- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.781
Cok teşekkür ederim. Evet bazen artıları buyuk bazen de eksileri.Çok gecmis olsun canım.havalar sogudu.kendimizi sicak tutmaliyiz özellikle ayakları.hamileyken calismak da zordur allah yardımcınız olsun canım
Canimmmm teşekkür ederim. Dün eşim baktı bana sagolsun. Ama geceleyin yine başladı. Su saate kadar bisey yok bakalım nolacak. Ofis cok sicak oluyor. Üretime yada başka bir yere çıksam hava soğuk. Bi soguk bi sicak sanırım beni boyle yaptichemistry_eng canım aman dikkat et üşütme, özellikle ayaklarını sıcak tut olur mu? İş yerinde de çok yorma kendini, bir an önce işlerini bitirip eve git güzelce dinlen, kasılmaların artarsa mutlaka doktora görün
Öncelikle ilgilenip yazdığın icin teşekkür ederim.Sürekli kasılman varsa kontrole git bence
İnşallah bişey yoktur ama ben ilk gebeliğimde midemi üşüttüm sandım afedersin ishalde olmuştum önemsemedim ama sancıymış ve açılmam oluyormuş doktora gittiğimde artık çok geçti erken doğum yaptım. Baştan gitsem kasılmalar durdurulabilirdi kasılmalar başlayınca gitmediğim için kızmıştı doktor ama ben bilemedim ki sancı olduğunu
Amacım korkutmak değil sadece hamileyken çok tedbirli olunması en ufak aksiliğin bile ihmal edilememesi gerektiğini acı tecrübe ettiğimden
Doktor nasıl bir psikolojideyse artıküç de yetmez beş tane yapcam deseydin
Ben tetenoz aşısı yaptırmıycam
Öncelikle ilgilenip yazdığın icin teşekkür ederim.
Evet afedersin ama bitmek bilmeyen bir ishal var. Karin agrisi var. Dün de agri varken bebek yukar da toplandı hep. Ben de dedim ki karin agrisi ishal oldugu icin yapıyor bunu. Akşam acile gitsem bakarlar mi peki. Yanı özel hastanelerin acilin de kadın doğumcu oluyor mu. Biraz korktum su an
Merhaba ben 2018 haziran annelerinden yazıyorum acaba detaylı ultrason yaptırdınız mı renkli mi 4 boyutlu mu nedir tam anlayamadım. Sadece risk cikanlar mi yaptirmali..
Bir de özel de yaptıranlar için kaç tl ödediniz. Devlette ise nasil işliyor olaylar.
bunu bi doğurayım sağ salim Allah olmayanlara versin psikolojim yerlerde
Alırsın inşallah canım yani hepimiz alırız inşallah sağlıkla
Rabbim elbette olmayanlara da versinben doktorla dalga geçseydin anlamında yazdım :)) hiç tahammül edemem böyle insanlara doktor vs farketmez herkes haddini bilmeli dimi
Arkdşm bende bakıyorm uyku serine bu markayı bilemediğimden cesaret edemedm özdilek sormştm 200 tl dedi bu marka nasl kiInternetten cottonbox marka aldik biz. Yan koruma. Yorgan. Nevresim. 2 yastik kilifi. Carsaf. 118 tl.
Canım geçmiş olsun. Ben 14.haftadan beri ishal problemi yaşıyorum. Karnım büyüdükçe ve bebek toplanmaya başladıkça bende de artıyordu kasılmalar. 20li haftaların başında acile gittim toplanma ve sancı fazla oldu, bağırsak acısıda cabası. Suyu az içtiğimde yine çok kasılıyor. İshal son zamanlarda düzeldi şükür, demir ilacımı 3.ü değiştirişimde rahata erdim. Acilde nst ye dahi girdim ama devlette bişey yapmıyolar eli boş döndüm. Özellerin acilinde dr olmuyor burda gerek görüldüğünde çağırılıyor. Sende de birşey çıkmaz inşallah, için rahat olsun ama gitmekte de fayda var. Ya da dr.una ulaşabilirsen yinede.Öncelikle ilgilenip yazdığın icin teşekkür ederim.
Evet afedersin ama bitmek bilmeyen bir ishal var. Karin agrisi var. Dün de agri varken bebek yukar da toplandı hep. Ben de dedim ki karin agrisi ishal oldugu icin yapıyor bunu. Akşam acile gitsem bakarlar mi peki. Yanı özel hastanelerin acilin de kadın doğumcu oluyor mu. Biraz korktum su an
ben yaptırdım canım özelde 60 tl ama 4 boyutlu degıldı. herseyde saglık şükür. yo rısk tasıyanlar degıl herkese yapıyorlar.Merhaba ben 2018 haziran annelerinden yazıyorum acaba detaylı ultrason yaptırdınız mı renkli mi 4 boyutlu mu nedir tam anlayamadım. Sadece risk cikanlar mi yaptirmali..
