hareket ediyor neden acaba korkuyorum yaa bu gün neredeyse uyanmadı daha şimdi sert bi kahve içsem acaba tepki verir mi ?

verıyor canım fıltre kahve ıc sutlu agır olmasına gerek yok benım ozaman hareket edıyor suan oldugu gıbı:) normalde cok hıssetmıyorum.

kızlar aranızda acaba balık yağı içen, içmeye başlayan ya da doktoru tavsıye eden var mı.. kuzenim bana soyledı balık yağı cok faydalı ıc benım doktorum hamıleyken onermıstı dıye, ama henuz benım doktorum daha balık yağı falan vermedı.. sızın doktorlarınız tavsıye ettı mı kızlar

benımkıde daha hıc soylemedı canım balık yagı haftada ıkı kez balık yıyorum ona dıkkat edıyorum ama.

Balık yağı acayip iştah açıyor. Hamilelik oncesi vermişti doktor. Ama kendime hakim olamadigim icin biraktim. Rejimli gitmeye calisiyorum gebelikte de cunku. Haftada 1 balik ile idare edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…