2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Plesantanin aşağıda olması erken doğum riski tasiyomus canım inşallah önemsizdir benimki ama Dr iki haftada bir görelim dedi yukarı çıkması gerekiyomus
Bu haftalarda cıkıyordu yukarı sanırım. Hepsi Allaha emanetler, sağlıcakla alıcaz kucağımıza insallah :)

benimde 35 de alacaklar kaç kilo doğmuştu?

Kizlar korkuyorum yaa .. Doktorum aciklama yapmadi ama ultrason kagidina serviks 2.57 yazmis . cok kotuyum niye bisey demediki. 22+2 de mi ortaya cikti bu daha erken goremezmiydi

Başka bir doktora daha görün istersen. Serviks o civarlarda olunca iğne veriyorlar, daha erken haftalarda da dikiş oluyor. Ayağının altına yastık koyup bol boş dinlen ayağa kalkma pek

Kizlar korkuyorum yaa .. Doktorum aciklama yapmadi ama ultrason kagidina serviks 2.57 yazmis . cok kotuyum niye bisey demediki. 22+2 de mi ortaya cikti bu daha erken goremezmiydi
Neresinde yaziyor canim bende hic ole bisey yok acava baska birşeyin uzunlugu falan olabilir mi? Olctuyse ve kisaysa illaki bisey derdi sanki . kisaltma gibimi yaziyor direk serviks mi diyor

Kanaması olan arkadaşlar!
Kan uyuşmazlığınız yok di mi?

Bu arada eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı benden başka? Doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?

Elinden geliyorsa yani tigda örgü biliyorsan yapabilirsin ipleri 5lira tuttu Instagram da falan pahalı sanki
Internette pahalıya satilanlarin ipi farkli sanirim. Benim gorumcem de sagolsun bana yapma ya basladi. Hatta kiyamam onu ogrenmek icin kursa yazılmış :) ipleri baya pahaliymis onlarin organik ip. Boyalari fln dogalmis bebek agzina alsa bile kimyasal hicbisey icermiyormus sanirim. Ondan pahalı olabilir onlar

Sağlıklı günler bebişler ve göbüşliler :)
Fotosunu attım canım Pierre cardin opale white maxi aldık kız oldukları için düz beyaz istedim ama erkek olsalardı kesinlikle opale natural maxi alırdım kız olunca nedense kahveli istemedim

Canım hayırlı olsun güzel bir takım almışsınız, içerisinde mutlu mutlu uyusun.. Bende aynı takımın beşiğini almayı düşünüyorum, senin inceleme fırsatın olmuştur. Yatağın kademesi var mı ? Ön korkuluk çıkıyor mu canım ? sallanıyor mu ?sabitleniyor mu?

Kanaması olan arkadaşlar!
Kan uyuşmazlığınız yok di mi?

Bu arada eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı benden başka? Doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?
bizde kan uyuşmazlığı var eşimle. ilk hamileligimde kanamam olunca ve dogumdan sonra iğne oldum. bunda da olmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…