Bir de özel de yaptıranlar için kaç tl ödediniz. Devlette ise nasil işliyor olaylar.
Canım benim randevum vardı zaten çarşamba günü için. Önce hastane aradı. Dedi doktorunuz emekli oldu iptal oldu randevunuz dedi başka doktora vereyimmi randevu dedi bende istemedim. Hemen doktoru aradık başta açmadı sonra mesaj falan attık önce eşimi arayıp durumu anlatmış sonra bende mesaj attığım için beni aradı durumu eşine anlattım dedi pazartesi salı günü netleşcek her şey haber vericez dedi. Dünde sekreteri aradı beni anadoluya geçiyoruz devam edicekmisiniz dedi bende edicem dedim aynı gün aynı saate randevumu verdi sadece ümite değilde anadoluda olmuş olcak yani benim böyle oldu canım. Senide ararlar muhtemelen aramazlarsada sen doktoru ara direk randevunu yenilesinler.Bende çok memnunum kendisinden devam etmeyi düşünüyorum ama aramadılar benihatta bize bi arkadaşımız söyledi böyle böyle olmuş diye biz aradık hastaneyi hiç bi bilgi vermediler sadece emekli oldu bilgisi mevcut bizde dediler hatta aradığınız için randevunuzu iptal ediyoruz başka doktora geçmek istermisiniz dediler çok kızdım bak şimdi sizi kim aradı
Ben de mağazada görünce çok beğenmiştim baktımlarım arasnda en iyisiydi. Bütün modellerle ilgili olumsuz yorum çok ne yapacağını şaşırıyor insan. Galiba en iyisi beğendiğini almak yorumlara bakmadanBu arabayı kullanalar olumsuz yorumlar çok yazmış. Gerçi olumlu yorum da çok... dik dururken çocuk düşecek gibi oluyormuş. Engebeli yolda da tekerler gitmiyormuş pek. Chicco liteway plus düşünüyordum buna da bakayım dedim ama her ikisi için de bir sürü olumsuz yorum okudum. Galiba karar veremeyeceğim :) gidip görmeden anlaşılmıyor internetten :)
İnşallah Canım ben daha 1,5 kg aldım iştahım hiç yokAynen bana da simdilik vermedi bol protein dedi. Ben 3,4 kg arasi aldim. Bebegim 21. Haftada 404 gram 25 cm di dr gayet normal suan dedi. Geri bir durum gormedi. 6 aralik kontrol var bakalim umarim düzelir tam zamaninda saglicakla kucaklarimiz bebeklerimizi:)
Evet ateş anlaminda ve koyulmasi iyi değilmiş. Hayirlisi bakalimefnan güzel bende aslında efnanla zehrayı sevdim uzunca bi listeden eledik bu üçü kaldı son :) bakalım oylama tarzı bişi yapıyorum şuan Cemreninde söylenişi güzel ama ateş anlamına geliyo çocuğa konur mu bilmiyorum :)
Aile hekimi gözden anlamaz ki, bir daha giz doktoruna götür benceHahaha bu aile hekimleri seçilmiş gerçektenbende oğlumun sol gözü iltihaplandı diye götürdüm, doktorumuz sağ gözüne bakıp antibiyotik damla yazdı. Yahu solda sorun var sağda hiçbişey yokki. Antibiyotik damla nedir öyle hemen. Çünkü sorun alerjik kaynaklıydı :)
Muayene parasından hariç 60 demi. Ben geçen gün ikili tes yaptırdım. 45tl ama 70 muayene parasıben yaptırdım canım özelde 60 tl ama 4 boyutlu degıldı. herseyde saglık şükür. yo rısk tasıyanlar degıl herkese yapıyorlar.
200 tl idi ayrintili benim gittigim.hastane de, ben de devlette yaptirdim bedavaMuayene parasından hariç 60 demi. Ben geçen gün ikili tes yaptırdım. 45tl ama 70 muayene parası
Çok güzel bayıldım bende böyle bişi düşünüyorum ama sanki fiyatlar çok mu Uçuk hiç sordunuz muEki Görüntüle 2070009 Kızlar merabalar sizce boyle bir beşik alsam kac yasına kadar kullanılabilir anne yanı falan almayı dusunmuyorum 3-4 yasına kadar kullanabilirsek Allah izin verirse ıkıncı bebeği istiyorum o yuzden ileride ranza alacagım bu beşiği de oturma koltugu gibi kullanabilirim diye dusundum. Sizin de fikirlerinizi alayım
200 tl idi ayrintili benim gittigim.hastane de, ben de devlette yaptirdim bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?