2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oyun parkı görünüş olarak Hoşuma gitmiyor ama bende oda çok istiyorum ama evde kiracıyım ve hiç yerim yok sanırım asansörlü anne yanı beşiği alıcam birde ilk kullansın diye sepet beşik.içimizde hiç bişi kalmasın sağlıkla gelsin bebekler

Canm bu tarz beşklerde en fazla 7 8 ay yatabiliyomş snrası için extra bi beşik lazmmş.Birde phalı yani 7 8 ay için.Bnde çok beğenmştm ama vazgeçtim.
Bende ilk bebekte almıştım bu beşikten ama az kullanıldığını bildiğim için ikinci el almıştım En fazla 5 ay kullandık galiba sonra geri sattık ikinci de hiç almadım şimdi yine almam boş yere uğraş ve masraf oluyor

bende bu hafta gideceğim şeker için doktor 24 haftada gelin dedi, ben şeker testi istemiyorum dedim o da en azından aç gel açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Sabah kalkınca açlık hissi bende de oluyor ama çok su içme idrar sık çıkma yok

kızlar benım eltımde 11 haftalık hamıle mıde bulantısından hıc yuzu gülmüyor gunde 5-6 kez küsüyorum dıyor cok kotu durumda artık mıdesı felan yanıyor agrıyormus. ben hıc mıde bulantısı yasamadıgım ıcın bırseyde dıyemıyorum. acaba bole mıde bunaltısı yasayanlar neler yaptılar neler ıyı gelıyor? ne kullandılar yada. ılac vermıs doktor ama fayda yok dıyor.

Banada şker yüklemesi için 26. Haftadaki kontrole gel , görüşelim istersen 28. Haftada yaptırırsın dedi... Neye göre çağırıyorlar bende bilmiyorum haftasını...

Kızlar bişey soracağım ben yatak arıyorum ama dün girdigim mağazada kadin aklimi karistirdi. Sallanan bessigi dr lar tavsiye etmiyor Dedi özellikle ilk üç ayda ve bebegin beyin sıvısında zarar olustirabiliyormus bilgisi olan varmı? Ben de sallanan istiyordum ağladığında hafif sallandığında beşik kucağa almaya gerek kalmasın her zaman diye düşünmüştüm.gercekten sağlığına zararımı ki?

Açlık tokluk şekerine göre şeker yüklemesi yaptıracak mısın peki ??

Ben de 24 ünde gidicem de emin değilim..
Açlık tokluk şekerinde anormal bir değer çıkarsa o zaman yaptırırız mecbur, bu benim üçüncü hamileliğim diğerlerinde yoktu bunda da herşey normal gidiyor o yüzden şeker olduğunu düşünmüyorum

Tamam canım ben de önce ölçtürüp ona göre yaptırmak istiyorum inşallah normal çıkar değerlerimiz sağol

Biz dün kızımla buluştuukkk Ayrıntılı USG vardı. Ya şaşkın nasılda kıpırdak çok şükür her şeyimiz normal bi tek taş olmaya meyilli minik bişi var böbreğimin birinde su içmeyi arttır biraz daha sıkıntı olmasın dedi doktorumuz. Kızımda 340 gr olmuş. Büyümüşüz uzun boylu olacakmış bizim minnoş :) tam yüzünün resmini isteyecektim ki biraz daha büyüsün prensesin 4 hafta sonra tekrar gelin size bi hatıra fotosu verelim dedi doktor. Ücretsizmiş 2. Muayene hem kızını özlersin annesi bi daha buluşturalım sizi dedi bizde eşimle mest olmuş şekilde çıktık. Allah ım ne güzel duygular bize bahşettiklerin, çok şükür bin şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza yavrularımıza

Canim ben sallanmaya alistirmak istemiyorum zararli diye ama yine de ister diye sallansin da diyorum yoksa gidip hemen ikeadan alicam. Kademe de ilk aylarda yukarida yatiriyosun ana buyuyup tirmanmaya baslayinca dusuyolar ondan alt kademeye alip yetismesini engelleyebilirim diye dusunuyorum. Ben 2 yasina kadar kullanmayi dusunuyorum kiradayim kendi evime oda yapican o yuzden 2 yasina gelince kendi insin diye korkulugu kaldiricam. Park yatak hosuma gitmiyor buyuyen yataklarin eni dar yine ilerde almak zorunda kalicam.

Evet canim oyle diyolar. Bende mumkun oldugunca kendi basina uyumasini azicik yaninda yatip pispislayarak uyumasini istiyorum. Gel gelelim ki besik ararken yine de sallansin istiyorum. Once sallanmaz kullanicam olur da cok mizmizlanirsa arada sallarim diyorum.

Birde besik alacaklara tavsiyem 2,5-6 cm araliginda olsun ki kolu bacagi sikismasin. Bana kalsa iki tarafi file olsun inip kalksin hasta falan oldugunda rahatca yanina geceyim ama o model sadece bedroom markasinda var ve benim butcemi asiyor. O yuzden 3 tarafi parmakliksiz duz tahta olsa da olur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…