2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kilosu size az mı geldi çok mu geldi anlayamadım ben 22+5 tek gittiğimde 515 Gr dedi ama sıkıntı yok demişti ilk gebeliğim fazla bilgimde yok ama simdi kafam karıştı benim bebeğim çok mu zayıf sizce ?
Dr göre gelişimi iyi 22 haftaya uyumlu dedi 21 haftaligim benim mantığım almadı sadece geri kalan dönemde okadar çok kilo aliyorlarmi unuttum

Benimde nehirim ve kuzeyim var kız ismi gelmiyor aklımıza eşim mira kız derin ben alya yada lal istiyorum kimse kimsenin seçtiği ismi begenmiyor.
Duru ismi güzel akrabamızda olmasaydı isterdim koymak

Salçalı şeyler yeme. Hep yoğurtlu çorbalar yap. Süt ve süt ürünlerinden vazgeçme. Hem açsın hem de miden yanıyor. Anlıyorum seni.

evet oyle oldu cnm hem esimin işi icin hemde aileye daha yakin olmak icin. yurtdisindayim cnm.

Dr göre gelişimi iyi 22 haftaya uyumlu dedi 21 haftaligim benim mantığım almadı sadece geri kalan dönemde okadar çok kilo aliyorlarmi unuttum
Canım 26-27 gibi bi kiloyu geçiyorlar 30-31 haftada bi buçuk kiloyu geçmiş oluyo sonrada böyle devam ediyo yani şimdiden sonra çok hızlı kilo alıyoşarmış bende internetten araştırdm hepsini tecrübe diil yani nasipse ilk olucak :)

SERviksin dinlenince uzaması iyi bir şey ama biraz hareketlenince yine kısalıyor. Onun için Doğuma kadar istirahat etmemiz gerekiyor... biraz nazlanmam için Allah'ın ikramı olarak görüyorum
Güzel bir bakış açısı. Benim de dinlenince 25 mm oluyor. Bol bol yatiyoruz
Bana dikiş atmadı doktor 18den 25e yükseldi sonra 33 olunca böyle devam et dediler.
33 mm iyi inşallah sağ salim sağlıcakla alırız kucagimiza

Salçalı şeyler yeme. Hep yoğurtlu çorbalar yap. Süt ve süt ürünlerinden vazgeçme. Hem açsın hem de miden yanıyor. Anlıyorum seni.
Neden hiç doymuyorum aslında çok aşırı yemek yemiyorum ama çabuk acıkıyorum demek ki her hamilelik bir değil

Bana verdi bir gün Omega bir gün balık Yağı dedi

Benim oğlan bir kaç gündür acayip hareketli. Bir yerde toplanıyor kaskatı kesiliyor. Göbeğimin şekli değişiyor resmen. Napıyo içerde bu? Normal mi?

Çok güzel canım ellerinize sağlık hayırlı uğurlu olsun

Çok güzel görünüyo canım bitince de at bize fotoğrafını :)

Benim oğlan bir kaç gündür acayip hareketli. Bir yerde toplanıyor kaskatı kesiliyor. Göbeğimin şekli değişiyor resmen. Napıyo içerde bu? Normal mi?
Normal canım endişelenme. Büyüdükçe daha çok oluyor. Tek tarafa toplanıyolar, karnımız yamuluyo :)

Oyy ne tatlı olmuşş, odasında güzel güzel geçireceği zamanları olsun minikin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…