2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok güldüm yazdığına ben de aynı durumdayım battaniye başladım. Yelekler vs örmek istiyorum ama annem ve kayınvalidemden bana sıra gelmedi. Kesinlikle. ÇOk rahatlatıyor
Beni de inanilmaz rahatlatıyor ve heyecan veriyor. ben ki filmleri orjinal dili haric izlemezdim. Simdi izlerken orebileyim diye her ne kadar kulaklarimi tirmalasa da dublaj film izliyorum

İyi geceler kizlar. İnşallah herkes iyidir.ayrintili ultrasyonumuz iyi gecti şükür.rabbim hepimize nasip etsin saglikla kucagina almayi.uykum geliyor bu ara durmadan.uyusam gece uyuyamiyorum.sabah erkenden zipliyorum yataktan.bebeğimin kilosu sinirdan 50 gr.az cikti ama cok önemli değil dedi doktor.yarisi bitti yarisi kaldi sayili gun gecse hemencecikk

Aranızda bebek uyku seti bakan var mı beşik yan korumalı olanlardan fiyatları çok pahalı geldi bana Havuzlu hana falan gidenler fiyat sordunuz mu hiç uyku seti için ?

Merhaba hanımlar
ayrıntılıda herşeyin normal olduğunu sadece bebeğin bir böbreğinde hafif genişleme oldugunu söyledi çoğu kendiliğinden geçiyor dedi ama yinede üzüldüm ki ben
Aslında ikinci hamileliğimde de aynı durumu yaşadım ve şimdi kızımda bir sıkıntı yok şükür fakat buna rağmen kötü hissediyorum yarın kontrolüm var hiç gidesim yok. Şu kontrollere hiç gitmeden sadece doğuma mı gitsem

Tanser Bey miydi acaba sizin de doktorunuz ?

Aynısını bana da söylediler ilerki haftalarda geçebiliyormuş birde benim sol arterde direnç çıktı inşallah o da düzelir.moralini bozma Allaha emanetler bebişler

Aynısını bana da söylediler ilerki haftalarda geçebiliyormuş birde benim sol arterde direnç çıktı inşallah o da düzelir.moralini bozma Allaha emanetler bebişler
Benim ikisinde de drenc cikti cnm sag sol 6 aralikta kendi doktorum tekrar ayrintili bakacak ciddi bir durumda oldugunu düşünmüyorum duzelir dedi 21+ 4 de cikti dr 26. Haftaya kadar duzelbikir dedi. Sana ne dediler ilac filan Verdi mi drenc icin Doktorun

Efnan Zehra Hazal :) sizce nasıllar
Aralarinda efnan farkli geldi anlami ne bilmiyorum ama. Zehra ismi yaygin ama en güzeli. Yeğenim var zehra ve zeynep..
Hazal in da.modası gecti gibi :)
Bi ara beril ismini düşünmüştüm ablam vazgeçirdi. Cemre ismine taktı. Ben de cemre ismini sevmedim.

Linki açamadm ben canım casual cadillac trona adı. Travel sistem civilde 1099 gibi bişeydi fiyatı

Bu arabayı kullanalar olumsuz yorumlar çok yazmış. Gerçi olumlu yorum da çok... dik dururken çocuk düşecek gibi oluyormuş. Engebeli yolda da tekerler gitmiyormuş pek. Chicco liteway plus düşünüyordum buna da bakayım dedim ama her ikisi için de bir sürü olumsuz yorum okudum. Galiba karar veremeyeceğim :) gidip görmeden anlaşılmıyor internetten :)

Aranızda bebek uyku seti bakan var mı beşik yan korumalı olanlardan fiyatları çok pahalı geldi bana Havuzlu hana falan gidenler fiyat sordunuz mu hiç uyku seti için ?
Internetten cottonbox marka aldik biz. Yan koruma. Yorgan. Nevresim. 2 yastik kilifi. Carsaf. 118 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…