- 8 Haziran 2009
- 378
- 332
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.861
Muayene parasından hariç 60 demi. Ben geçen gün ikili tes yaptırdım. 45tl ama 70 muayene parası
Canım valla şu son 1 haftadır ne yedim farklı olarak düşünüyorum ama bulamıyorum. Her gün ne yediysem onları yemeye devam ettim, sırayla kesicem artık yediklerimi bakalım vücut ne tepki vericek..Günaydın canımm:) oh çok şükür sabah sabah güzel bir haber oldu çok geçmiş olsun :)) yumurta bazen yapabiliyor alerji, birde baharatlı bişiler yediysen onlarda olabilir, cips ya da abur cubur tüketiyorsan o da olur, hepsiyle zamanında mücadele etmiş biri olarak listeyi uzatabilirim ama bunlar belli başlı olanlar. :))))y4zy4qmurum bal demiş ben senelerdir yiyemediğim için aklıma gelmedi bak onada alerjim var :)) yanaklarım kızarır hemen ürtiker gibi olur vücudum kaşınırım. Bal dan olsun sıkıntı yeter ki
Aynen öyle canım düşün düşün başka çare yok.. bi de boğazım duraa, durmuyor ki.. homili gırtlak yemeye devam :)) hani 6.ayda bizim midemiz küçüldüğü için daha az yemek yiyecektik, midenin alanını da bebekler kapladığı için iştahımız kapanacaktı filan.. ayy safsataymış :)))
Ah sorma sorma. Geçen gün eşim diyor kı şunu şunu yer misin. Sorman hata ben her turlu yerim dedim. Sana noluyor boyle diyor :)))))))) tv de gördüğüm şeyi bile ekrandan alıp yemek istiyorum bazen. :)Günaydın canlarımm
y4zy4qmurum benim balı yemeden önce azıcık denemek hiç aklıma gelmedi, geldiği günden beri kaşık kaşık yiyorum hem kahvaltıda hem ıhlamurun içinde vs. Hiç alerjik bi bünyem yok bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım o yüzden aklıma da gelmedi bişeyin alerji yapabileceği..
Canım valla şu son 1 haftadır ne yedim farklı olarak düşünüyorum ama bulamıyorum. Her gün ne yediysem onları yemeye devam ettim, sırayla kesicem artık yediklerimi bakalım vücut ne tepki vericek..
Aynen öyle canım düşün düşün başka çare yok.. bi de boğazım duraa, durmuyor ki.. homili gırtlak yemeye devam :)) hani 6.ayda bizim midemiz küçüldüğü için daha az yemek yiyecektik, midenin alanını da bebekler kapladığı için iştahımız kapanacaktı filan.. ayy safsataymış :)))
Gözün aydın cnm geçmiş olsunKızlar sonuçlarım çıktı
Çok şükür karaciğer enzimlerimde bir sıkıntı yokmuş
Göbeğimdeki kaşıntı için herhangi birşeye alerjim gelişmiş olabilirmiş, şimdi bana neyin dokunduğunu bulmam gerekiyor.. Bugünlerde değişik bir şey de yemedim ama sürekli yenilen ya da tüketilen şeylerde de hamilelik döneminde alerji gelişebiliyormuş..
Daha dikkatli olcam yediğim şeylerde..
Ama üzerimden bi yük kalktı resmen..
Bu endişeli dönemimde benimle birlikte olan yazan soran herkese çok teşekkürler
:)) 3. Aydan sonra iştah açılır dediler açılmadı. 6. Aya girince kapanır dediler kapanmadıGünaydın canlarımm
y4zy4qmurum benim balı yemeden önce azıcık denemek hiç aklıma gelmedi, geldiği günden beri kaşık kaşık yiyorum hem kahvaltıda hem ıhlamurun içinde vs. Hiç alerjik bi bünyem yok bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım o yüzden aklıma da gelmedi bişeyin alerji yapabileceği..
Canım valla şu son 1 haftadır ne yedim farklı olarak düşünüyorum ama bulamıyorum. Her gün ne yediysem onları yemeye devam ettim, sırayla kesicem artık yediklerimi bakalım vücut ne tepki vericek..
Bende her akşam o spor salonuna inicem diyorum. Yooook inemiyorum :) burger kinge falan gidiyor musun hic. :) ben gitmedim de. Geçen gün şoyle bir baktım. Sonra devam et devam et dedim :):)) 3. Aydan sonra iştah açılır dediler açılmadı. 6. Aya girince kapanır dediler kapanmadıcanım sürekli bişiler istiyor hatta geçen akşam spordan sonra burger yemeye gittik eşim şaşkın napim çok güzel kokmasaymış o da
Kızlar ben bu arabayı almaya karar verdim ana kucağı da yanında sizler nasıl buldunuz ??? Güzel mi kullanışlı olur mu ?
