- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.821
Canim bende fark etmeden yapıyorum onu. Onunla bisey olmaz diye düşünüyorum. Uzan canim dinlen en iyisiKızlar yemek yaparken göbeğimi fark etmeden tezgaha dayiyorum acıyınca çekiyorum şimdi de biraz kaşıklarimda ağrı var siz nasıl yapıyorsunuz
Ben de aynı fikirdeyimBende internette bi sitede gördüm kargoyla 1450 geliyor.biraz zaman geçsin bi gezip bakmak istiyorum ama bu model Tarzı alırım zaten erim yok bi şifonyer bi Beşik alıcam ilerde oda yapınca da bunu dinlenme koltuğu olarak da kulllanabilirim
Hmmm sanrm bu uyku setinide bakmadan almamak gerekecek çok tşk edermDenizli firmasıymış. Bulundugunuz ilde satisi olabilir. Web sitesinden bi bakin ve gidip gorun isterseniz. Gayet guzel bir sey geldi ama. Yorgan ustune nevresim yerine yorgan koruyucu yapmislar. Susu bozulmasin diye galiba.yani yorganin sadece bir tarafini kapliyor. Tamamen ustune gecmiyor.
Fiyatıda çok güzelmiş canım. Aslında bizim var oğluma aldığımız arabayı doğru dürüst kullanamadık bile üç tekerlekli benetto markanın üç kez garantye gitti geldi , manevrası berbatmış hata yaptıkİkisi 450 lira civilde tekerlekleri falan güzel inceledim bayağı kararımı verdim sonunda
Bende aynıyım çok üzülüyorum zaten kiloluyumGünaydın herkese an itibariyle aldığım kilo 9 olmuş korktum kendimden valla doğuma kadar nolcam acaba
canım bende toplanma olmadı karnımın üst kısmı ve midem ağrıdı uzanıncada azaldı ağrı ardından ishal geldi aniden diil yaniCanim boyle karnın aniden agriyor ve lavaboya koşuyorsun değil mi. Bebekte kendini içeride topluyor boyl yukar da. Karnım ağrımadıginda bisey yokta. Ağrirken sanki o da kendini topluyor
Cok teşekkür ederim. Pazar günü duş aldım. Sacımı kurutmadan nemliydi bide inçe yattım ev ne de olsa sicak diye. Pazar gecesi oldu olan bence
Canim benimde iki gündür var. En son sabah vardı ishal. Ondan beridir tık Yok. Muz yedim. Ama karnıma boyle agri giriyor. Anlıyorsundjr nasıl bir agri olduğunu. Hemen lavaboya gitme ihtiyacın oluyor. Bebekte kendini topluyor ara ara. Normal mi bu. Büyüdükleri icin mi boyle yapıyorlar. Sağ tarafıma toplanıyor boyle. Karnım sekil değiştiriyor. evde dinlenmek istiyorum. İsten gelince eşim sagolsun o bakıyor bana. Ama is yerinde malesef.
bende her nekadar kabul edemesemde artık kilolu biriyim :)Bende aynıyım çok üzülüyorum zaten kiloluyum
Bilmez miyim kuzum, diyorum ya bağışıklık kazandım o ağrıya:) çok gıcık bir sancı değil mi, içten içten huzursuz ediyor. Benim karnıma bastırasım geliyordu wc.de.Canim benimde iki gündür var. En son sabah vardı ishal. Ondan beridir tık Yok. Muz yedim. Ama karnıma boyle agri giriyor. Anlıyorsundjr nasıl bir agri olduğunu. Hemen lavaboya gitme ihtiyacın oluyor. Bebekte kendini topluyor ara ara. Normal mi bu. Büyüdükleri icin mi boyle yapıyorlar. Sağ tarafıma toplanıyor boyle. Karnım sekil değiştiriyor. evde dinlenmek istiyorum. İsten gelince eşim sagolsun o bakıyor bana. Ama is yerinde malesef.
benimde tam kenarına denk geliyo mermerin bazen bebiş anlıyo vuruyo hızlıca ama bi zararı olcanı sanmıyorum sendeki ağrı başka bişeyden olmasın canımKızlar yemek yaparken göbeğimi fark etmeden tezgaha dayiyorum acıyınca çekiyorum şimdi de biraz kaşıklarimda ağrı var siz nasıl yapıyorsunuz
Kadın doğum hastanelerinin acilinde oluyor varsa yakınınızda onları tercih edinÖncelikle ilgilenip yazdığın icin teşekkür ederim.
