2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yatağın kademesi derken? ön korkuluk aşağı inip yukarı çıkıyor, istenirse tamamen çıkıyordurda çünkü yatağı büyüttüğümüz zaman zaten çıkabileceğine göre? Sallanıyor ama sabitleniyormu onu bilmiyorum açıkcası hatta bukadar tefarruat olduğunu bilmiyordum :) ve hiç aklımada gelmedi ben sallanmasını özellikle istedim ve ön korkuluğun asansörlü olması benim için yeterliydi ama sen şimdi aklımı karıştırdın :))

kizlar ben resmen tatli cikolata gibi seylere aş eriyorum. bide 2 gundur uykuya duskun oldum cocuklarla beraber ogle uykusuna yatiyorum.
bide bugun yuruyerek magazaya gittim bir kac bisey almaya eve gelene kadar canim cikacakti nerdeyse ben 2 adimlik yere gidip gelemiyorum daha 4 ayy var doguma sonunu dusunemiyorum.

Amin canım hepimizin inşallah benimde oğlum iki yaşında birde geçen hafta hasta olmuştu iki gece uyumadik hep kucağımda taşıdım ondan da olabilir ama inşallah daha kotu bişey olmaz

İyibaksamlar kızlar ne zamandır giremiyorum malum 2.bebis 2bucuk yaşındaki kızım hic durduragi yok bide hastalandı fena halde yoruyor sağlığı iyi olsun da ama huy değiştirmesinde çabası hastalıkta sizde neler var neler yok neler alınıyor biri bi özet geçse bana çok iyi okur nerelerden neler aldınız bakalım

Kızlar bugun besik lere baktık anne yani olarak annem sepet besik alalım dedi çok hoşumuza gitti duruşu filan. Diğerleri basit geldi gözümüze. Sepet besik iyi olurmu ki sizce bide ne kadar süre kullanılır
Canm bu tarz beşklerde en fazla 7 8 ay yatabiliyomş snrası için extra bi beşik lazmmş.Birde phalı yani 7 8 ay için.Bnde çok beğenmştm ama vazgeçtim.

Bende sepet beşik düşünüyorum ama çocuk dönmeye başladığı an çok kullanışlı olmuyor diyorlar ama yine gönlüm sepet beşikten yana :)

Canm bu tarz beşklerde en fazla 7 8 ay yatabiliyomş snrası için extra bi beşik lazmmş.Birde phalı yani 7 8 ay için.Bnde çok beğenmştm ama vazgeçtim.
evet ya görsel olarak çok güzel ama kullanışlı olması da çok önemli. Annem benden daha çok beğendi dibi dustu:) tutturdu alcam ben torunuma diye

evet ya görsel olarak çok güzel ama kullanışlı olması da çok önemli. Annem benden daha çok beğendi dibi dustu:) tutturdu alcam ben torunuma diye
Aynı benim annem sen alma o zaman ben alırım bize gelince uyur diyor :) ben oda almıcam çünkü yerim yok oyun parkları kullanışlı diyorlar ama ben daha cici bişi istiyorum ilk olduğu için görsellik daha ağır basıyor sanırım

bilgi için çok teşekkürler canım bizde yokmuş çok şükür :)

Başka dr gorundunmu iğne felan veriyorlar geçmiş olsun

Kızlar bugun besik lere baktık anne yani olarak annem sepet besik alalım dedi çok hoşumuza gitti duruşu filan. Diğerleri basit geldi gözümüze. Sepet besik iyi olurmu ki sizce bide ne kadar süre kullanılır
Kızımda 7 ay kullandım. Oğlumda 5 ay oğlum çok hareketliydi korkuyordum.

Beşik alacak arkadaşlar, sallanmasına asansörlü olmasına, birde ileride kenarlık takılmasına dikkat edin. Büyüyen beşiği kızımda 4 sene kullandım sonrası buyuttuk.kullanisli cevremdeki arkadaşlarım ikea ve çileğin beşiğinden memnunlar. Oğlumda parka yatak kullanıyorum. Genelde benimle yatıyor

Ahaha anneler aynı desene:) bazen bizden cok heves ediyorlar bazi seylere. Bide bizimki ilk torun olucak ilk heyecan.
Ben odada yapacagim canim. Oda takimi almayi dusunuyoruz buyuyen besikli. Ama sen oda yapmayacaksan dedigin gibi park besik alabilirsin. Onlarda gorsel olarak cok hantal geliyor benim gozume yaa. Ne zor bu isler

Ay benim annemde dün girdiği bütün mağazalarda sepet beşiklere yapıştı kadın anne allaşkına iki çocuk yatamaz buna ve en fazla 5ay kullanılıyor boşuna para diye diye bi hal oldum :) hem ben park beşik aldım yeter nereye koyacaz daha bunu diyorum benim evde durur bana geldikçe yatarlar diyor :)) Zor vazgeçirdim valla

Haftaici zor kalktım. İsyerinde öğle arası uyukladim.
Ve haftasonu 4te gözümü açtım. Ve oyle uykumu almış gibiyim ki. Kendime sinir oldum

Son bir haftadir falan aşırı su içmeye ve dolayisiyla sık tuvalete çıkmaya başladım. Uykudan uyanir uyanmaz da kendimi aç hissediyorum. Birkac yeri okudum gebelik şekerinin en önemli 3 belirtisi aşırı susama sık idrara çıkma ve çok acıkma yazıyor
Ama kafamı kurcalayan bunlar aynı zamanda normal hamilelik belirtileri dahilinde değil mi? Yani sık tuvalet ve acıkma hissi falan...
Şeker testine daha varmış doktor birdahakine istedi enaz 2 hafta var daha ama benim aklıma takıldı.

Şekeri olanlar bu belirtileri yaşıyorlar mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…