2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim evde kendiniz yapabilirsiniz eksi mayali ekmek iş mayayi bulmakta ya kendiniz 3 gunde üreteceksiniz ya da güvenilir bir yerden maya temin edeceksiniz. Ben bi ara teyzemden almıştım mayayi çok da guzel yapıyordum ama sonra yogunluktan biraktim simdi bi firindan siyez ekmegi aliyorum ama yakin bi zamanda insallah gene yapicam eksi mayalı ekmek.

Canım cok gecmiş olsun Allah bebeklerimizi korusun inş saglıklı bir şekilde zamanında gelirler Ayrıntılı ultrasyonda hiç bir sıkıntı yok demişti doktor ama sanırım içimi rahatlatmak için doktoru aramam lazım

Çalışıyorum bu ara işler biraz yogun ondan mı oldu anlamadım ki telaşlandım birden Allah korusun hamileyken bir şey oldugunda insanın ilk aklına gelen kotu şeyler oluyor ne yazık ki. bu arada tesekkur ederim cnm

Yarın da olursa bi deneyim Canım o zaman cok tesekkur ederim ama o pedin bir zararı olmaz degıl mi sen kullanmıs mıydın

Evet banada sanki fazla gibi geldi , kadın doğumcuya sorup onun karar vermesini isteyeceğim bakalım.
Zaman aynen çok hızlı ilerliyor keseydi kalp atışıydı, detaylıydı derkeen şeker yüklemesinde sıra darısı doğumlara inşallah hepimize sağlıkla

Ben bugün yaptırdım 75lik içtim o bile midemi çok bulandırdı sonuç 133 sınırın üstünde bakalım doktor ne dicek daha gosternedim

Evet benimki 50 gramdı yüksek çıkarsa 100lük yaparız dediler

kiz ben yurtdisindayim burda 75 lik iciriyorlar.

Ben de ama kucağı alayim diyorum beşik sallanan olmasın çok ağlarsa ana kucağında hafif sallarım diyorum. Tecrübesizlik işte ne yapacağımı sasirdim

İlk çocuk mu acaba :)

Evet canım ilk çocuk ve yattığım için hem endişe oluyor bazen hem de zaman biraz yavaş geçiyor.. akıntım mı geldi öyle mi oldu böyle mi oldu... takmamaya çalışıyorum kitap okumaya dua etmeye çalışıyorum ama inşallah sonucu güzel olur hepimizin... sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza

Nasıl güldürdün beni ya :))))) winnie the pooh olarak geçiriyorum günlerimi :)))) Ayşe Öner'i bende okuyorum. Egzersizlerini okuyorum ama uygulamadım. Okurken kendimi onları yaparken hayal ediyorum :)))))
hayal etmek de önemli sonuçta inanmak başarmanın yarısı yakında icraate başlarsınız

Güne bir anket sorusuyla başlıyorum :)
Hamileliğe kaç kilo ile başladınız? Şuan kaç kilosunuz?
Benim başlangıç: 53 Şuan: 57.

başlangıç 54, 1 ay önce 62
bu gün kontolüm var 1 aydır görmüyorum kuzumu bakalım ne yapıyor kaç kilo olmuş,
kızımın kilosunu mrak ederken kendim için tartıya çıkmaya korkuyorum

Kızlar göbek kaşıntısından uyuyamıyorum resmen.. Göbek deliğimin etrafı çok kaşınıyor, hatır hatır kaşıyorum yağlar sürüyorum ama fayda etmedi.. niye kaşınır ki bu göbek?
Sanırım çatlayacak cnm o yuzden kasınıyor olabilir. Her gun dus almaya çalış ve sabah aksam kremlenmeyi unutma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…