2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar dun iki damla kanamam oldu doktora gittik bebek iyi sorun yok bende iyim ama neden oldu anlamadik. Once devlete gittik rahim agzi uzunlugu 3.5 olculdu rahat edemedim ozeldeki doktoruma gittim o da 2.5 olctu yarim saat arayla ne degisti anlamadim. Bir hafta yatcam hep . yasayan oldu mu acaba korkuyrm

Balık yağı acayip iştah açıyor. Hamilelik oncesi vermişti doktor. Ama kendime hakim olamadigim icin biraktim. Rejimli gitmeye calisiyorum gebelikte de cunku. Haftada 1 balik ile idare edicem.
evet ben de balık yıyemıyorum bu aralar aklıma takıldı sızlere de bır sorayım dedım.. ama balıgın kendısını yemek cok daha faydalı olacaktırrr heralde

kızlar şu bebek oda takımını beğendim sizce nasıl?
https://www.caploonba.com/kategori/country#labels=87-2
Cok guzel canim yalniz tüm annelere önerimdir eger cevrenizde iyi bir marangoz varsa istediginiz takımı aynen birebir ayni kalitemalzemeyle yarı fiyatina yaptirabilirsiniz sadece begendiginiz takımın resmini gösterin yeterli biz oglumda oyle yaptik gerci tamamen tesaduf oldu bizim icin giyinme odasi yaptirmistim oylesine bi sordum biz aynisini ayni malzemeyle yapariz siz resim bulun dediler zaten magazadakileri de biz yapiyoruz dediler biz gittik malzeme begendik resmi verdik yaptilarayni takimlar ortalama 4000 civariydi 3 yil once biz 2000 e mal ettik ve birebir ayni da oldu cok da kaliteli yaptilar.

Düzeltilir canım oraya beyazdılgu yaparlar ben avrupadayaşıyorum burda hamileyken hem dişçiye yönlendiriyorlar dişler kontrol ediliyor ve ihtiyaç varsa beyaz dolgu yapılıyor zaten hamileyken dişler çok çürüyor daha fazla çürümeden müdahale ediyorlar

3 ayimda basladim ben canim evet benim doktorumda yararina cok inanıyor erken dogum riskini preaklemsiyi önlüyor bebegin beyin gelisimi icin cok yararli hatta bana baya yüksek doz verdi gibime geliyor.ilk gebeligimde de böyle kullanmistim oglusum cok zeki bebegin zekasini bile cok etkiliyormus suanda 2.5 yasinda halen balik yagi surubu veriyoruz demem oki bilimsel olarak kanitlanmis balik yaginin faydasi

markası ne acaba kullandıgınız balık yagının ... ben de doktoruma sorayım bır dahakı gıttıgımde ..

Ben regenesis max kullanıyorum canim

Merhaba.Ben 4.ayın başından beri kullanıyorum.

Canım benim arkadaşım aynısını yaşadı nedenini anlamadılar önce idrar yolu enfeksiyonu ve rahim ağzı mantarınfan şüphelendiler ama hiç bişey yoktu inşallah bidaha olmaz dikkatli ol :)

Amin hepimiz kazasız belasız atlatırız bu süreci inşallah :) Kızımız için ilk düşündüğümüz isim Esmaydı mesajını görünce o geldi aklıma :)
Esmahan çok daha güzel bi isim bence küçükken adımı hiç sevmezdim büyüyünce babama teşekkür ettim kendi ismim olduğu için söylemiyorum gerçekten bu ismin hikayesi var :) tavsiye ediyorum

verıyor canım fıltre kahve ıc sutlu agır olmasına gerek yok benım ozaman hareket edıyor suan oldugu gıbı:) normalde cok hıssetmıyorum.
Ya normalde hergün hareket etmek kenara dursun bazen dönerken acı bile hissediyorum ama iki gündür dün çok azdı bu gün hissetmedim tedirgin oluyorum ve korkuyorum

Canım benim arkadaşım aynısını yaşadı nedenini anlamadılar önce idrar yolu enfeksiyonu ve rahim ağzı mantarınfan şüphelendiler ama hiç bişey yoktu inşallah bidaha olmaz dikkatli ol :)
Bende mantar var galiba ondan mi olduki kasintim vardi fitil verdiler . arkadasiniz nasil simdi bebegi etkiler mi rahim agzi uzunlugu cok korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…