2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cok güzel olmuş canim. Benim eve gelmem akşamı bulduğu icin. Haftasonu gündüz gözüyle fotoğrafı atacağım:)

Ayy cok güzel olmus cnm saglicakla guzel.guzel buyusun odasinda insaallah :)
Bizde oda takımımızı ve park beşiğimizi aldık bugün teyzeleri
Hadi gözünüz aydın uzerinizden kocaman yuk kalkmis saglicakla dogup buyusunler odalarinda

bekliyorum canım resmini üstü marjinal gri yapıyorum bende tavsiyen üzerine polisandaymış bu arada o renk ben çok beğendim inşallah duvardada güzel durur
İnsallah benim referansımla pişman olmazsın canim. Bize guzel geldi. Zevkler farklı elbette. Marshall di bizim kutu canim oyle hatirliyorum. Hatta katalogda resmî vardı. Önünde bir Çiçek'le.

Saol canım :)) olsun tatlı yorgunluklar bunlar :)
Bana şimdi etraf Yen'i akıllar veriyor. Niye bebek odası alıyorsun. Dolaplari küçük oluyor. Genc odası al. Beşiğini kullanırsın büyüyene kadar. Ondan sonra bazasına korkuluk koyup kullanırsın diyorlar. Yanı ne bilim bilemedim ya. Bi de annem geldiğinde koltuktan baska yatabileceği yer Yok. Bazada da annen kalır diyorlar.
Kafamda deli sorular :)

İnsallah benim referansımla pişman olmazsın canim. Bize guzel geldi. Zevkler farklı elbette. Marshall di bizim kutu canim oyle hatirliyorum. Hatta katalogda resmî vardı. Önünde bir Çiçek'le.
Senle zevklerimiz baya benziyo ama:) Bende marshall dedim adama ama katalogdan gösterdi polisanda o renk dedi marshaldada aynı rengi yaparız dedi fark etmiyo aslında onlar kodla yapıyolar her rengi :)

aman insanların dediğine bakarsanda bi mobilyayı ömürlük kullanmaya bakıyolar :) okadar diilde tabi ilerdede kullanacağı bişey istiyosan büyüyen beşiğe bak bence canım ben öyle alcam mesela allta çekmece var ekstra yatak koyabiliyosn sen yada annen yatabilir artı beşiği ilerde genç odası gibi kullanabiliyosn 180boyu kaç yaşına kadar kullanır kimbilir ben çilekten alcam heralde geçen baktm çok kaliteli geldi :)

Senle zevklerimiz baya benziyo ama:) Bende marshall dedim adama ama katalogdan gösterdi polisanda o renk dedi marshaldada aynı rengi yaparız dedi fark etmiyo aslında onlar kodla yapıyolar her rengi :)
Karıştırmadan verdi rengi dimi. Hazır kutudan verdi di mi. Ozaman polisanmistir canim evet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…