2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Arkdşm bende bakıyorm uyku serine bu markayı bilemediğimden cesaret edemedm özdilek sormştm 200 tl dedi bu marka nasl ki
Denizli firmasıymış. Bulundugunuz ilde satisi olabilir. Web sitesinden bi bakin ve gidip gorun isterseniz. Gayet guzel bir sey geldi ama. Yorgan ustune nevresim yerine yorgan koruyucu yapmislar. Susu bozulmasin diye galiba.yani yorganin sadece bir tarafini kapliyor. Tamamen ustune gecmiyor.

Devlette nas il oluyo önceden gidip randevu almak gereklimi belli bir gün belirliyorlarmi yoksa doktorun mu yolluyor
Devlette once kadin dogumcuya gidip.muayene oluyorsun o 20. haftalara gelecek sekilde ayrintili gunu veriyo. Ultrason bolumune gidip randevu saatinde baktiriyorsun

Kızlar ben bu arabayı almaya karar verdim ana kucağı da yanında sizler nasıl buldunuz ??? Güzel mi kullanışlı olur mu ?

Eklentiler

• 8A033DE4-62AD-4225-82BB-2977E7D56AEB.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 152
Cok teşekkür ederim canim. Doktorla konuştuk. Bol su içmemi. İshal icin dahiliyeye gitmemi söyledi. Agri kanama olursa hemen gelmemi söyledi. Ama suan korkulacak bir belirti Yok dedi. Erken Doğum olsa is yerinde durabilir miydim dedim. Okadar rahat olamazdiniz dedi.

Arkadaslar 75 grlik seker yüklemesi sonucum cikmis. Aclik 76, 1. Saat 120, 2. saat 121. Sanirim sorun yok degil mi?

Ben 10 kilo aldım karnım bağımsızlığını ilan etti benden ayrı dolaşıyo o önden ben arkadan misafirliğe gidince ilk önce onla tokalaşıyolar sonra benle
çok güldürdün beni ben normaldede kalçadan kilo alan biriydim yani büyüktü şimdide karnım senin gibi bağımsızlığını ilan etti eşim bile senin karnın baya büyük olcak diyo boyda standart türk kadını topaç gibiyim şuan resmen:))

ne güzel çok iyi bulmuşsn canım güle güle kullansın minnoşun :)

canım geçmiş olsun yazdklarını okuyunca şaşırdım bende dün gece ishal oldum bugünde hiç keyfim iştahım yoktu karnım ve midem ağrıdı dinlendim baya geçti şimdi iyiyim öğlen yemeğimi bile az önce yedim düşün ayaklarını sıcak tut canım sıcak su tprbası falan koy bi anda hava soğudu ondan oldu galiba bende gazda var çünkü ayıptır söylemesi çOk geçmiş olsn tekrar

Çok güzel bayıldım bende böyle bişi düşünüyorum ama sanki fiyatlar çok mu Uçuk hiç sordunuz mu
Ben de cok begeniyorum bu modeli 130*70 boyutu 1400 tl Canım biraz pahalı newjoydan baktıgım modelde buna benzıyordu fakat onun pembe olan kısmı ahşap onun da fiyatı 1.200 du sanırım

Kızlar yemek yaparken göbeğimi fark etmeden tezgaha dayiyorum acıyınca çekiyorum şimdi de biraz kaşıklarimda ağrı var siz nasıl yapıyorsunuz

Buyuk ihtimalle usutme kaynaklı canim çok geçmiş olsun bol bol su iç susuz kalma ayaklarina sıcak su torbası koy gecer inşallah kisa surede

Evet ateş anlaminda ve koyulmasi iyi değilmiş. Hayirlisi bakalim

Aile hekimi gözden anlamaz ki, bir daha giz doktoruna götür bence
Göz dr.una götürdüm canım, aile hekimine gitmeden birkaç gün önce gitmiştik 4 yaşında kontrol oluyormuş onun içindi. Bir iki günlük kızarıklık vardı sadece, dr eğer ilerlicek olursa damla yazılmasını söylemişti. O yüzden gittik aile hekiminede. Ben iltihaplandı sandım, çapak akmış sadece çok yoğundu. O damlanın antibiyotik olduğunu öğrenince almadan göz dr.na tekrar gittik. Yoksa aile hekiminden ilaç vs de almıyorum kolay kolay.
Aynı şeyi yaşamışız:) ama benim 10 hafta sürdü nerdeyse, ilaçlar da dokunmuştu.. o yüzden şanslısın. Dahileyede genelde gaita tahlili yapıyor bakteri virüs vs yoksa tek bir ilaç yazıp yolluyor. Bakteri olsa bile ileri derece olmadığı sürece başka müdehale yapılmıyor. Haşlanmış patates, leblebi iyi geliyor canım.. ben alıştım artık doğurana kadar bi öyle bi böyle geçicek anlaşılan:)

Ben de cok begeniyorum bu modeli 130*70 boyutu 1400 tl Canım biraz pahalı newjoydan baktıgım modelde buna benzıyordu fakat onun pembe olan kısmı ahşap onun da fiyatı 1.200 du sanırım
Bende internette bi sitede gördüm kargoyla 1450 geliyor.biraz zaman geçsin bi gezip bakmak istiyorum ama bu model Tarzı alırım zaten erim yok bi şifonyer bi Beşik alıcam ilerde oda yapınca da bunu dinlenme koltuğu olarak da kulllanabilirim

Canim boyle karnın aniden agriyor ve lavaboya koşuyorsun değil mi. Bebekte kendini içeride topluyor boyl yukar da. Karnım ağrımadıginda bisey yokta. Ağrirken sanki o da kendini topluyor
Buyuk ihtimalle usutme kaynaklı canim çok geçmiş olsun bol bol su iç susuz kalma ayaklarina sıcak su torbası koy gecer inşallah kisa surede
Cok teşekkür ederim. Pazar günü duş aldım. Sacımı kurutmadan nemliydi bide inçe yattım ev ne de olsa sicak diye. Pazar gecesi oldu olan bence
Canim benimde iki gündür var. En son sabah vardı ishal. Ondan beridir tık Yok. Muz yedim. Ama karnıma boyle agri giriyor. Anlıyorsundjr nasıl bir agri olduğunu. Hemen lavaboya gitme ihtiyacın oluyor. Bebekte kendini topluyor ara ara. Normal mi bu. Büyüdükleri icin mi boyle yapıyorlar. Sağ tarafıma toplanıyor boyle. Karnım sekil değiştiriyor. evde dinlenmek istiyorum. İsten gelince eşim sagolsun o bakıyor bana. Ama is yerinde malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…