2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aaaaaaaa en merak ettiğim kişi :) gözünüz aydın. Allah sağlıkla almak nasip etsin. Vay be iki erkekten sonra kız geliyor :)

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah

Selam kızlar herkes iyidir umarım.benimde ucuklarla başım dertte.biri geciyor biri başlıyor.çok şükür hareketlerini de hisse diyorum artık.bende on gün sonra gidecegim insallah bebisimi görmeye.detaylı ultrasona girmistim ama bebegin kalbi için bir ay sonra tekrar gelin demisti.o zaman daha net bakarız demisti.

Temizlik yaparken çok yorulan bitek ben miyim bugün ağlayacaktım artık nerdeyse

Kızlar biberon alacagim aventi ovuyorlar ama hangisini almaliyim yardimci olurmusunuz aventi cam olanını mi plastik olanını mi natural yazan var üstünde hangisi?

Temizlik yaparken çok yorulan bitek ben miyim bugün ağlayacaktım artık nerdeyse
Bana da çok zor geliyor canim dün temizlikçi vardı evde şuanda ev pırıl pırıl ama normalde ben de dip köşe temizlik yapmıyorum öyle üstten süpürüyorum ayda bir de temizlikci geliyor yoksa nefes nefese kalıyorum bırak temizliği yemek yapacak halim yok

Bende öyle canım sadece süpürüp siliyprum camları vs Arkadaşım sağolsun o gelip siliyor geöen hafta sildi tüllerimi yıkadı sağolsun onları zaten yapmıyorum bişey olacak diye korkuyorum özellikle süpürge beni çok yoruyor

Gözün aydın canım ben bile mutlulukla okudum iki erkek sonrası çok güzel bi duygu olmalı.hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Size yazacaktım başka bir arkadaşa yazmışım heyecanladım ayool :) çok tşkler evet iyi beslenmiş dedi doktorda kaşar ve muzdan olabilir diye düşünüyorum. Bu ara yüklendim :) fsrk etti...
Evet bana yazmışsın :)) muz kilo aldırıyor bizimkine de öyle dedi doktor maşallah bebeklerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…