2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gözün aydın canım ben bile mutlulukla okudum iki erkek sonrası çok güzel bi duygu olmalı.hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah
Amin çook tşk ederimm. İnşallah hep berabrr sağlıkla doğuralımda , sonra ay bu bebek gazlı ne yedirsem ne içiraem diye birbirmize danışalım...

Ayyy resmen heyecanla okudum mesajini cooook sahane bir haber bu sagsalim gelsin insaallah yavrucuklarimz

Canım d vitaminim elime geldi buğün nano ditamin 3 gunde iki fıs dil altına püskürtülüyor

İlk gebelik olunca bi endişe oluyor haliyle her hafta yeni bir şeyler tecrübe ediyoruz :) Canım benim de nobetlerim rahat aslında öğrenci sayısı çok az ama alan geniş o yoruyor biraz. Bakalım idare ediyoruz şimdilik ben sadece diğer okullardaki uygulamaları merak ettim o yüzden siz öğretmen arkadaşlarıma sormak istedim

Maşallah canım gözünüz aydın :)

Oyyy hadi gözün aydın geliyor prenses sağlıkla gelsin inşallah hayırlısıyla çok sevindim çok da merak ettim kontrolünü sırf ne yazdın diye girdim :)) hayırlı haberlerini gördüm mutlu oldum

16. Haftasında erkek denilip cinsiyeti sonra değişen oldu mu bende 2 oğlan var 3. Ye hamileyim ben bile gördüm erkek ama bilemedim yanılmış olabiliriz mi değişir mi acaba

Bugün 1. Sınıflar kostular kostular. Oglum durun. Oglum yavaş. Oglum dikkat. Hoooop. Ve güm... (olmak uzereydi ki milim ile kurtardim) carpiyorlardi bebişli göbişime. Idareden yerimi sabitlemelerini isticem ben. Sinifimin ve wc nin oldugu ust kati istiyorum.

Ayyyy çok sevindimmmmm gözünaydın kuzumm, Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi. Hislerimizde yanılmadık desene :)
Temizlik yaparken çok yorulan bitek ben miyim bugün ağlayacaktım artık nerdeyse
Bende varım, iyice ağırlaşmışım süpürge bile yoruyor beni. Çamaşırı yıkıyorum katlamaya gelince kaçıyorum, evi süpürüyorum silmeye halim kalmıyor, yemek yaparkende otura kalka yapıyorum. Daha şimdidennnn

Kızlar iyi akşamlar serviks noktasında sıkıntı yaşayan arkadaşlar vardı şu anda ne durumdasınız? Ben 2 buçuk haftadır istirahat ediyorum iş yapmıyorum annemdeyim. Geçen gün ayrıntılı ultrasonda gelişme var dddi doktor sevindim. 2 hafta daha prolutan iğne olacağım inşallah sonra kontrole gideceğim. Bezmialem Dragos tan hiç memnun kalmadık, şimdi Koşuyolu medipole geçeceğim inşallah. Sürekli doktor değiştirdim bu sefer son olur umarım... Güzel haberler ile gelelim hepimiz.... sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız... :) 22+0'da 450gr dddi doktor haftası ile uyumluymuş. Umarım herkes için her şey yolunda gider...

Eveet sen yanılmadın hislerinde
Ben ahanda yine oğlan diyordum. Heyecanlıyım yaa kızım yoktuya benim bilmiyorum hiç kız annesi olmak nasıl bir duygu , şimdiden sevdirecek kendini sanırım :) cimcimemm.
Ama isim bulamıyoorum varmı kafanda senin planladğn bişeler...

16. Haftasında erkek denilip cinsiyeti sonra değişen oldu mu bende 2 oğlan var 3. Ye hamileyim ben bile gördüm erkek ama bilemedim yanılmış olabiliriz mi değişir mi acaba
Ben varııım :) 15. Haftaya kadar çıkıntı var erkek gibilerle geçti beklememiz. Daha bugün net öğrendik kız olacağını...
Siz usg fotosu atmışmıydınız sanki nubunu bende sizinkinin erkeğe benzetmiştim. Benimde iki oğlum vardı bu sefer rabbim kız ikram etti inşallah...
Hayırlısıyla gönlünüze göre olur umarım...

Aynı hisler içindeyiz, bir oğluş vardı şükür şimdi bir ee kızçe geliyor Allahın izniyle :)
İsim konusunda ben çok kararsızım ya gerçi eşimde öyle. Hiçbir isme net olarak tamam işte bu diyemedik. Netten bakıp duruyorum ama değişen bişey yok. Zamana bıraktım artık :)

Herkese selam anneler umarim iyisinizdir siz ve bebisleriniz..
Hazirliklar nasil gidiyor bu arada
Karar vermek cok zor. Her gun de aklima yeni bisey geliyor ve basliyorum arastirmaya. Yatağı hallettik. Simdi de uyku setini taktım kafaya.
Canim yatak olarak ne aldiniz bende besik bakmaya basladim

ben besıkle arabasını pusetını aldım bıle dayanamadım.:)
Canim bende besik ve araba arayisindayim ne aldiniz siz acaba

Kizlar masallah yaa ne guzel islerinizi yapabiliyorsunuz ben bi yemek bide camasir bulasik. Supurgem normal insanlari zorlayacak boyutta oldugundan esim yapiyor. Onun disinda bise yapamiyorum ilk aylar hep yattim simdi hala bise olacak korkusu var. Annemler sagolsun geliyolar

Birini yapsam diğerleri kalıyor canım, böyle nazlı gibi görünüyorum am napayım. İlkinde son iki ayda olmuştu bu durum. Bunda daha simdiden böyle. Olduğu kadar olsun napalım, canımız sağolsun:)

Selam kızlar bende geldim aranıza Yakışıklı bir oğlum olacakmış, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evvela. Alınacakları toparlamaya çalışıyorum, malum gurbette olunca tek başımıza kendi göbeğimizi kendimiz kesicez eşimle.. İlk hazırlık olarak büyük bir çekmece aldık oğluma, yıkayıp yıkayıp eşyalarını yerleştiricem, sizde durumlar nedir ? Bir de Türkiyedeki ürünlerin muadillerini arıyorum tabi, burada Humana anne çayı yokmuş mesela bu organik rezene çayını buldum bende https://www.iherb.com/pr/Earth-Mama...MIr-azw4ew1wIVCJJpCh3ZZguQEAQYBiABEgKFAvD_BwE umarım süt arttırır..

Şöyle bişey.

Eklentiler

• Screenshot_20171109-083600.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…