2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İyi akşamlar kızlar ben de sabahtan beri inanılmazı bir mide ağrısı ve mide yanması yaşıyorum hafif ishalim de var.. tüm hastalara Allah acil şifalar versin...

Aminnn cnm insaallah bol bol dua edelim. Bebeginde gelisim sorunu olmadigi surece seninde tansiyonda sikinti olmazsa hiç korkma :) cunku bu damarda centiklesme gerginlikle. Birebir ilgili sakinlik ve huzur ilk ilaç.
Aksine hamilelikte hiç kasmıyorum kendimi bebeğim huzurlu olsun diye
Ama olacağına varsa da çıkıyor işte bişeyler :) tansiyonumda şuanda şükür bişey yok ama düzensiz yemekten Şekerim düşük inşallah o da geçer..

Kızlar sonuçlarım çıktı

Çok şükür karaciğer enzimlerimde bir sıkıntı yokmuş

Göbeğimdeki kaşıntı için herhangi birşeye alerjim gelişmiş olabilirmiş, şimdi bana neyin dokunduğunu bulmam gerekiyor.. Bugünlerde değişik bir şey de yemedim ama sürekli yenilen ya da tüketilen şeylerde de hamilelik döneminde alerji gelişebiliyormuş..

Daha dikkatli olcam yediğim şeylerde..

Ama üzerimden bi yük kalktı resmen..

Bu endişeli dönemimde benimle birlikte olan yazan soran herkese çok teşekkürler

Evet olacagi varsa oluyor fkr benim cok stresli süreç yasadim.belki de ondan diyorum bakalim umarim düzelir. Istahin açılırsa duzelir seker dusmesi de kötü cok halsizlik yapar

Hadi gözümüz aydın canım çook sevindim güzel haber vermene

İyi akşamlar kızlar ben de sabahtan beri inanılmazı bir mide ağrısı ve mide yanması yaşıyorum hafif ishalim de var.. tüm hastalara Allah acil şifalar versin...
Birkaç hafta önce aynı seyi yasadım mide ağrısından kabıma sığamamıstım. Yanma ve ishalde cabası. Elinde gaviskon varsa hiç durma iç canım. Ağrıması yanmadan da beter.. Geçmiş olsun.
Ohh şükür, gözünaydın canım. Hamileyken en çok alerji yapan seylerin basında bal, mantar, deniz ürünleri geliyordu sanırım. Aklıma geldi yazayım dedim.

y4zy4qmurum canım trabzondan doğal bal gelmiş bu ara her gün hunharca bal tüketiyorum, bak sen diyince ampul yandı bende.. ay o mu alerji yapıyo ki hakikaten...
çok sağol canım bakalım bir iki gün yemeyeyim kaşıntım geçecek mi

Ay canım ya benim de karın ağrım var tuvalet ihtiyacım sıklaştı acaba ondan mı ya of

Dene bakalım kuzum, bari bal olsa da uğraşmadan atlatsan bunuda. Sen alerji diyince benimde ilk aklıma gelenlerden biri oldu. Köye gidince bal getirmişlerdi kv bize verdi, tedirgin olarak yedim minicik. Baktım sıkıntı yok, öyle olunca aldım getirdim eve.

Hiç cesaret edemedim ilaç içmeye. Bir yudum süt içtim ağrıdıkça muz falan yedim ama yarın da devam ederse ilaç alayım inşallah. Sağol

Uyuyamamalar başladı. İki gündür en geç 5 oldu mu gözlerim açılıyo geri dalamıyorum ya

sen nerelisin canım aynı konu bizdede oldu ben Karslıyım
Ilk defa duyuyorum her yorede farkli gelenekler var. Insan birseyler ormek uretmek istiyor ben olsam zor tutardim kendimi. Madde bagimlisi gibi kuytu kosede cilginlar gibi orgu orerdim sanirim
valla bende tutamıyom örüyom

Teşekkür ederim canım ilgin ve bilgilendirdiğin için :) dün sekreteri aradı benim randevum 8 aralıkta tarihe göre arıyorlar muhtemelen ben biraz aceleci davrandım sanırım :))) anadolu hastanesine hiç gitmedim acıbademdeydik biz Tanser bey için değiştirmiştik tam hastane içime siniyordu şimdi yine kafamda deli sorular ? Bi bilgin var mı hastanenin işleyişiyle ilgili, ümittekiler gayet güler yüzlüydü bi kaç arkadaşım da orda doğum yaptı doğum öncesi hazırlık, doğum sonrası anne bebek masajları, verilen eğitimler de oldukça iyiydi burda nasıl ki durumlar

Günaydın canımm:) oh çok şükür sabah sabah güzel bir haber oldu çok geçmiş olsun :)) yumurta bazen yapabiliyor alerji, birde baharatlı bişiler yediysen onlarda olabilir, cips ya da abur cubur tüketiyorsan o da olur, hepsiyle zamanında mücadele etmiş biri olarak listeyi uzatabilirim ama bunlar belli başlı olanlar. :)))) y4zy4qmurum bal demiş ben senelerdir yiyemediğim için aklıma gelmedi bak onada alerjim var :)) yanaklarım kızarır hemen ürtiker gibi olur vücudum kaşınırım. Bal dan olsun sıkıntı yeter ki

Son düzenleme:
Netten gördüm modeli cnm fiyatını sordum 130*70 1400 , 140*70 1750 dediler gidip göremem yerleri İstanbuldaymış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…