2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
rica ederim canım newjoyun modelleride çok güzel gerçekten :)

Günaydın herkese an itibariyle aldığım kilo 9 olmuş korktum kendimden valla doğuma kadar nolcam acaba
Bende ayın 6sında tartıldım. 6,5 kiloydu toplam. Şuan ne kadar bilmiyorum ama çok hantal gibi hissediyorum ya. Gerçi ebemiz gidişatın iyi olduğunu söylemişti. Ama bundan sonra hızlanıyor. Bnmde iştahım çok açıldı yine.

Evet ama şimdi nasıl gidicez bilemiyorum. Cuma günü Anadolu da başlayacakmış sanırım. Böyle bir söylenti var
Yoo seni aramadımı sekreteri? Evet anadoluda başlayacak ama cuma günü değil. Çarşamba benim randevum var anadoluda yine tanser beyle devam edicem. Benim için daha iyi oldu aslında evime daha yakın anadolu hastanesi:) Sen ne yapmayı düşünüyorsun devam edicekmisin?

Benimde oluyor bu günlerde malesef yaa ama geçiyor benim kontrolüme nereden baksan 1 ay var öğrenince Benin’de aydınlat canım

Dünden beri cok kotuyum. Dün karnım hep kasıldı. Dedim geçer. Surekli karnım agriyor. Üşütmüşüm. Sonra eve geldim. Tum akşam kaloriferin dibinde yaşadım resmen. Ama yine agridi. Afedersiniz bagirsaklarimdan oluyor. Gece iki uc defa uyandım. Karin agrisi üşüme oluyor. Bugünde devam etti. Cok halsizim. İs güç cok olmasaydı gelmezdim bugun

Kızlarya benim çatlaklarım oluşmaya başladı çörek otu yağı sürsek nasıl olurda yağı içmek zararlı ama dışarıdan sürmek nasıl olur ki ???

Çok gecmis olsun canım.havalar sogudu.kendimizi sicak tutmaliyiz özellikle ayakları.hamileyken calismak da zordur allah yardımcınız olsun canım

Çıkmadı canım daha.. Uzun sürüyormuş çıkması valla bekle bekle dünden beri sıkıldım ben de..

chemistry_eng canım aman dikkat et üşütme, özellikle ayaklarını sıcak tut olur mu? İş yerinde de çok yorma kendini, bir an önce işlerini bitirip eve git güzelce dinlen, kasılmaların artarsa mutlaka doktora görün

Yani dün belli oldu zaten anadoluya geçeceği beni aradılar dün.
Bende çok memnunum kendisinden devam etmeyi düşünüyorum ama aramadılar beni hatta bize bi arkadaşımız söyledi böyle böyle olmuş diye biz aradık hastaneyi hiç bi bilgi vermediler sadece emekli oldu bilgisi mevcut bizde dediler hatta aradığınız için randevunuzu iptal ediyoruz başka doktora geçmek istermisiniz dediler çok kızdım bak şimdi sizi kim aradı

Dikkat et kendine ayağına sıcak tutacak bişiler giyseydin. Yorma kendini fazla kasılmalarına dikkat et kuzum sıklaşırsa doktorunu ara hemen

Benimde oluyor bu günlerde malesef yaa ama geçiyor benim kontrolüme nereden baksan 1 ay var öğrenince Benin’de aydınlat canım
Bende uzanınca geçiyor. Netten araştırdım kimse cevap vermeyince. Karın ve kasıkta keskin ağrılar bu haftalarda olabilir yazıyor. Bir de 2.doğum ve sonrasında bu ağrılar daha çok hissedilebiliyomuş bünyeye göre. Bende uzun bir zamandır geceleri oluyodu artık gündüzleride oluyor. Dinlenince geçiyor. Gidince etiketlerim canım senide.

Sürekli kasılman varsa kontrole git bence
İnşallah bişey yoktur ama ben ilk gebeliğimde midemi üşüttüm sandım afedersin ishalde olmuştum önemsemedim ama sancıymış ve açılmam oluyormuş doktora gittiğimde artık çok geçti erken doğum yaptım. Baştan gitsem kasılmalar durdurulabilirdi kasılmalar başlayınca gitmediğim için kızmıştı doktor ama ben bilemedim ki sancı olduğunu

Amacım korkutmak değil sadece hamileyken çok tedbirli olunması en ufak aksiliğin bile ihmal edilememesi gerektiğini acı tecrübe ettiğimden

Doktor nasıl bir psikolojideyse artık üç de yetmez beş tane yapcam deseydin

Ben tetenoz aşısı yaptırmıycam

Yok vermedi ama o da düzelir dedi tuzu kes ilerde tansiyon çıkabilir dedi bana birde sola yat dedi protein ağırlıklı beslenmemi söyledi inşallah geçer peki senin ve Bebeğin kilosu nasıl ?
Aynen bana da simdilik vermedi bol protein dedi. Ben 3,4 kg arasi aldim. Bebegim 21. Haftada 404 gram 25 cm di dr gayet normal suan dedi. Geri bir durum gormedi. 6 aralik kontrol var bakalim umarim düzelir tam zamaninda saglicakla kucaklarimiz bebeklerimizi:)

Aranızda bebek uyku seti bakan var mı beşik yan korumalı olanlardan fiyatları çok pahalı geldi bana Havuzlu hana falan gidenler fiyat sordunuz mu hiç uyku seti için ?
Canım benim beşiği alacağım yer cibinlik,aparatları ve uyku setini beşiğin içinde veriyor ayriyeten bi tane saf yün bebek yorganı diktirdim nevresim takımı aldım sadece çokta uyguna geldi o şekilde sadece uyku setleri çok pahalı nevresim ve battaniyeleri Merinos marka ve çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…