Hosgeldin :)selam kızlar yeni katıldım aranıza
Dikkat ediyorum aslında katkılı şeylerin hiç birini yemiyorum genelde ama geçen akşam tutamadım kendimi hemde spor sonrası burger kinge kadar çekiştirdim eşimiBende her akşam o spor salonuna inicem diyorum. Yooook inemiyorum :) burger kinge falan gidiyor musun hic. :) ben gitmedim de. Geçen gün şoyle bir baktım. Sonra devam et devam et dedim :)
Hoş geldiiiinnnselam kızlar yeni katıldım aranıza
Ahahha aynı durumdayım.. geçen gün tv.de adam lahmacun yiyordu, ben onu donas olarak gördüm (eskişehirdekiler bilir ne olduğunu) nasıl bi hayal gücüyse artık başladım ağlamaya :) ben donas istiyorum ama ankaradayım nasıl yiceeemm diyee :)) eşim de ona yakın bişeyler buldu getirdi ama onu yiyene kadar hıçkıra hıçkıra ağlamışımAh sorma sorma. Geçen gün eşim diyor kı şunu şunu yer misin. Sorman hata ben her turlu yerim dedim. Sana noluyor boyle diyor :)))))))) tv de gördüğüm şeyi bile ekrandan alıp yemek istiyorum bazen. :)
Ayy evet yemekte sınır tanımıyorum ben de:)) 3. Aydan sonra iştah açılır dediler açılmadı. 6. Aya girince kapanır dediler kapanmadıcanım sürekli bişiler istiyor hatta geçen akşam spordan sonra burger yemeye gittik eşim şaşkın napim çok güzel kokmasaymış o da
hoşgeldin canım :)selam kızlar yeni katıldım aranıza
Sevindim canm geçmiş olsun.Kızlar sonuçlarım çıktı
Çok şükür karaciğer enzimlerimde bir sıkıntı yokmuş
Göbeğimdeki kaşıntı için herhangi birşeye alerjim gelişmiş olabilirmiş, şimdi bana neyin dokunduğunu bulmam gerekiyor.. Bugünlerde değişik bir şey de yemedim ama sürekli yenilen ya da tüketilen şeylerde de hamilelik döneminde alerji gelişebiliyormuş..
Daha dikkatli olcam yediğim şeylerde..
Ama üzerimden bi yük kalktı resmen..
Bu endişeli dönemimde benimle birlikte olan yazan soran herkese çok teşekkürler
Aynen canım ben de sürekli tükettiğim şeylerin dışında bişey yemememe rağmen alerji olmuşum.. sanırım suçluyu buldum: balSevindim canm geçmiş olsun.
Bende de olmuştu hatta sordum burada kaşıntıyı , benimde önce göbek ve kalçamda çıkmıştı sonra yayıldı kollarıma falan hatta ben kızamık olduğumu düşünüp yeniden kan baktırmıştım ama yoktu...
Kendi kendime çözdüm ben o dönemde yumurta yedikten hemen sonra kaşıntı ve kabarcık oluşuyodu kestim birkaç gün yumurtayı kendiliğinden iyileşti.
Ama şuan yiyiorum yumurta problem yok bende anlayamadım
Belki seninkide öyledir diye aklıma geldi...
Kuzuuumm kıyamam ben göndereyim sana burdan :))) uzun yıllar Balıkesir de yaşadım açıldığı andan itibaren kendilerini büyütme planlarına hep eşlik etmişimdir Donas Ltd sti burdan sesimi duysun balıkesir şubesinin gizli ortaklarından biriyim :))) Eskişehir de öyle çok yemedim son yediğim de çok acayip canım istemişti yine sonu hüsran eve zor attım kendimi mide bulantısındanAhahha aynı durumdayım.. geçen gün tv.de adam lahmacun yiyordu, ben onu donas olarak gördüm (eskişehirdekiler bilir ne olduğunu) nasıl bi hayal gücüyse artık başladım ağlamaya :) ben donas istiyorum ama ankaradayım nasıl yiceeemm diyee :)) eşim de ona yakın bişeyler buldu getirdi ama onu yiyene kadar hıçkıra hıçkıra ağlamışım
Ayy evet yemekte sınır tanımıyorum ben de
Burgerking ya da mc donalds canım çektiğinde ev yapımı hamburgerci var oraya gidip yiyorum valla, yanına da fırın patates ohh miss, fastfood ihtiyacımı anca öyle kesiyor
I ipek2017 teşekkürler canım :)
Ayyy gönder kuzumm çok sevaba girersin valla :))Kuzuuumm kıyamam ben göndereyim sana burdan :))) uzun yıllar Balıkesir de yaşadım açıldığı andan itibaren kendilerini büyütme planlarına hep eşlik etmişimdir Donas Ltd sti burdan sesimi duysun balıkesir şubesinin gizli ortaklarından biriyim :))) Eskişehir de öyle çok yemedim son yediğim de çok acayip canım istemişti yine sonu hüsran eve zor attım kendimi mide bulantısındanilk 3 ay içinde olduğundandır diye avutuyorum kendimi şimdi olsa yine yerim bence
Senin demi Eskişehir de geçti öğrencilik hem Eskişehir'i hemde donası çok özledim bende şimdi sivastayım burda çakma donas var ama çok kötü. Keşke Eskişehir'de olsak da donas yesek ah ahh ne güzel günlerdiAyyy gönder kuzumm çok sevaba girersin valla :))
Ankaraya niye şube açmadılarsa yaaa öğrenciliğim sürekli eskişehiri şubeleştirmekle geçti
Demek balıkesire kadar şubelenmişler..
Ahhh neyse donas mevzusunu kapatmazsak yine sonum hıçkırarak bi dönerci aramakla geçebilir
Donasi bilmem mi. Eskişehir maceralarımda yemiştim. Cok güzeldi :)Ahahha aynı durumdayım.. geçen gün tv.de adam lahmacun yiyordu, ben onu donas olarak gördüm (eskişehirdekiler bilir ne olduğunu) nasıl bi hayal gücüyse artık başladım ağlamaya :) ben donas istiyorum ama ankaradayım nasıl yiceeemm diyee :)) eşim de ona yakın bişeyler buldu getirdi ama onu yiyene kadar hıçkıra hıçkıra ağlamışım
Ayy evet yemekte sınır tanımıyorum ben de
Burgerking ya da mc donalds canım çektiğinde ev yapımı hamburgerci var oraya gidip yiyorum valla, yanına da fırın patates ohh miss, fastfood ihtiyacımı anca öyle kesiyor
I ipek2017 teşekkürler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?