2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok vermedi ama o da düzelir dedi tuzu kes ilerde tansiyon çıkabilir dedi bana birde sola yat dedi protein ağırlıklı beslenmemi söyledi inşallah geçer peki senin ve Bebeğin kilosu nasıl ?

günaydın herkese sabah sabah sağlık ocağına gittim tahlilerimi yaptırayım diye bizim aile sağlığı hekimimiz evlere şenlik maşallah ,kan testi yaptırıcam dedim istek kağdını koydum önüne gebelikte testi de istiyormusun dedi ,arkasından 3 çocuk yap demeye başladı kafamı aalk bullak etti. açım bir yandan susadım diğer yandan velasıl tetonoz aşımı olmadan geldim unuttumm yani unutturdu bana

Kızlar merabalar sizce boyle bir beşik alsam kac yasına kadar kullanılabilir anne yanı falan almayı dusunmuyorum 3-4 yasına kadar kullanabilirsek Allah izin verirse ıkıncı bebeği istiyorum o yuzden ileride ranza alacagım bu beşiği de oturma koltugu gibi kullanabilirim diye dusundum. Sizin de fikirlerinizi alayım

efnan güzel bende aslında efnanla zehrayı sevdim uzunca bi listeden eledik bu üçü kaldı son :) bakalım oylama tarzı bişi yapıyorum şuan Cemreninde söylenişi güzel ama ateş anlamına geliyo çocuğa konur mu bilmiyorum :)

Hahaha bu aile hekimleri seçilmiş gerçekten bende oğlumun sol gözü iltihaplandı diye götürdüm, doktorumuz sağ gözüne bakıp antibiyotik damla yazdı. Yahu solda sorun var sağda hiçbişey yokki. Antibiyotik damla nedir öyle hemen. Çünkü sorun alerjik kaynaklıydı :)

Sen neyse de canım hekimin bunu unutmaması gerekiyor ya da ebenin hatirtlatmasi lazim.ben tetenozu olup kendi doktoruma gittim hiç de sicak bakmadı keske yaptirmasaymissin dedi kötü bir sey duymamak icin irdelemedim neden diye ama hekimler de artık eskisi gibi tetenoz diye tutturmuyor ameliyat ortamlari steril malzemeler steril gerek yoktu falan dedi.

çok güzel canım beşik genelde bu tarzlarn uzunluğu 120/130cm oluyo çocuğun boyuna göre 3-4yıl kullanılır sanırım

çok güzel canım beşik genelde bu tarzlarn uzunluğu 120/130cm oluyo çocuğun boyuna göre 3-4yıl kullanılır sanırım
130*70 cnm bu ama istenilen ölçüde de yapılabiliyor tabi fiyatı artıyor bu boyut yeterli olur degıl mi 4 yaşına kadar ya da kaç ölçülerinde yaptırılmalı sence.

130*70 cnm bu ama istenilen ölçüde de yapılabiliyor tabi fiyatı artıyor bu boyut yeterli olur degıl mi 4 yaşına kadar ya da kaç ölçülerinde yaptırılmalı sence.
Canım o biraz bebeğin gelişimine bağlı genetik faktörler yani ama 3e kadar kesin kullanır bu ölçüyü bi 20cm bü yük yaptırsan heralde 4e kadar kullanır :)

1 doz oldum zaten yetmezmiki bende olmak istemiyorum artık

I ipek2017 ama canım yatak tekstillleri falan senin dediğin ölçülere göre oluyo max 70*140 /130 oluyo nevresimi çarşafı falan onuda düşün
O zaman benim için en ideali 140*70 olur. newjoyda da var bu tarz modeller ama 140*93 cmmiş o zaman onu alırsam yatakda sıkıntı yaşayabilirim ya da her şeyi kendilerinden almam gerekir.Teşekkür ederim ilgilendiğin için cnm

A andromeda7 geçmiş olsun canım. Çok yüksek bir değer değil gibi sen beslenmene bi tık daha özen göstererek sıyrılırsın bu işin içinden diye düşünüyorum. Sıkma sakın canını
jeliboni sonuçlar çıktı mı canım ara ara girebiliyorum Ben mi kaçırdım okuyamadım. Güzel sonuçlar gelsin inşallah

pembeperi canım divan almışsın ikeadan şu benim anlatmaya çalıştığım altı 3 çekmeceli olanı mı aldınız? Isim de 3 lü neden olmasın :)) Efnan ne demek ben ilk defa duyuyorum bizde kararsız kalıyoruz galiba 2 isim koyucaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…