2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
jeliboni canım gittim sağlık ocağına aşı oldum, sordum kaşıntıyı da çatlam belirtisi çok tatlı kaşınır dedi, günlük nemlendirmemiz lazımmış kakao yağı önerdi, benim krem de güzel sabah sana dediğimi de tavsiye ederim işe yarıyor

Kızlar. Hasta olanlara şifa dilerim öncelikle benim küçük bi sorum var son üç gündür göbek deliğimin altında beş on dk arayla iki veya üç pıt atıyor bişeyler o tekme mi acaba ama çok sık oluyor ve gece biraz sert oluyor beni uykudan uyandırıyor sizce normal mi ???????? Deneyimli anneler !! Gebelik haftası aynı olanlar !!!!

Kızlar sabah ikinci doz tetanoz aşımı oldum, hamilelikte bu kadarı yeter dedi hemşire ama ömür boyu korunma olsun derseniz 5 doza tamamlayabilirsiniz tabi. Birde şeker testimi sordum dedim 139 çıktı sonucum o da en fazla 140 olması gerekiyor yüksek ama çok aşırı değil yine de doktoruna git 100 gram yükleme isteyebilir falan dedi bakalım doktorumu ararım herhalde.

Güne bir anket sorusuyla başlıyorum :)
Hamileliğe kaç kilo ile başladınız? Şuan kaç kilosunuz?
Benim başlangıç: 53 Şuan: 57.
Benimde başlangıç 56. Şuan 63
Canım kontrol sonrası mesajında benide etiketler misin? Dün benimde gece arka arkaya sağ tarafta ve bazende göbeğimin orta kısmında kasılmar oldu. Tedirgin oldum açıkcası. İnşallah normaldir canım.

Hıhıı alış annesi o pıt pıtlara
Bebeğin el sallıyor artık sana ,

Kızlar ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin kafasında kist gözlemlediler. Başka bir şey çıkmadı ama bu kisti duymak bile beni deli etti. Başladım ağlamaya. Sonra kendi doktoruma gittim sonucum için ve içim rahat etmedi. Ama doktorum önemli bir şey olmadığıını 27-28. Haftalarda onların kaybolacağını söyledi. Stres yapma dedi. Ama elimde değil sürekli ağlıyorum. Sinirlerim bozuldu. Annelik ne zormuş bugün daha iyi anladım

O pıtpıtlar tekmedir muhtemelen canım. Ya da eliyle attığı minik yumruklar. Bağırsak hareketlerindenn daha farklı bir histir ve ayırt edebilirsin. Sertlik dediğin kasılma tarxı birşey sanırım. Gün içinde tek taraflı olması normal, bebeğin gelişmesini gösteriyormuş. Yalnız benim üst üste olmaya başladı dün. O normalmi bilmiyorum haftaiçi gittiğimde sorucam insallah.

Canım zor biliyorum ama sabretmekten ve duadan başka çaremiz yok. Doktorunda kaybolacağını söylemiş, o haftalarda kaybolup gider inşallah. Kendinide bebeğinide üzme sen. Allah korusun hepsini..

Benim 2 haftada 4 kere oldu. Aynen hep uykuda. Doktoruma soyledim. Magnezyum verdi.

benim sürekli oluyor, daha kuvvetlisi akşamları oluyor genelde. tekme daha sert oluyor. hıçkırıkta belli oluyor. belki hıçkırmasıdır.
akşam yemeğinden sonra uzanıyorum arkama yastık koyup, karnım dalga dalga görünüyor videosunu çekiyorum ben de. özellikle göbek deliğinin ordaysa deniz gibi dalganıyor. çok güzel bir duygu hep hareket etsin istiyorum. bazen hareket etmeyince kumanda koyuyorum hoplatıyor kumandayı. zararı oluyr diye çok tutmuyorum tabi :)

Başlangıç kılom 67 şuan yine 67 ,gecen ay 67.9 Lara çıkmıştım düşüş olmuş.ben bısey anlamadım,Bebek normal gelişiminde

Kizlar selam bebislerinizin hareketlerini gun icinde hangi saat aralaliklsrinda ve kac kere hissediyosunuz acaba

Arkadaşımın tum vücudunda kaşınma olmustu. Karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı. Ama senin ki çatlama kuruma olabilir mi bilmiorum canim

Magnezyum eksikliğinden olurmuş o .suda eriyen magnezyumlardan kullanıyorum ben

Kizlar selam bebislerinizin hareketlerini gun icinde hangi saat aralaliklsrinda ve kac kere hissediyosunuz acaba

benım artık sureklı 9-10 gıbı sabah baslıo sonra öğle yemegınde tekrar oluyor. saat 15.00 kadar ara ara oluyor. aksamda ssaat 7 de baslıo 10 a kadar ara ara devam edıyor. gece hıc tık yok şükür. bır hafta hergun kontrol ettım hep aynı saatlerde hep aynı zamanda:):)

Ayy masallah bende merak ediyorum dogduktan sonrada ayni saatlerde uyanirlar diyolar benim ki gece 3 4 arasi anami aglatiyo sipacik

Cok yorulup uzandigimda. Cikolata yedigimde. Gece yattigimda. Uykumda da kipirdiyor. Sirt ustu uzanmayi seviyorum. Hemen basliyor kipp kippp. Simdi yine uzandim bebisimle iletisime gecebilmek icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…