2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim boyum1,69. Ben yatabilirim rahat o yatakta :)))
Annemin bacağından sıkıntısı var canim eğilip kalkamıyor. Hani her akşam yere doğru yatması sıkıntı olabilir. Bende diyorum cilekteki besik var ya büyümeyen ama buyuk olan. Bi ondan al diyorum. Odasını kur. Bi tane de odaya baza at. Üstünü guzel örtüyle kapatıp oyuncaklar koyarsın. Hemde altında yükünü kaldırır. Ama onun içinde odayı ölçmek lazim iyice

mantıklı canım o beşiğide rahat 5-6 yaşına kadar kullanır baza dediğin gibi eşyan çoksa kesinlikle çok iyi olur

Canım baharatlı ekşi acı yeme özellikle nar ekşisi kendimden biliyorum ve bol bol sade soda iç

mantıklı canım o beşiğide rahat 5-6 yaşına kadar kullanır baza dediğin gibi eşyan çoksa kesinlikle çok iyi olur
Matematik çözerken bu kadar kombinasyon yapmamıştım :))))
İkeaya bakıyorum aklıma sen geliyorsun :))))))

alemsin ya çok güldüm :))) ikea evimin herşeyi :))
Canim kids teens diye bi marka var. Bi ona da bak. Ordan da biseyler çıkabilir. Ama ben kendim gidip görmedim daha onu. Çilek bana da mantıklı geliyor. Kids teenste degerlendirilebilir

eşim de bugün öyle dedi. görümcemin fikri olduğundan şüpheleniyorum

Canım baharatlı ekşi acı yeme özellikle nar ekşisi kendimden biliyorum ve bol bol sade soda iç
Eşim Kızılcahamam sodası almış bi kasa ama daha çok yakar diye içmedim cidden demeyeyim onu da ya ağzım boş kalınca daha çok yanıyor zaten

Merhaba kızlar nasılsınız bı süredir bakamiyodum umarım herkes bebisleriyle mutludur .. biz biraz sıkıntılıyiz iki gün önce kanamam oldu ters bişey yaptığımı hatırlamıyorum ama bir ped dolusu Dr a gittim eşi çok aşağıda dedi bebek de bişey yok hareket de ediyor ama lekeler var hala ve sabah baktım yine çoğalmış . Ne yapmam lazım bilmiyorum oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım üç gündür çok moreliniz bozuk bı fikri olan varsa böyle bişey yaşayan varsa cevap verirse çok sevinirim

Canım öncelikle çok geçmiş olsun benim başıma geldi böyle bi olay bebeğin eşi aşağıda plasenta previa teşhisi konulmuştu hiç iş yapmaman ve sürekli dinlenmen gerekli kanama sebebi eşin aşağıda oluşu ağrı da yapar o çok zamanla düzelebilecek bişey benim düzelmişti ama şayet düzelmezse çok dikkat etmeniz gerekecek ve normal Doğum olamaz o durumda fazla beklemeden sezaryen ile alırlar bebeği

Canım benim zaten sezeryanla oluyoda 3gun oldu durmadı yatıyorum dinleniyorum ama kanamanın devam etmesi normal mi bebeğin hareketlerini hissediyorum ama her wcye gittiğimde baya leke oluyor hiç ağrım yok neredeyse sadece arada gerilme oluyor düşük riski var mı acaba ya da bunun bı ilacı falan yok mu ilk gün bı iğne yaptı o kadar

geçmiş olsun plasenta aşağıdaysa kanama olması normal sen bol bol dinlenmene bak, daha erken yukarı çıkabilir zamanla

Bana da bir ara plasenta şaşıda sesi doktorum ama kanama falan olmadı bebek yan yatıyordu, en son gittiğimde bebek baş aşağa dönmüş plasenta arka duvarda dedi yani değişebiliyor bu haftalarda

çok geçmiş olsun sakura28 Cığım kendine dikkat et lütfen ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…