2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bol bol dinlen canim plazantan aşagidaysa olabilir ayağa pek kalkmamaya calis gecmis olsun

Canim ayni durumdan dolayi okul arkadasima doktoru 45 gun rapor verdi surekli yatman lazim erken dogum riskin var falan demis sen bol bol yat gerekli olmadıkça ayaga kalkma

Kizlar korkuyorum yaa .. Doktorum aciklama yapmadi ama ultrason kagidina serviks 2.57 yazmis . cok kotuyum niye bisey demediki. 22+2 de mi ortaya cikti bu daha erken goremezmiydi

Artık düşük riski olmaz erken Doğum riski olur 20 haftayı geçtiler benim de olmuştu kanamam iğne vs bana da yaptılar benim suyum da azalmıştı serum takviyesi almıştım düzelmişti eşin düzelmesi kendiliğinden oluyor yani doktor buna müdahale edemiyor iğne vs ağrı azalır vs kesinlikle çok iyi dinlenmen gerekiyor bunları doktor söylemedi mi isabet zaten sezaryen olmuşsun doktoruna yine de bi danış kanama olayını

İnan ki acayip iyi geliyor ben eve beypazarı alıyorum
Ankaradan geçerken bi kasa şade bi kasa limonlu almış ben hamur işlerine de kullanıyorum biraz da onu düşünmüş yanı kendisi çok sever çünkü kek poğaça börek ama deneyeceğim bakalım nasıl olacak sağol Öner’in için

Dinlenmen gerekiyor dedi ama lekeler devam ediyor

Endişelenme canım , Allahın izni ile sağ salim alıcaksın kucağına kuzunu.
Kuzenim de yaşadı aynı olayı doğuma kadar kanamaları ve lekelenmeleri kesilmedi , sürekli istirahat ve yatış yaptı...bebeğin eşi önde olduğu içindi.
35. Haftada sezeryanla kavuştu bebeğine ikiside iyiydi küvözde bile yatmadı bebek. İnşallah sende sorunsuz kavuşacaksın...

Benim de asagidaydi yukari cikti ama kanama yapmadı hiç. İçin rahat etmediyse başka bir dr.a görün.
Kizlar korkuyorum yaa .. Doktorum aciklama yapmadi ama ultrason kagidina serviks 2.57 yazmis . cok kotuyum niye bisey demediki. 22+2 de mi ortaya cikti bu daha erken goremezmiydi
Bi yanlışın olmasın oyle olsa dr. Dikkat et dinlen vs. Derdi

Canım bende gebeliğin 23.haftasını okurken bu haftalarda lekelenme tarzı kanamalar olabilir, artmadığı sürece ve başka belirti eşlik etmedikçe önemsizdir yazıyordu. Onu okuyunca takip etmeye başlamıştım psikolojikmen. Böyle sebepsiz birşey olabilir mi ki sendekide..

Proluton yapılmıştır benim de öyleydi düzeldi ben ekstra hapini da kullandım

Plesantanin aşağıda olması erken doğum riski tasiyomus canım inşallah önemsizdir benimki ama Dr iki haftada bir görelim dedi yukarı çıkması gerekiyomus

İnşallah canım çok stres yapıyorum dinlenmeye çalışıyorum oğlum var onunla ilgilenememekte extra üzüyor beni inşallah doğuma kadar sürmez

Merhaba arkadaşlar. Aklım çok karıştı benimde. Ayrıntılı ultrasonu her zaman gittiğim hastanede değilde uyguna başka yerde yaptırdım. Ayrıntılı ultrasonu yapan hastanenin doktoru damarda daralma var dedi ve bebe aspirini ile decavit verdi. Ve bir dizi ihtimallerden bahsetti. Kendi doktoruma gösterdim sonuçları korkulacak bişey yok aspirini içme sen sadece demir ilacına devam et dedi. İleriki dönemlerde tansiyonunu takip edicez dedi okadar. Şimdi ben aspirini içeyimmi içmeyeyimmi ona mı inanayım kendi doktoruma mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…