2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Neresinde yaziyor canim bende hic ole bisey yok acava baska birşeyin uzunlugu falan olabilir mi? Olctuyse ve kisaysa illaki bisey derdi sanki . kisaltma gibimi yaziyor direk serviks mi diyor
Canim ultrason kagidinin orda bist yazan yer var yanina da servisk yazmis . progestan yazmis ama belki ondan yazmistir

Doğrudur okadarini bilmiyorum bebe ipiyle yaptım bende

Canim ben uzun yol sonrasi yasamistim bir ped dolusu kanamam olmustu plesentada bebekte bisi yok demisti banada doktor yorgunluktan olabilir demisti progestan vermisti birde dinlen agir kaldirma demisti.cok gecmis olsun sende kendini yorma dinlen.

Kanaması olan arkadaşlar!
Kan uyuşmazlığınız yok di mi?

Bu arada eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı benden başka? Doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?
Canım merhaba benimde eşimle uyuşmazlık var ikinci gebeliğim.. 28. Haftaya kadar kanama olmazsa o haftada iğne yapılıyor.. bir de doğunca duruma göre yapılıyor bi sıkıntı YOk yani

Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut ve dinlen bol bol

Canim ben uzun yol sonrasi yasamistim bir ped dolusu kanamam olmustu plesentada bebekte bisi yok demisti banada doktor yorgunluktan olabilir demisti progestan vermisti birde dinlen agir kaldirma demisti.cok gecmis olsun sende kendini yorma dinlen.
Sağol canım bir seferlik mı olmuştu yoksa bı kaç gün devam etmismiydi kanaman benim üç gündür devam ediyor plesantanin aşağıda dedi

benim hiç bakmadılar ona canım nasıl anlaşılıyo kan uyuşmazlığı ki
Sizin kan grubunuz Rh (-) ise, eşinizinki Rh (+) ise kan uyuşmazlığınız var demektir.

Canım merhaba benimde eşimle uyuşmazlık var ikinci gebeliğim.. 28. Haftaya kadar kanama olmazsa o haftada iğne yapılıyor.. bir de doğunca duruma göre yapılıyor bi sıkıntı YOk yani

Ben iğnenin doğumdan hemen sonra yapıldığını sanıyordum. Eskiden öyleymiş yani.Bana da doktorum sizin söylediğiniz şekilde söyledi. Ya 28. Haftaya kadar kanama olursa yapılacak ya da 28. Haftada.

Herkese merbaha bayanlar. Bugün oğlumu gördüm ben de çok şükür 397 gr olmuş haftaya ayrıntılı var radyolog inceleyecekmiş. Bir sonraki ay aç ve idrara sıkışık gelmemi istedi doktorum erken doğum riski var mı yok mu bakacakmış. Doktoru Var mı böyle bir şey isteyen aramızda nasıl olacak merak ettim..

Gozun aydin canim.bana hemen oyle soylemedi ama rahim agzi uzunlugumda sorun cikinca haftaya ac ve sıkışık gel dedi erken dogum riski varmi diye daha iyi oluyomus.

Teşekkürler canım. Rahim ağzı uzunluğuna baktı aslında iyiydi o yüzden tekrar o yüzden istediğini düşünemedim. Kontrol iyidir :)

Sağol canım bir seferlik mı olmuştu yoksa bı kaç gün devam etmismiydi kanaman benim üç gündür devam ediyor plesantanin aşağıda dedi
Uc gun devam etti cnm ilk gun pembeydi daha sonraki gunler koyu kahve rengi doktor icerde kalan kan korkulacak bisi yok demisti.daha sonra 1 hafta sonra makinaya blasik dizerken gene leke seklinde geldi 2 3 kere oldu benimde 2 yasinda oglum var mecburen kaldiriyorum yikamasi yatirmasi yoruluyosun haliyle Allah yardimcin olsun 2.cocuk biraz zorluyor insani.

Kızlar bugun besik lere baktık anne yani olarak annem sepet besik alalım dedi çok hoşumuza gitti duruşu filan. Diğerleri basit geldi gözümüze. Sepet besik iyi olurmu ki sizce bide ne kadar süre kullanılır

Kızlar bugun besik lere baktık anne yani olarak annem sepet besik alalım dedi çok hoşumuza gitti duruşu filan. Diğerleri basit geldi gözümüze. Sepet besik iyi olurmu ki sizce bide ne kadar süre kullanılır
Bende sepet beşik düşünüyorum ama çocuk dönmeye başladığı an çok kullanışlı olmuyor diyorlar ama yine gönlüm sepet beşikten yana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…