2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar göbek kaşıntısından uyuyamıyorum resmen.. Göbek deliğimin etrafı çok kaşınıyor, hatır hatır kaşıyorum yağlar sürüyorum ama fayda etmedi.. niye kaşınır ki bu göbek?
Karnımız büyüdükçe esnediği için kaşınıyormuş canım çatlama belirtisi olabilir diye okudum hemen aktara gittim Derma derm diye bi markanın kakao yağlı çatlak önleyici kremini aldım hergün sürüyorum kaşınmayı önledi.. bu sabah aşıya gidicem ebeye sorarım yine

Zaman bence çok da hızlı ilerlemiyor... her gece hafta sayıyorum :)
aynen ben de. özellikle dikkat ederek geçirmek zorunda olanlar için zaman geçmiyor
başlangıç 54, 1 ay önce 62
bu gün kontolüm var 1 aydır görmüyorum kuzumu bakalım ne yapıyor kaç kilo olmuş,
kızımın kilosunu mrak ederken kendim için tartıya çıkmaya korkuyorum
seninle aynı haftadayız. dün gittim 788 gr olmuş. aşağıdaki hamilelik takvimiyle aynı gidiyor hemen hemen

aynen ben de. özellikle dikkat ederek geçirmek zorunda olanlar için zaman geçmiyor

seninle aynı haftadayız. dün gittim 788 gr olmuş. aşağıdaki hamilelik takvimiyle aynı gidiyor hemen hemen
benim ileri gidiyordu bakalım ne alemde yüzünü daha hiç görmedim çok merak ediyorum

Canım çatlak kaşıntısı mı bilemedim, yani bazen tatlı tatlı kaşınıyor bazen yırtasım geliyor kaşımaktan o derece gece uyku bile uyutmadı. Özellikle göbek deliğimin çevresi ama genel olarak tüm göbek bölgem kaşınıyor. Ebeye Sorabilirsen çok sevinirim canım çok teşekkürler..

@ipek2017 umarım bu kaşınan bölgelerin hepsi çatlamaz.. yoksa yandık.. :)

benim ileri gidiyordu bakalım ne alemde yüzünü daha hiç görmedim çok merak ediyorum
Yüzünü gosterdi bana parmağını emiyordu :) ama önünde çok kordon olduğundan fotografini net cekemedi.
Hamilelik takvimiyle ayni ama dr. 1 hafta önde gelişimi dedi. Boyu uzun olcak dedi.

normalde kaşınıyorsa çatlıyor derler doğru ama bende de çok çatlamıştı ama aşırı kaşınmamıştım

Yaa biz ikidir yuzunu goruyoz bebisin. Cok tatli. Yanaklari tombik tombik. Makas almalık. Ama isiktan rahatsiz olup elini yuzune kapatma cabasi icinde hep. Hatta gecen hafta sonu 2 foto yakaladik. Birinde araliyo gozlerini "Beni rahat birakir misiniz anne uyucam ben" der gibi. Sert haşin. Bebisimin kafasi gurultu goturmucek galiba. Anasi gibi zipir degil de babasi gibi daha ciddi olma olasiligi yuksek :)

maşallah inşallah bugün bende görürürm

Evet canım karnım yamuk duruyor bazen Bebeğin pozisyonuna göre şekil değiştiriyor

Sıcak havlu kompleksi uygula kuzu

ay kızlar bıde dun gece uykuda ayaklarımı gererken ( farkında olmadan bacaklarımı acmak ıcın bacaklarımı gerıyorum) uç kere bacagıma kramp gırdı yaa.. ılk defa yasadıgım ıcınnn ayy bu ne oldummm... uykum acılmasın dıye de dınlendırmeye bıratım ayagımı acıldı sonradan cunku sabah kalktıgımda yoktu bırsey... ama ne fena bıseymıs kramp yaa ilk defa basıma gelınce...

Bende 58,5 la başladım 62 yim şuan.Tam 3,5 kilo totalde :) En fazla 70le Doğuma girersem süper olacak bakalım hayırlısı..
Bugün öğleden sonrada oğlumla randevum var kızlar bakalım son görüşmemizden bu yana neler değişmiş.Dün akşam ilk defa peşpeşe kasılmalarım oldu biraz tedirgin gideceğim inşallah bi sıkıntı arzetmiyordur..

benım bu hafta ıkı kez gırdı canım sabahları uyanırken oluyor. benımde ılkkez yasadıgım bısey gercekten felaket. hatta bu sabah bagırarak uyandım artık. esım sagolsun az ovaladıda gectı işe nasıl geldım basmakta bıle zorluk cekıyorum halla.

normalde kaşınıyorsa çatlıyor derler doğru ama bende de çok çatlamıştı ama aşırı kaşınmamıştım
Evet bana da çatlak kaşınması gibi gelmiyor, hamile kalmadan önce 20 kilo vermiştim vücudumda belimin yan kısımlarında zaten çatlaklarım var, onlar oluşurken kaşınma olmamıştı mesela..
doktorumu aramayı düşünüyorum artık, çünkü diğer kontrolüme daha vakit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…