Evet afedersin ama bitmek bilmeyen bir ishal var. Karin agrisi var. Dün de agri varken bebek yukar da toplandı hep. Ben de dedim ki karin agrisi ishal oldugu icin yapıyor bunu. Akşam acile gitsem bakarlar mi peki. Yanı özel hastanelerin acilin de kadın doğumcu oluyor mu. Biraz korktum su an
Canim içimi rahatlattın. Cok teşekkür ederim. Patates haşladım. Onu yedim. Probiyotik gitmesin diye yogurt yedim. Evde durup bir dinlensem bence daha kolay toparlanacam. Sabah 7.30a dogru evden çıkıyorum. Araba evin önünden almasına rağmen. Soğuğu yiyorum yine de. Sonra araba sicak oluyor. Fabrikaya geliyoruz. İn ofis başta soguk oluyor. Sonra ısınıyor. Boyle boyle derken ben nasıl toparlicam anlamadım.Bilmez miyim kuzum, diyorum ya bağışıklık kazandım o ağrıya:) çok gıcık bir sancı değil mi, içten içten huzursuz ediyor. Benim karnıma bastırasım geliyordu wc.de.
Dr bizim yaşadığımız ishalin bebeği etkilemediğini söylemişti. Önemli olan ateşli ve enfeksiyonlu olması demişti. Allah korusun, genelde öyle olmuyor zaten. Sadece tek anladığım normal bir üşütme ishali bile hamileyken daha fazla sancı veriyor.
Bebeğin toplanması haftalar ilerledikçe daha çok oluyor, doğuma hazırlık kasılmalarıymış. Yine de gittiğimde sorucam dr.a. İçini ferah tut canım, dr.unda demiş zaten farkederdin önemli bişey olsa
Patates yedim yoğurt yedim. Şimdi maden suyu da içeyim. Sagol canim. Cok teşekkür ederim. Biraz korktum evet. Şimdi iyiyim ama. Buarada ben de eğitimdeki fotoma baktım. Aaa bildigin tombis olmuşum. :/chemistry_eng canım kasılma falan şimdi gördüm eski yazdığın baya korkuşsun sen özellerde de nöbetçi kadın doğumcu oluyor ama sen önce biraz sakin ol ve magnezyum iç faydası olur maden suyu hem ishale iyi geliyormuş hem de kasılmalara onuda deneyebilirsin
İndirimde şu an bende bugün gördüm civil yakın ama gidip bakıp alacağım bende siparişle daha bitek emzik zinciri aldım isimli o kadar haklısın her marka bir değil ama civilden aldığım hiçbir ürün beni yanıltmadı bu vakte kadarFiyatıda çok güzelmiş canım. Aslında bizim var oğluma aldığımız arabayı doğru dürüst kullanamadık bile üç tekerlekli benetto markanın üç kez garantye gitti geldi , manevrası berbatmış hata yaptıkşuan bekliyor öylesne...
Çocuğu bindirmeden almam birdaha :) abileri oturup deneyecekler
Sende 450 deyince bakasım inceleyesm geldi yeniden :)
sevindim canım iyi olmana :) aman veririz be biz bu kiloları napalım şuan elden bişey gelmez :)Canim içimi rahatlattın. Cok teşekkür ederim. Patates haşladım. Onu yedim. Probiyotik gitmesin diye yogurt yedim. Evde durup bir dinlensem bence daha kolay toparlanacam. Sabah 7.30a dogru evden çıkıyorum. Araba evin önünden almasına rağmen. Soğuğu yiyorum yine de. Sonra araba sicak oluyor. Fabrikaya geliyoruz. İn ofis başta soguk oluyor. Sonra ısınıyor. Boyle boyle derken ben nasıl toparlicam anlamadım.
