2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar yemek yaparken göbeğimi fark etmeden tezgaha dayiyorum acıyınca çekiyorum şimdi de biraz kaşıklarimda ağrı var siz nasıl yapıyorsunuz
Canim bende fark etmeden yapıyorum onu. Onunla bisey olmaz diye düşünüyorum. Uzan canim dinlen en iyisi

Kızlar bebek arabası konusunda bende internetten baya bi bakmştım.ama birebir bakmak tabiki farklıymş.Aslnda kraft chicco falan alırz diodum birden casual cadillac diye bi model var aklımda ama gidip baknca fkrm değişti.Yani şöyle.Kraft güzel evet ama casual cadiilac air diye bi marka hem fiyatı krafta göre uygn hemde aynı onun gibi kaliteli iç kısımları falan yumuşack.Chicco nun arabalarıda sanrm travel sistemde del yani puseti var ama arabası baston araba şeklnde daha küçük yani

Hmmm sanrm bu uyku setinide bakmadan almamak gerekecek çok tşk ederm

İkisi 450 lira civilde tekerlekleri falan güzel inceledim bayağı kararımı verdim sonunda
Fiyatıda çok güzelmiş canım. Aslında bizim var oğluma aldığımız arabayı doğru dürüst kullanamadık bile üç tekerlekli benetto markanın üç kez garantye gitti geldi , manevrası berbatmış hata yaptık şuan bekliyor öylesne...
Çocuğu bindirmeden almam birdaha :) abileri oturup deneyecekler
Sende 450 deyince bakasım inceleyesm geldi yeniden :)

canım bende toplanma olmadı karnımın üst kısmı ve midem ağrıdı uzanıncada azaldı ağrı ardından ishal geldi aniden diil yani

Bilmez miyim kuzum, diyorum ya bağışıklık kazandım o ağrıya:) çok gıcık bir sancı değil mi, içten içten huzursuz ediyor. Benim karnıma bastırasım geliyordu wc.de.
Dr bizim yaşadığımız ishalin bebeği etkilemediğini söylemişti. Önemli olan ateşli ve enfeksiyonlu olması demişti. Allah korusun, genelde öyle olmuyor zaten. Sadece tek anladığım normal bir üşütme ishali bile hamileyken daha fazla sancı veriyor.
Bebeğin toplanması haftalar ilerledikçe daha çok oluyor, doğuma hazırlık kasılmalarıymış. Yine de gittiğimde sorucam dr.a. İçini ferah tut canım, dr.unda demiş zaten farkederdin önemli bişey olsa

Kızlar yemek yaparken göbeğimi fark etmeden tezgaha dayiyorum acıyınca çekiyorum şimdi de biraz kaşıklarimda ağrı var siz nasıl yapıyorsunuz
benimde tam kenarına denk geliyo mermerin bazen bebiş anlıyo vuruyo hızlıca ama bi zararı olcanı sanmıyorum sendeki ağrı başka bişeyden olmasın canım

Şimdi öğrendim görümcemden ishal salgını varmış kızlar bunun facede bi grubu var ordaki kadınlar konuşyolarmış çoluk çocuk herkes ishalmiş yemekleri çayı falan içme suyuyla yap dedi musluk suyunda bu virüsler olabiliyormuş bilginiz olsun

Kadın doğum hastanelerinin acilinde oluyor varsa yakınınızda onları tercih edin

chemistry_eng canım kasılma falan şimdi gördüm eski yazdığın baya korkuşsun sen özellerde de nöbetçi kadın doğumcu oluyor ama sen önce biraz sakin ol ve magnezyum iç faydası olur maden suyu hem ishale iyi geliyormuş hem de kasılmalara onuda deneyebilirsin

Canim içimi rahatlattın. Cok teşekkür ederim. Patates haşladım. Onu yedim. Probiyotik gitmesin diye yogurt yedim. Evde durup bir dinlensem bence daha kolay toparlanacam. Sabah 7.30a dogru evden çıkıyorum. Araba evin önünden almasına rağmen. Soğuğu yiyorum yine de. Sonra araba sicak oluyor. Fabrikaya geliyoruz. İn ofis başta soguk oluyor. Sonra ısınıyor. Boyle boyle derken ben nasıl toparlicam anlamadım.
Patates yedim yoğurt yedim. Şimdi maden suyu da içeyim. Sagol canim. Cok teşekkür ederim. Biraz korktum evet. Şimdi iyiyim ama. Buarada ben de eğitimdeki fotoma baktım. Aaa bildigin tombis olmuşum. :/

İndirimde şu an bende bugün gördüm civil yakın ama gidip bakıp alacağım bende siparişle daha bitek emzik zinciri aldım isimli o kadar haklısın her marka bir değil ama civilden aldığım hiçbir ürün beni yanıltmadı bu vakte kadar

sevindim canım iyi olmana :) aman veririz be biz bu kiloları napalım şuan elden bişey gelmez :)

Kızlar uyku setini funna baby var onun ürünleri gerçekten çok çok kaliteli ve güzel biz oğluma ordan almiştik sonra iki tane de bi özdilek bi karaca home dan hediye geldi onlar da gayet guzeller ama en guzeli funna baby bi bakın araştırın isterseniz ben uyku setinden perdesine her seyini ordan almıstim

Kış mevsimi bu açıdan zor canım. Bi sıcak bi soğuk derken şifayı kapıyoruz. Ben zaten zor ısınıyorum normaldede, dısarı cıkarkende lahana gibi kat kat giyinmek zorunda kalıyorum:) şimdi hamiş de olunca bebişler emiyor vücuttaki depoları ama inşallah çabucak atlatırsın:)

Bebek doğduğunda yorgan kullanacak mı?

İnşallah Canım ben daha 1,5 kg aldım iştahım hiç yok Bebeğin kemik Gelişimi çok iyi kilosu da iyi dedi ama ilerleyen haftalarda dikkat etmemiz gerekiyor benim randevumda 1 ay sonra inşallah herşey düzelir..
Aminnn cnm insaallah bol bol dua edelim. Bebeginde gelisim sorunu olmadigi surece seninde tansiyonda sikinti olmazsa hiç korkma :) cunku bu damarda centiklesme gerginlikle. Birebir ilgili sakinlik ve huzur ilk ilaç.
Ben de cok begeniyorum bu modeli 130*70 boyutu 1400 tl Canım biraz pahalı newjoydan baktıgım modelde buna benzıyordu fakat onun pembe olan kısmı ahşap onun da fiyatı 1.200 du sanırım
Bende bu model alicam ins besik sen 1400 olani nerede hanhi markafa gordun gnm ölçüsü de cok iyi 130\70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…