2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah canım benim :) benim oğlan beni tribe sokacak bu gidişle beni ya hareket etmedi bu gün yaa
Yok yook endişelenme sordum ben doktora dün, bazen gün içinde hissetmiyorum dedim. 28. Haftadan sonra düzenli olmalı hareketleri dedi. Birde tek taraflı hissediyordum tekmeleri onada normal rahmin bir tarafa doğru dönüktür bebek büyüdükçe heryeri kaplar çözülür dedi. Rahat ol karnını doyur , yat dinlen belki harekete geçer yakışıklı

Esmahan çok daha güzel bi isim bence küçükken adımı hiç sevmezdim büyüyünce babama teşekkür ettim kendi ismim olduğu için söylemiyorum gerçekten bu ismin hikayesi var :) tavsiye ediyorum
Eşimin tavsiyesiydi bu isim bende sevmistim ayrıca Asya ismi var gündemimizde ama kararsızız tabi :)

Canım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın :) Kraftin çeşit çeşit park yatağı var modelini numarasını tam olarak söyler misin bakayım ben de :)

Aman dikkat et bebise :) benim lise canım ve iki katlı bina artı bahçe nobetini aynı anda tutuyorum öğretmen sayımız az olduğu için her teneffüs bahçeye iniyorum. Senin öyle bir imkanın varsa talep et tabi

KIZLAR dün akşam bi hapşırdım karnımın sol alt kısmı sanki koptu kesildi, acıdan gözümden yaş geldi, neden böyle oldu bilmiyom çok korktum ama şükür bebeğim hareket ediyo

Ben bir aydır imom marka balık yağı kapsülü kullanıyorum içinde bazı vitaminler de var

çok güzell.ama uzun vade de kullanım işini düşününce enine boyuna sen kararını ver annesi

Çok güzel bende aynı buna benzer bir takım begendim country model. Dolabından yana sıkıntı yokta beşikten emin olamıyorum büyüyünce kullanışlı olurmu diye. Yatak olunca biraz dar oluyormuş galiba

10 yaşına kadar yatabiliyormuş sonrasında baza alınır inşallah
rahat olmuyorsa başka bişey bakalım. kullanan var mı acaba

mobilyacılara güven olur mu bilmiyorum. bu takımın çok benzeri meltem de 2 katı fiyatı. sormak lazım. teşekkürler
Cok guzelmis canim.
Bende siteye şimdi baktım. Nobila'yı begendim bide :)
nobila da çok güzel ama yatagı büyümüyor sanırım almışken büyüyen alsam diyordum.

Evet ya of ne yapacağız biz böyle

Evet ya of ne yapacağız biz böyle

Ben de hareketlerinin 28. haftadan sonra takip edilmesi gerektiğini öğrendikten sonra rahatladım çünkü 23. haftadayim bazı günler hiç hareket hissetmiyorum ama normalmis

Esmahan38 bu arada Antalya' da mi yaşıyorsun ben de Antalyaliyim park yatağı hangi magazadan aldın acaba ?
Park yatağı özdileğin orda Türk kahvesi var Yemen kahvesi var o sırada baby game diye bi mağaza var ordan aldım bebek arabaları da uygun başka mağazalara göre :) tavsiye ediyorum

İnanır mısın bu haftadan sonra gün ışığına duyarlı oluyorlarmış bende telefonun ışığını karnımda gezdirdim yedim tekmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…