2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
S sez07 söylediğim mağazada zaten koton kumaş tek model var eğer şimdi gitmek istersen gidip bakabilirsin diğerleri naylon kumaş :)

SERviksin dinlenince uzaması iyi bir şey ama biraz hareketlenince yine kısalıyor. Onun için Doğuma kadar istirahat etmemiz gerekiyor... biraz nazlanmam için Allah'ın ikramı olarak görüyorum

KIZLAR dün akşam bi hapşırdım karnımın sol alt kısmı sanki koptu kesildi, acıdan gözümden yaş geldi, neden böyle oldu bilmiyom çok korktum ama şükür bebeğim hareket ediyo
Ben o acıyı genelde gece ve sağ kasıkta yaşıyorum. O acı yüzünden uyanıp kıvranıyorum. Yırtılıyor resmen. Kramp sanırım bunlarda.
Bende iyiyim cok sukur biraz tatilden sonra eve geldik cok sukur . ve biz tasinmaya karar verdik sehir degistiriyoruz tamamen.
Hayırlı olsun canım acil bir karar galiba, nerden nereye taşınıcaksınız. Allah kolaylıklar versin

Kızlar evim 2+1 ve annem Doğumda yanıma geldiğinde yatıracağım koltuktan başka bisey yok. Koltukta her gün ac kaldır zor olacak. Sonuçta en az bir ay kalır yanımda. Bebek odası da aşırı buyuk değil. 12metrekare falandır. Odaya bir baza koymam gerekecek değil mi. Hani bu şişme yataklar oluyormus. İki katlı olanlar rahat oluyor diyor arkadasım. Oyle bisey de hanı olmaz gibime geliyor.
Hem bebek odası hem baza odayı kucultecek yüzde doksan. Yanı nasıl çözebilirim bilmiyorum. Sonuçta bu evde hep oturacağız diye bisey yok.ama annem geldiğinde de onu zor duruma sokmak istemiyorum.

bu ön asansör kısmı tamamen kalkıyor mu bu tür beşiklerin, ben yeni araştırmaya başladım da
Bu anne yanı. Ön kısmı tamamen iniyor. Kalkıyor.Istendigi sekliyle ayarlaniyor. 0-4 yaş. 60×120 cm ölçülerinde. Sabitleniyor ya da sallanıyor.

herkese merhaba, bebek mobilyası konusunda ben de çok kararsız kaldım. evim kira ve küçük, o yüzden tam bir takım alma şansım yok. kendi gardrobumdan baya bir eşyayı elden çıkararak bir gözünü oğlum için boşalttım buna ek olarak da ikeanın hensvik serisinin gardrop ve karyolasını almaya karar verdim. gardrop biraz küçük ama piyasada tek karyola 750-1000 tl iken bu iki parça 760 tl ye geliyor. işyeri bilgisayarım online alışveriş yapan sayfaları engellediği için link gönderemiyorum ama benimle aynı sıkıntıyı yaşayan annelere fikir olur diye belirtmek istedim. sevgiler...

Kızlar ya benim mide yanmam hat safhada biliyorum geçmeyecek ama hayatımı dayanılmaz hale getiriyor ve sürekli aç olan karnım da buna eklenince kendime sürekli bişeyler hazırlama düşüncesi içindeyim ne yapsam ne yesem bişeyler yiyince iyi geliyor mideme bir de sakız çok iyi oluyor ama dişlerim pek iyi durumda değil o yüzden sakız çok çiğnemek istemiyrşum sizler ne durumdasınız sanki boğazımda soba yanıyor

Bende aynı fikirdeyim sizinle mobilya büyük olmayan bi beşik seçtim bir de ufak bi şifonyer onlar bile nasıl sığacak bilmiyorum beşik mecbur yatak odasında olacak şifonyer çocuk odasına koyacağım

İyi akşamlar kızlar bitane oğlum var kizim olacak nasipse oğluma isim ararken kızlara ne çok işim var diye dusunuyodum şimdi kızıma isim bulamıyorum oğlum melek diyor biz Asel öykü duru arasında kaldı hangisi kulağa hoş geliyor

Canım benim doktorum her şeyi doğalından alma taraftarıyım o yüzden haftada 2 kere balık ye dedi ve balıkyağı vermedi bana. Bende haftada 1-2 kere balık yiyorum. O yüzden kullanmıyorum. Sende balık yiyorsan gerek yok bence.

Merhaba kızlar bugün dr kontrolüne gittim. 4 lü tarama haftaya lakin şikâyetlerim vardı. Çok şükür her şey yolundaymış. Bebeği çok aşağıda hissediyordum. Tam o bölgenin üstünden vuruyordu, 3 doğumum olacak gebelik sayısı çoğaldıkça kaslardan dolayı aşağı sarkarmış. Claxane ignelerden kurtuldum kesme kararı aldı.aklimi karıştıran tek şey 21 hafta oldum 512 gr 17 haftam var bu bebe en az 2 kilo nasıl alacak dr gelişimi iyi dedi ama şaşkınım diğer çocuklarımın usg lerine bakıp karsilastiracagim

Ne güzel canım herşey yolundaymış maşallah.
En son oğlumda iyi hatırlıyorum 28. Haftanın sonunda düşün 910 gr dı. Bu bebe minicik olacak diyodum ama son aylarda hızlanıyorya kilo artışı normaldir sanırım doğumda 3150 gr domuştu...

Bende o şikayetle gittim. 3 gebelik olduğu içinmiş herşey yolunda endişelenme dedi

Benim oğlumda 3150 gr doğmuştu. Ben kendi kendime mantık hesabı yaptım. Şimdi hergün yumurta muz yiyeyim

Kilosu size az mı geldi çok mu geldi anlayamadım ben 22+5 tek gittiğimde 515 Gr dedi ama sıkıntı yok demişti ilk gebeliğim fazla bilgimde yok ama simdi kafam karıştı benim bebeğim çok mu zayıf sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…