2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
@jeliboni ve A andromeda7 kizlar iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Ben netten baktim sonuca canim 1. Saat gözükmüyor sadece 2. Saat var o da sınırın biraz üzerinde 2. Saatim 166 cikmis bu demek oluyorki 1.saatim cok daha yüksek bakalim yarın belli olur inşallah ama sıkmıyorum canımı ne de olsa idmanlıyım bu konuda.boğazımı tutmam gerecek biraz okadar napalım 3 ay katlanırım bu duruma.insallah 1. Saatim cok yuksek degildir de diyetle hallederim bu konuyu.teşekkür ederim düşündüğün için

alaçatı z
Mantıklı dediklerin. Senin sifonyer is görür gayet bence. Dolaba olmazsa hic girme. Çocuklara oyun alanı da bırakmak lazım aslında.
Kids teens mi diyorsun Alaçatı modeli mi diyorsun :)
aten kidsteens in değil mi ? bilmiyom bi yandanda asılıcak şeyler olucak diyorum kırış kırış olurlar her seferinde

Gecmis olsun canim. Sen beslenmene dikkat eden bir insansın zaten. Uc ay sonra istediğini yersin hayırlısıyla oyle düşünelim. Diyetle düşerse zaten ilaç falan vermezler. Hersey guzel olacak Tatlış anne

geçmiş olsun canım şeker yüklemesi mi yüksek çıktı

şimdi diyince bidaha baktm kidsteense alaçatı ve via yı beğendim ikiside çok hoş diğerleri avangard kaçıyo biraz :) alaçatının çizgileri benim divandaki tarzda :)
Via bulutlu olan di mi. Onu bende begendim ama. Gerçekte görünce cok içime sinmedi.:)

Gecmis olsun canim. Sen beslenmene dikkat eden bir insansın zaten. Uc ay sonra istediğini yersin hayırlısıyla oyle düşünelim. Diyetle düşerse zaten ilaç falan vermezler. Hersey guzel olacak Tatlış anne
İnşallah canim düzelir diye umut ediyorum zaten tatliyla falan hiç aram yok evet yemek yemeyi seviyorum ama ekmegi falsn azaltırım olur biter yani aslinda hic kilolu falan da degilim ama çıkıyor ben de bu şeker illeti.

Evet cadillac air zannediliyor ama ödül alan trona demişti görevli. Galiba onu alacağız biz de mavi beyaz vardı baktığımız yerde netten bakacağız biz de
Casual Cadillac Trona evet ödül alan o. Siyah aldık biz.

Ben ilk kızımda casual cadillac air kullandım. Hemen hemen benziyorlar birbirlerne. Çok memnun kaldım acıkcası ve hala taş gibi.
Air 'ın kuması daha iyi. Lastikleri farkliymis bi de. 500 tl daha pahali air.

İkisi aynı. Yani ödül alan Casual Cadillac Trona 1099 tl. Cadillac Air olursa 1599 tl ama kumaş farkından baska bibfark goremedik biz. O fark icin de 500 tl fazla vermek istemedik.

https://www.civilim.com/casual-cadi...BGhbNZvMojz3deED0As_Dg0yYO-A5d6IaAtFqEALw_wcB

Kizlar bahsi gecen bebek arabasi bu mu? Umarim link atmak yasak degildir. Hemen bakin yasaksa sileyim :) kafam karisti hepsinin isimleri birbirine benziyor.
Aynen de bu araba.

Kızlar trenyolda Kırmızı diye bir gelecelik markasında lohusa pijama ve gelecelik takımları var fiyatları bana uygun geldi. Bu markadan alıp kullanan var mi kalitesi nasıl acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…