2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben bugün yaptırdım 75lik içtim o bile midemi çok bulandırdı sonuç 133 sınırın üstünde bakalım doktor ne dicek daha gosternedim

çok garibime gitti ya biraz daha inceleyip tez hazırlamak istiyorum bu konu eğlenceli geldi bana var mı 5 haziran erkek başka :))
Benim aslında adet başlangıcı 5 haziran..ama erken dollenme olduğu icin ( ayın 23 ünde beta hcg 122 cikmisti) o nedenle adet tarihi mi 1 haziran diye girdi..ve kızım olacak..bilmiyorum teori bozuldu mu)

Evet benimki 50 gramdı yüksek çıkarsa 100lük yaparız dediler

Kızlar şeker yüklememin sonucu çıktı şükür Şekerim yok ama şeker düşmesi var ve fazlaca kansızlık yaaa ben yemek yiyemiyorum kızlar

İyi aksamlar kızlar ben de bu aralar su gıbı bir akıntı geliyor daha dogrusu su mu akıntı mı anlayamadım ama iç çamasırımı ıslatıyor endişeye kapıldım aramızda bunu yasayan var mı doktora gıtmeli miyim sizce cevap verirseniz sevinirim

Bizim ailenin erkekli kızlı ortak problemidir kansızlık.Annemin çözümleri kırmızı et keçiboynuzu ve dut pekmezi değilde özü,ciğer,hurma, kuru incir ve siyah çekirdekli kuru üzüm.Bildiğim tüm takviyeler bunlar canım.Hayatım bunları görmekle geçti.Ama hiçbiri ilaç kadar doldurmuyor kanın eksikliğini orası ayrı.

Demir ilaçları da kabızlık yapıyor yarın ki kontrolüme güvenerek üç gündür bıraktım içmiyorum bende.Ama çok rahatım böyle.Zaten safra kesesi problemlerim var birde kabızlık eklenince ağlayacak duruma geliyorm

kiz ben yurtdisindayim burda 75 lik iciriyorlar.

Bende de o sıkıntı var canım ama anlayamadım idrar mi kaçırıyor um diye düşündüm ama bende sebebini bilmiyorum 4gundur falan sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum doktora gidince sorucam bende neden olduğunu

Benim de bu ara oldu ama idrar oldugunu zannetmiyorum sanırım vajınadan geliyor içimi bi korku sardı o yuzden buraya yazayım dedim doktorda randevum 5 aralıkta benim daha soramam da Canım ya

19. Haftamda ben de benzer bir durumla karşılaştım. Apar topar acile Bezmialem Dragos hastanesine gittim. Oradaki doktor bozuntusu suyun gelmiş en iyi ihtimal birkaç güne Doğum başlar burada ilgilenemeyiz Zeynep kamile git dddi. Biz 0 moral ile Zeynep kamile gittik ağlayamadım bile bebek iyiyse etkilenmesin diye. Orada alttan muayene ettiler ve gelen şey akıntı bir sıkıntın Yok dediler. Tuvalete sıkışıkken gelen akıntı sorun olmaz, kuruyken birden su gelirse sıkıntı dddi doktor. O anki rahatlamamı anlatamam burada bile paylaşamadım çünkü moralim o kadar bozuktu ki tekrar aynı şeyi yaşamak istemedim yazarken. Şu an serviks yetmezliği sebebi ile istirahat ediyorum. Pek kalkmıyorum annemdeyim zaten.

Benim de bu ara oldu ama idrar oldugunu zannetmiyorum sanırım vajınadan geliyor içimi bi korku sardı o yuzden buraya yazayım dedim doktorda randevum 5 aralıkta benim daha soramam da Canım ya

Bence şakın kötü şeyler düşünme ve moralini bozma. Randevun ne zamansa o zaman doktoruna sorarsın, internetten de araştırma kötü kötü şeyler yazıyor hep. Mümkün mertebe dinlen randevu zamanına kadar

Çok sağol canım araştırcam, inşallah normal çıkar değerlerin dikkat ediyosun sanırım ne güzel :)

Bu arada tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini okudum. Fazla ekmek yiyen bir insan değilim çok tahıllı ekmek alıyorum onu da sadece kahvaltıda yiyorum, meyve çok aşırı yemem öyle gördükçe yerim mandalina nar muz vs. Bir ara aburcubur istiyordu canım ama ona da dikkat etmeye başladım çok kilo almayayım diye iki haftadır aynı kilodayım. Sadece bu ara makarna pizza vb şeyler yedik o da bir haftadır ağrım vardı ayakta dururken kolay şeyler yaptık veya eşim dışardan getirdi vs onlardan olabilir

ben bu yaşıma kadar hiç yaşamadım kansızlık. hamilelikte kanın biraz düşmesi normalmiş aslında. hurma hariç söylediklerini yemeye çalışıcam. kan hapı 2 ye çıktı. benim kabızlık kronik sorunum zaten
amniyon sıvısı pedi var eczaneden alıp kontrol edebilirsin. amniyonsa acil gitmen gerekir ama değildir sanırım. çünkü daha çok ıslaklık oluyor sanırım. eşofmanının ıslandığını söylüyorlar.
ben de 16.haftamda gece 11 de gitmiştim amniyon sıvısı değilmiş çok şükür ama serviksin kısa olduğu ortaya çıkmış ve 4-5 gün sonra dikiş atılmıştı.

O zaman iyi bildiğimiz yerlerden alıp az yemek lazım zaten çok ekmekle aram yoktur ama merak ettim saol ilgin için canım
Rica ederim ne demek :) diyetisyen bana çorba varsa ekmek Yok. Demişti. A andromeda7 arkadasimizin dediği gibi. Ekmek içindeki bitkisel liflerden dolayı iyi birsey ama. Eksi mayalı olanı bulabilen icin. Zaten o tarz ekmekler kendini cok yedirmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…