Patates yedim yoğurt yedim. Şimdi maden suyu da içeyim. Sagol canim. Cok teşekkür ederim. Biraz korktum evet. Şimdi iyiyim ama. Buarada ben de eğitimdeki fotoma baktım. Aaa bildigin tombis olmuşum. :/
Kızlar uyku setini funna baby var onun ürünleri gerçekten çok çok kaliteli ve güzel biz oğluma ordan almiştik sonra iki tane de bi özdilek bi karaca home dan hediye geldi onlar da gayet guzeller ama en guzeli funna baby bi bakın araştırın isterseniz ben uyku setinden perdesine her seyini ordan almıstimDenizli firmasıymış. Bulundugunuz ilde satisi olabilir. Web sitesinden bi bakin ve gidip gorun isterseniz. Gayet guzel bir sey geldi ama. Yorgan ustune nevresim yerine yorgan koruyucu yapmislar. Susu bozulmasin diye galiba.yani yorganin sadece bir tarafini kapliyor. Tamamen ustune gecmiyor.
Kış mevsimi bu açıdan zor canım. Bi sıcak bi soğuk derken şifayı kapıyoruz. Ben zaten zor ısınıyorum normaldede, dısarı cıkarkende lahana gibi kat kat giyinmek zorunda kalıyorum:) şimdi hamiş de olunca bebişler emiyor vücuttaki depoları ama inşallah çabucak atlatırsın:)Canim içimi rahatlattın. Cok teşekkür ederim. Patates haşladım. Onu yedim. Probiyotik gitmesin diye yogurt yedim. Evde durup bir dinlensem bence daha kolay toparlanacam. Sabah 7.30a dogru evden çıkıyorum. Araba evin önünden almasına rağmen. Soğuğu yiyorum yine de. Sonra araba sicak oluyor. Fabrikaya geliyoruz. İn ofis başta soguk oluyor. Sonra ısınıyor. Boyle boyle derken ben nasıl toparlicam anlamadım.
Patates yedim yoğurt yedim. Şimdi maden suyu da içeyim. Sagol canim. Cok teşekkür ederim. Biraz korktum evet. Şimdi iyiyim ama. Buarada ben de eğitimdeki fotoma baktım. Aaa bildigin tombis olmuşum. :/
Bebek doğduğunda yorgan kullanacak mı?Kızlar uyku setini funna baby var onun ürünleri gerçekten çok çok kaliteli ve güzel biz oğluma ordan almiştik sonra iki tane de bi özdilek bi karaca home dan hediye geldi onlar da gayet guzeller ama en guzeli funna baby bi bakın araştırın isterseniz ben uyku setinden perdesine her seyini ordan almıstim
Aminnn cnm insaallah bol bol dua edelim. Bebeginde gelisim sorunu olmadigi surece seninde tansiyonda sikinti olmazsa hiç korkma :) cunku bu damarda centiklesme gerginlikle. Birebir ilgili sakinlik ve huzur ilk ilaç.İnşallah Canım ben daha 1,5 kg aldım iştahım hiç yokBebeğin kemik Gelişimi çok iyi kilosu da iyi dedi ama ilerleyen haftalarda dikkat etmemiz gerekiyor benim randevumda 1 ay sonra inşallah herşey düzelir..
Bende bu model alicam ins besik sen 1400 olani nerede hanhi markafa gordun gnm ölçüsü de cok iyi 130\70Ben de cok begeniyorum bu modeli 130*70 boyutu 1400 tl Canım biraz pahalı newjoydan baktıgım modelde buna benzıyordu fakat onun pembe olan kısmı ahşap onun da fiyatı 1.200 du sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?